Mona4 Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 No wlasnie:shake: ostatnio tez mialo byc tyle ludzi abylo nas tylko 5 dogomaniakow. Moze spotkamy sie w wrzesniu na Jakiejs Slaskiej Wystawie psow?? Ja niebede wystawiala Yorkow ale pokibicowac i na male spotkano chetnie sie wybiore. Quote
Daga_i_Oskar Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='Mona4']No wlasnie:shake: ostatnio tez mialo byc tyle ludzi abylo nas tylko 5 dogomaniakow. Moze spotkamy sie w wrzesniu na Jakiejs Slaskiej Wystawie psow?? Ja niebede wystawiala Yorkow ale pokibicowac i na male spotkano chetnie sie wybiore. Czy ma być organizowana w Świerklańcu w tym roku? Rok temu bylam i miło spędziłam czas, a i pogoda była wspaniała. Jeżeli chodzi o park chorzowski to ja mam do niego rzut beretem, więc ze mną nie powinno być problemu. Jedyny problem to taki, że rzadko bywam na Yorkach prawie wcale mnie nie ma i nie zawsze na wiem kiedy coś planujecie. Ja mam wrzesień wolny, ale niestety weekendy chyba będę miała zajęte, wiec asuje mi prawie każdy dzień w tygodniu :) Quote
M&M&O&I Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 ja raczej w tygodniu nie będę mogła.. zresztą i tak jak będzie taka pogoda to odpada... Quote
Recommended Posts