Anusia & Alutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='madziasto4']Teraz tak sobie uświadomiłam, że ja to na filmach chiba nie płaczę :hmmmm: Zielona mila mi się podobała, Titanic też, ale na żadnym z nich nie płakałam :hmmmm:[/QUOTE] To se priti mena obejrzyj hihi. Quote
Kasia Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Bo Madźka to twardy gieroj jest i się nie wzrusza tak łatwo :p Quote
Anusia & Alutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='Kasia']Bo Madźka to twardy gieroj jest i się nie wzrusza tak łatwo :p[/QUOTE] No ja tyz, bo to jezd jedyny film na ktorym wylam jak bobr. Az mi fstyd, ze na takiej tandecie... Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Nie wypada...[/QUOTE] Iii tam:cool1: [quote name='Anusia & Alutka']To se priti mena obejrzyj hihi.[/QUOTE] Ni mom czasu:shake: [quote name='Kasia']Bo Madźka to twardy gieroj jest i się nie wzrusza tak łatwo :p[/QUOTE] W życiu to nie taki twardy wcale wbrew pozorom.. Quote
Kasia Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='madziasto4'] Ni mom czasu:shake: [/quote] Czym to będziesz tak zajęta? :roll::cool1::roll: Quote
Pegaza Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 a ja chyba ide łeb umyć bo nie będe w nowym roku paradować z czornym łbem:lol: więc robie myk a wy tu łyk :drinking: za nowy rok mam nadzieje że wróce choć na chwile Quote
Anusia & Alutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='Kasia']Czym to będziesz tak zajęta? :roll::cool1::roll:[/QUOTE] Dotrzymywaniem nam towarzystwa przecie! [quote name='Pegaza']a ja chyba ide łeb umyć bo nie będe w nowym roku paradować z czornym łbem:lol: więc robie myk a wy tu łyk :drinking: za nowy rok mam nadzieje że wróce choć na chwile[/QUOTE] Wroc Dario-Ewo, wrooooc :loveu: Tez bym se umyla, ale mi sie nie kce. Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='Kasia']Czym to będziesz tak zajęta? :roll::cool1::roll:[/QUOTE] Nienierobieniem :evil_lol: Quote
Kasia Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='madziasto4'] Nienierobieniem :evil_lol: [/quote] Czesto mam ten stan zajętości :cool1: Znaczy sie na tyle na ilę mogę ale bardzo go lubię. Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='Kasia']Czesto mam ten stan zajętości :cool1: Znaczy sie na tyle na ilę mogę ale bardzo go lubię.[/QUOTE] Oj tak, my też się lubimy- ja i ten stan zajętości. Quote
Anusia & Alutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='madziasto4']Oj tak, my też się lubimy- ja i ten stan zajętości.[/QUOTE] Ej! Nie bo to ja sie z nim lubie! Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Ej! Nie bo to ja sie z nim lubie![/QUOTE] Ty się z tym tłukiem z Alp lubisz. A tego Pana w spokoju zostaw. Quote
Anusia & Alutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='madziasto4']Ty się z tym tłukiem z Alp lubisz. A tego Pana w spokoju zostaw.[/QUOTE] Tego tuka mi nie przypominaj! Pedofila jednego co Atke wolal :obrazic: Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Tego tuka mi nie przypominaj! Pedofila jednego co Atke wolal :obrazic:[/QUOTE] Ja to sie Atce dziwie. Żeby to z takim młotkiem się zadawać :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='madziasto4']Ja to sie Atce dziwie. Żeby to z takim młotkiem się zadawać :shake:[/QUOTE] Bo ja te wlosy pociagaja... Znaczy ona Yeti za wlosy pociaga. Bo inaczej jak ona go pociagac moze?? Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Bo ja te wlosy pociagaja... Znaczy ona Yeti za wlosy pociaga. Bo inaczej jak ona go pociagac moze??[/QUOTE] Oj ja bym się obraziła na miejscu Atki :evil_lol: Wątpisz w urodę Atki? Quote
Anusia & Alutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='madziasto4']Oj ja bym się obraziła na miejscu Atki :evil_lol: Wątpisz w urodę Atki?[/QUOTE] A w zyciu! Watpie w gust Y. Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']A w zyciu! Watpie w gust Y.[/QUOTE] A czy to nie wychodzi na jedno i to samo? Quote
Anusia & Alutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='madziasto4']A czy to nie wychodzi na jedno i to samo?[/QUOTE] Nieeee a w zyciu! Quote
Kasia Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='madziasto4'] A czy to nie wychodzi na jedno i to samo? [/quote] Czyli że kto ma spaczony gust - Y? Bo jak dla mnie to wychodzi na to samo :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='Kasia']Czyli że kto ma spaczony gust - Y? Bo jak dla mnie to wychodzi na to samo :evil_lol:[/QUOTE] No nastepna! Wstydzilybyscie sie tak myslec nawet!! Quote
Anusia & Alutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Dziewoje na krakwecie na zywiec trza glosowac. Quote
Kasia Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Ależ Anuś nasza droga tak to zabrzmiało :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='Kasia']Czyli że kto ma spaczony gust - Y? Bo jak dla mnie to wychodzi na to samo :evil_lol:[/QUOTE] No mówie, że na to samo właśnie :evil_lol: Najsampierw czym to Atka w ogóle może pociągać Yeti, a później że Yeti ma spaczony gust hiih :evil_lol: No jak w morde strzelił na to samo wychodzi :evil_lol: Idem głosować! Quote
Anusia & Alutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='Kasia']Ależ Anuś nasza droga tak to zabrzmiało :evil_lol:[/QUOTE] Oj nie nie. To Ty chcialas zeby tak zabrzmialo. [quote name='madziasto4']No mówie, że na to samo właśnie :evil_lol: Najsampierw czym to Atka w ogóle może pociągać Yeti, a później że Yeti ma spaczony gust hiih :evil_lol: No jak w morde strzelił na to samo wychodzi :evil_lol: Idem głosować![/QUOTE] :shake::shake::shake: Quote
Recommended Posts