tuska1990 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Cześć mam mały problem ;) Chcę iść ze swoją małą Messy do przedszkola, ale weekendy mam całe zajęte w pracy. Szukam dobrego przedszkola z zajęciami w tygodniu. Znacie może jakieś? Chciałam iść do Artemisu, ale tam tylko w weekendy. To samo w cywilu i dog's smile. Quote
suzi29 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 w przedszkolu nie są wazne same psy wazne jest jak wyglądaja zajecia czy są atrakcyjne do szczenięcia,uczenie sie nowych rzeczy sytuacji oraz zajecia w terenie Quote
Klaudia :-) Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Indywidualne zajęcia dla szczeniąt i dorosłych psów. Nauka podstawowych komend, rozwiązywanie problemów i socjalizacja. Quote
szmaja Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Nie wiem, czy da się odpowiedzieć na ten wątek nie robiąc "reklamy". Jest kilka miejsc we Wrocławiu, w których zajęcia z psami odbywają się w tygodniu, np. Szczęśliwy Pies :-) Myślę też, że większość szkół jest na tyle elastyczna, że jeśli tylko zbierze się grupa chętnych psów, można uruchomić zajęcia w dowolnym terminie, więc może warto znaleźć 1-2 znajomych i napisać do konkretnej, wybranej szkoły. U nas grupy nie przekraczają 5 psów, a najczęściej pracujemy w 3-4 psy na instruktora. Quote
Recommended Posts