Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kermita']Gratulacje! Proszę o fotki maluszków :multi:[/QUOTE]

- mówisz i masz :
[url]https://picasaweb.google.com/norbiwa/MiotD?authkey=Gv1sRgCNPZ3M-ekY3sTA[/url]
;)

Posted

Tak, to Blue Bay's Inspire Par Idefix (chyba nic nie pomyliłam ;) ). Z tym liczeniem to żart oczywista. Prowadzimy ostry dyżur pod wezwaniem: przykładanie do cyców i zmiana pieluchy, więc każdy omacany i identyfikowany bez pudła już.

Posted

Bardzo podoba mi się ten gryfonik Ozzy:loveu:. Maluchy na pewno będą śliczne, życzę powodzenia w prowadzeniu ostrego dyżuru. Nawet nie potrafię sobie wyobrazić, ile z tym musi być zamieszania.

Posted

Etna też urodziwa wielce niewiasta; mam nadzieję, że połączenie wyszło równie ok :). Ostry dyżur trwa, całą dobę; w nocy dzisiaj ze 6 razy wyskakiwałam do jednych, a mój mąż do drugich piskałek. Wysypiaaaammyy się, ze ho ho !!

Posted

Oczywiście, że Etna to urodziwa niewiasta, z resztą tak samo jak Rózia (uwielbiam te gryfonikowe mordki:loveu:).
Podziwiam z tym ostrym dyżurem, ja dzisiaj też wstawałam w nocy, bo moja Tojcia miała rozwolnienie. No ale to była jedna noc, ale żeby tak 24/7 mieć ostry dużur:huh:
szacuneczek:shiny:.