Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czesc Madziu :multi: :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]3mam kciuki aby Torusiowe uszolka nabraly znowu roznowagi i pozycji ionowej :lol: wierze, ze mu sie uda, a dzieki takiej fachowej pomocy Twojej to jestem tego pewna ;) [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]P.S czy planujesz zapuszczac Torkowi wloski czy masz inne plany :razz: ciekawska jestem :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Dowcis super, usmaialam sie :roflt::roflt::roflt:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No i zdjecia pokapielowe, zmoklych scurkow kochane :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='madziasto4']Cd. zaległych pokąpielowych zdjęć czupiradeł :p

[IMG]http://i18.tinypic.com/2co37yx.jpg[/IMG]

[IMG]http://i19.tinypic.com/2dlu6aa.jpg[/IMG]

[/quote]
rozkoszne te czupiradełka :loveu:

Posted

[quote name='madziasto4']Susze :p Małego wysmarowałam oliwką, a o Mastera wytarłam sobie ręce :evil_lol: Dlatego się tak świecą i wydają mokrzy ;)[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Haha a tak samo robie, jak uzywam jakiegos jedwabiu na swoje wlosy to reszte wcieram w Oskarkowy wlos :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='madziasto4']Susze :p Małego wysmarowałam oliwką, a o Mastera wytarłam sobie ręce :evil_lol: Dlatego się tak świecą i wydają mokrzy ;)[/quote]

Ja się jakiś czas mordowałam (właściwie razem z TŻ bo sama nie dawałam rady) z suszarką ale teraz daje spokój i pozwalam Tuffiastemu samemu wyschnąć.;)

Posted

Aha:roflt::evil_lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czesc Madziu :multi: :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]3mam kciuki aby Torusiowe uszolka nabraly znowu roznowagi i pozycji ionowej :lol: wierze, ze mu sie uda, a dzieki takiej fachowej pomocy Twojej to jestem tego pewna ;) [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]P.S czy planujesz zapuszczac Torkowi wloski czy masz inne plany :razz: ciekawska jestem :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Dowcis super, usmaialam sie :roflt::roflt::roflt:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No i zdjecia pokapielowe, zmoklych scurkow kochane :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
Cześć Dagusia :multi:

Uszka mają stać i koniec dyskusji:p ;)

Na razie kudełki rosną i nie będziemy ich ruszać, zobaczymy jak Toro będzie wyglądał w wakacje. Jak będą za długie to skrócimy na wyjazd, tak samo jak Masterkowi. ;)

Ja uwielbiam jak oni te mokre ryjki przytulają do mojej szyi po wyjęciu z wanny :loveu:

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Haha a tak samo robie, jak uzywam jakiegos jedwabiu na swoje wlosy to reszte wcieram w Oskarkowy wlos :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
Bardzo wygodne, a i pieski skorzystają na tym :lol:

[quote name='Alka']Ja się jakiś czas mordowałam (właściwie razem z TŻ bo sama nie dawałam rady) z suszarką ale teraz daje spokój i pozwalam Tuffiastemu samemu wyschnąć.;)[/QUOTE]
To Tuffi nie lubi suszarki? :-o
Ja też ich oczywiście nie suszę na pieprz :evil_lol: ale podsuszam, a dalej to sobie sami poradzą i się powycierają ;)

Posted

[quote name='Alka']nie cierpi :diabloti: chce ją zjeść:diabloti:[/QUOTE]
O kurcze :lol: No to rzeczywiście lepiej go nie stresować :razz: Moja znajoma yoreczka po kąpieli pakowała do pościeli podgrzanej przez poduszkę elektryczną i tak włoski schły ;) U mnie to by było nie możliwe- Master by nie usiedział, a Toro ani wcale :evil_lol:

Posted

[quote name='madziasto4']O kurcze :lol: No to rzeczywiście lepiej go nie stresować :razz: i [/quote]

dokładnie, kąpiel już jest dla niego bardzo stresująca :cool3:

Posted

[quote name='Alka']dokładnie, kąpiel już jest dla niego bardzo stresująca :cool3:[/QUOTE]
To w takim układzie krótsza fryzurka byłaby bardziej...funkcjonalna :cool3: Szybciej by wysechł :cool1:

Posted

cześć Madziu :multi:

i jak z uszkami Torka? podleiłaś je plastrami? ;)
my też suszarki nie używamy bo już na sam jej widok Fidlak zaczyna tak potwornie głośno szczekać, że pewnie na drugim osiedlu go słychać :p

Posted

[quote name='Aga76'][B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=red]Dzień dobry[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] :loveu:

pozdrowienia dla przystojniaków :kiss_2: :kiss_2:[/QUOTE]
Cześć Aga :multi:
Chłopaki dziękują ;)

[quote name='Moniś']Dzińdybry Masterki i Torki :multi::multi:[/QUOTE]
cześć Monisia :multi:

[quote name='fidelek2']cześć Madziu :multi:

i jak z uszkami Torka? podleiłaś je plastrami? ;)
my też suszarki nie używamy bo już na sam jej widok Fidlak zaczyna tak potwornie głośno szczekać, że pewnie na drugim osiedlu go słychać :p[/QUOTE]
cześć :multi:
Miał wczoraj podklejone, ale zrezygnowałam z tych plastrów, bo przy odrywaniu bidulka to boli, bo się miejscami mocniej przykleił plasterek :shake:
W nosie z plastrami, mam nadzieję, że sobie poradzimy bez nich.
Tata dziś kupi łapki w mięsnym, zrobimy wywar, preparaty wapniowe dostaje i zobaczymy, może ten typ tak ma :roll: ;)

Master siedzi spokojnie przy suszeniu, co prawda z miną: 'Już?', ale siedzi :razz: A mały trochę posiedzi, ale w większości skacze przede mną i próbuje łapać powietrze z suszarki w pysk :eviltong: