Daga_i_Oskar Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czesc Madziu :multi: :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]3mam kciuki aby Torusiowe uszolka nabraly znowu roznowagi i pozycji ionowej :lol: wierze, ze mu sie uda, a dzieki takiej fachowej pomocy Twojej to jestem tego pewna ;) [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]P.S czy planujesz zapuszczac Torkowi wloski czy masz inne plany :razz: ciekawska jestem :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Dowcis super, usmaialam sie :roflt::roflt::roflt:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No i zdjecia pokapielowe, zmoklych scurkow kochane :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Alka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='madziasto4']Cd. zaległych pokąpielowych zdjęć czupiradeł :p [IMG]http://i18.tinypic.com/2co37yx.jpg[/IMG] [IMG]http://i19.tinypic.com/2dlu6aa.jpg[/IMG] [/quote] rozkoszne te czupiradełka :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Susze :p Małego wysmarowałam oliwką, a o Mastera wytarłam sobie ręce :evil_lol: Dlatego się tak świecą i wydają mokrzy ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='madziasto4']Susze :p Małego wysmarowałam oliwką, a o Mastera wytarłam sobie ręce :evil_lol: Dlatego się tak świecą i wydają mokrzy ;)[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Haha a tak samo robie, jak uzywam jakiegos jedwabiu na swoje wlosy to reszte wcieram w Oskarkowy wlos :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
madziasto4 Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='Alka']rozkoszne te czupiradełka :loveu:[/QUOTE] A jak się wydurniali razem po kąpieli :loveu: :lol: Quote
Alka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='madziasto4']Susze :p Małego wysmarowałam oliwką, a o Mastera wytarłam sobie ręce :evil_lol: Dlatego się tak świecą i wydają mokrzy ;)[/quote] Ja się jakiś czas mordowałam (właściwie razem z TŻ bo sama nie dawałam rady) z suszarką ale teraz daje spokój i pozwalam Tuffiastemu samemu wyschnąć.;) Quote
Guffi Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='madziasto4']Susze :p Małego wysmarowałam oliwką, a o Mastera wytarłam sobie ręce :evil_lol: Dlatego się tak świecą i wydają mokrzy ;)[/quote] Aha:roflt::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czesc Madziu :multi: :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]3mam kciuki aby Torusiowe uszolka nabraly znowu roznowagi i pozycji ionowej :lol: wierze, ze mu sie uda, a dzieki takiej fachowej pomocy Twojej to jestem tego pewna ;) [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]P.S czy planujesz zapuszczac Torkowi wloski czy masz inne plany :razz: ciekawska jestem :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Dowcis super, usmaialam sie :roflt::roflt::roflt:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No i zdjecia pokapielowe, zmoklych scurkow kochane :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] Cześć Dagusia :multi: Uszka mają stać i koniec dyskusji:p ;) Na razie kudełki rosną i nie będziemy ich ruszać, zobaczymy jak Toro będzie wyglądał w wakacje. Jak będą za długie to skrócimy na wyjazd, tak samo jak Masterkowi. ;) Ja uwielbiam jak oni te mokre ryjki przytulają do mojej szyi po wyjęciu z wanny :loveu: [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Haha a tak samo robie, jak uzywam jakiegos jedwabiu na swoje wlosy to reszte wcieram w Oskarkowy wlos :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] Bardzo wygodne, a i pieski skorzystają na tym :lol: [quote name='Alka']Ja się jakiś czas mordowałam (właściwie razem z TŻ bo sama nie dawałam rady) z suszarką ale teraz daje spokój i pozwalam Tuffiastemu samemu wyschnąć.;)[/QUOTE] To Tuffi nie lubi suszarki? :-o Ja też ich oczywiście nie suszę na pieprz :evil_lol: ale podsuszam, a dalej to sobie sami poradzą i się powycierają ;) Quote
madziasto4 Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='Guffi']Aha:roflt::evil_lol:[/QUOTE] :lol: :lol: Quote
Alka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='madziasto4'] To Tuffi nie lubi suszarki? :-o [/quote] nie cierpi :diabloti: chce ją zjeść:diabloti: Quote
madziasto4 Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='Alka']nie cierpi :diabloti: chce ją zjeść:diabloti:[/QUOTE] O kurcze :lol: No to rzeczywiście lepiej go nie stresować :razz: Moja znajoma yoreczka po kąpieli pakowała do pościeli podgrzanej przez poduszkę elektryczną i tak włoski schły ;) U mnie to by było nie możliwe- Master by nie usiedział, a Toro ani wcale :evil_lol: Quote
Alka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='madziasto4']O kurcze :lol: No to rzeczywiście lepiej go nie stresować :razz: i [/quote] dokładnie, kąpiel już jest dla niego bardzo stresująca :cool3: Quote
madziasto4 Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='Alka']dokładnie, kąpiel już jest dla niego bardzo stresująca :cool3:[/QUOTE] To w takim układzie krótsza fryzurka byłaby bardziej...funkcjonalna :cool3: Szybciej by wysechł :cool1: Quote
Aga76 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=red]Dzień dobry[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] :loveu: pozdrowienia dla przystojniaków :kiss_2: :kiss_2: Quote
Moniś Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Dzińdybry Masterki i Torki :multi::multi: Quote
Kasia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 cześć Madziu :multi: i jak z uszkami Torka? podleiłaś je plastrami? ;) my też suszarki nie używamy bo już na sam jej widok Fidlak zaczyna tak potwornie głośno szczekać, że pewnie na drugim osiedlu go słychać :p Quote
madziasto4 Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 [quote name='Aga76'][B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=red]Dzień dobry[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] :loveu: pozdrowienia dla przystojniaków :kiss_2: :kiss_2:[/QUOTE] Cześć Aga :multi: Chłopaki dziękują ;) [quote name='Moniś']Dzińdybry Masterki i Torki :multi::multi:[/QUOTE] cześć Monisia :multi: [quote name='fidelek2']cześć Madziu :multi: i jak z uszkami Torka? podleiłaś je plastrami? ;) my też suszarki nie używamy bo już na sam jej widok Fidlak zaczyna tak potwornie głośno szczekać, że pewnie na drugim osiedlu go słychać :p[/QUOTE] cześć :multi: Miał wczoraj podklejone, ale zrezygnowałam z tych plastrów, bo przy odrywaniu bidulka to boli, bo się miejscami mocniej przykleił plasterek :shake: W nosie z plastrami, mam nadzieję, że sobie poradzimy bez nich. Tata dziś kupi łapki w mięsnym, zrobimy wywar, preparaty wapniowe dostaje i zobaczymy, może ten typ tak ma :roll: ;) Master siedzi spokojnie przy suszeniu, co prawda z miną: 'Już?', ale siedzi :razz: A mały trochę posiedzi, ale w większości skacze przede mną i próbuje łapać powietrze z suszarki w pysk :eviltong: Quote
Guffi Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [FONT=Arial Black][SIZE=5][COLOR=plum]Bryyy:multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
madziasto4 Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 [quote name='Guffi'][FONT=Arial Black][SIZE=5][COLOR=plum]Bryyy:multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] Cześć Guffi :p Quote
Moniś Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 hmmm... Pogubiłam się.. :-o Torkowi uszki stanęły i chlapły? Czy nie stanęły? Czy jak? :-o:-o Quote
madziasto4 Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Już stały, a kilka dni temu oklapło jedno po drugim :roll: Quote
Recommended Posts