Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jesteśmy na etapie poszukiwania karmy. Próbowaliśmy już kilku,początkowo byliśmy przez dłuższy czas na Royal Canin,ale zmieniliśmy,ponieważ pojawiły się plamki na skórze.
Czytałam,pytałam i na forach dla buli polecano Bosch. W sklepie kupiłam próbkę lamb&rice(tylko taka była,a nam się kończył worek),przyjęło się świetnie,ale ponieważ pies jest juniorem więc zamówiłam [B]Bosch Junior Bigger Breeds.[/B]
I się zaczęły śmierdzące bąki,nie najlepsza konsystencja odchodów,
Dysponujemy teraz niemal całym 15kg workiem i bombami metanowymi w powietrzu:diabloti: bo pies ostro zanieczyszcza atmosferę.

Gdyby ktoś ze Śląska chciał odkupić tą karmę,bo u niego karma się sprawdziła- proszę o kontakt(PW). Mogę ewentualnie dowieźć.

• 1 year later...
Posted

Witam.
Na wakacje będę miała 6-miesięcznego syberian husky. Mam dylemat co do karmy. Wiem, że jako dorosły pies mój pupil będzie jadł około 15kg karmy miesięcznie. Chciałabym zredukować miesięczne koszty karmy do 100-110zł. Nie wiem, czy to możliwe, ale mam nadzieję, że tak.
Czy podawanie tej karmy zmieści moje fundusze w tej rozsądnej cenie?
Nie chcę podawać psu Pedigree ani Chappi, ponieważ uważam, że to śmieci. A przyjaciółka poleciła mi właśnie Bosh i zastanawiam się, jakie Wy macie o tym zdanie.