Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='obraczus87']Aguś wsylalam Ci na maila adres ;)

Aguś ale na 1 stronie jest tak:

[FONT=Clarendon Condensed][COLOR=#004d00][CENTER][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#000000][SIZE=3][B]Delaracje miesięczne ZADEKLAROWANE [/B][/SIZE][/COLOR][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#000000]aga35- 50 zł[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#000000]vasco-30 zł.[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#000000]Anusia bajlu - 20 zł.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=black]ulvhedin - 20 zł.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=black]alekso - 20 zł

A te dwie ostatnie Cioteczki ani razu nie wplacily :(
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]

jak to dwie ostatnie nie wpłaciły? ja wpłacam....

Posted

[quote name='obraczus87']Przepraszam, tak wynika z rozliczenia....[/QUOTE]

Nie wiem nic o rozliczeniu, ale na pewno robię przelewy (na lipiec zrobiłam w zeszłym tygodniu), sprawdźcie proszę, bo nie mam informacji z banku, że coś jest źle i kasa nie dociera.

Posted

[quote name='alekso']Nie wiem nic o rozliczeniu, ale na pewno robię przelewy (na lipiec zrobiłam w zeszłym tygodniu), sprawdźcie proszę, bo nie mam informacji z banku, że coś jest źle i kasa nie dociera.[/QUOTE]

Aaaaaaaaa a od kiedy masz deklaracje?? :)

Posted

[quote name='AGA35']Kurde naprawdę bardzo , bardzo przepraszam .więcej pomyłek nie będzie[/QUOTE]

Aga kazdemu sie moze zdarzyc. JA zawsze patrze na watki psów, na które place czy jestem uwzgledniona w platnosciach ;)

Posted

[quote name='alekso']nie patrzyłam czy jestem wpisana w rozliczenia, wpłaciłam pieniądze, czyli wywiązuję się z danej obietnicy.[/QUOTE]

Oczywiscie, ale ja i tak zawsze kontroluje raz na jakis rozliczenia. :)

Posted

[quote name='obraczus87']Oczywiscie, ale ja i tak zawsze kontroluje raz na jakis rozliczenia. :)[/QUOTE]
pamiętam o przelewie, bez przypomnienia w postaci rachunku w skrzynce ;) więcej nie wymagajcie:)

Posted

a tak poważnie, skoro już sprawdziłam pierwszy post - sunia ma kasę na lipiec a nie ma już na sierpień? :(
może ścignijcie tych co nie płacą ;)

Posted

[quote name='alekso']a tak poważnie, skoro już sprawdziłam pierwszy post - sunia ma kasę na lipiec a nie ma już na sierpień? :(
może ścignijcie tych co nie płacą ;)[/QUOTE]

Z tego co wiem, Aga placi za Hotel z dolu, a wiec na lipiec nie ma kasy :(

Bunia nie miala kompletu deklaracji.... Ci to zadeklarowali sie, placa, ale to za malo, o wiele za malo.... :(

Posted

[quote name='obraczus87']Aguś, wykupilam Buni pakiet 70 ogloszen. Jutro wysle tekst i zdjecia do Zuzy. Na Twojego maila beda przychodzic maile aktywujace ;)[/QUOTE]

bardzo dziękuję :-)

Posted

dobranoc buniaczku. DZIĘKUJĘ BARDZO WSZYSTKIM CIOTECZOKM KTÓRYM LEŻY NA SERCU DOBRO BUNI I NIE ZOSTAWIŁY NAS CZYLI MNIE I ILKI21 SAMYCH W MOMENCIE W KTÓRYM NAJBARDZIEJ POTRZEBUJEMY POMOCY .

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']przelalam 100zł
aga jutro powinno byc na koncie;)
pomysle nad kolejnymi bazarkami ;)[/quote]

bardzo dziękuje :-)