chicken Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Witam, Domu szuka 8-miesięczny basset Borys. Urodził się 25 czerwca 2009 w hodowli Dudi Dog's. Ma metryczkę. Szukamy dla niego dobrego domu (najlepiej z dziećmi). Jest łagodny i kochany. Oto jego zdjęcie: W sprawie adopcji proszę o kontakt na mail: [email protected] Piesek przebywa obecnie w Łodzi Quote
Kumiko Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Dlaczego mały szuka domku? O taką ślicznotę wszyscy powinni się bić... Quote
chicken Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Niestety jego wlasciciele poszli innymi sciezkami w zyciu. Chlopak go nie chce, a dziewczyna bardzo ale niestety zmuszona jest obecnie na mieszkanie z rodzicami, a oni na pieska zgodzic sie nie chca :( W zwiazku z tym kolezanka poprosila mnie o znalezienie dla niego jak najlepszego domku :] Najlepiej gdyby byl to domek z dziecmi :] Quote
chicken Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Do gory!! Nikt nie jest zainteresowany?! Quote
Borówka16 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Psiak przepiękny ,na pewno szybko domek znajdzie :) Ludzie lubią psy w typie rasy ,a o rodowodowe zazwyczaj chcą się zabić :D Quote
Bazyliszek Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Udałoby się zrobić inne zdjęcia? moja znajoma kocha bassety ale ma już jednego psiaka nie wiem czy zdecydowałaby się na dwa ale zapytam u niej piesek miałby jak w niebie.:) A jaki ma charakter? Zgadza się z innymi psami, kotami? Quote
Borówka16 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 [quote name='aldira']Czy ten piesek jest nadal do adopcji ? Napisz z tym pytaniem pod ten adres : [email protected] Quote
aldira Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 sadzilam ze tutaj na watku dostane odpowiedz , skoro go ktos prowadzi to tez chyba wie czy pies jest jeszcze do adopcji Quote
Borówka16 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Właśnie ,co z psem ??? Autorka wątku milczy... Quote
Recommended Posts