madziasto4 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Reddsiki jabłkowe i jakieś coś cytrynowe, w sensie, że też piwko. Jakiś coś wiśniowe z Hortexu, szampana :grins: I czipsy :grins: Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/93/c7e022f34e6d21a3.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/93/f645db2304e41a67.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/133/8e5f2008b8605f38.jpg[/IMG][/URL] Quote
Kasia Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Piwko tyż mam, i szampana tyż i czipsy i pizzę :grins: Master sam tam wlizł? :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 To będzie wyżerka. A Anusia to nie wiem w końcu czy idzie czy zostaje, tak mętnie tłumaczyła.. Sam samiuśki. On uwielbia spać w tym nosidełku, zawsze się tak do góry kołami układa i śpi :loveu: Quote
Kasia Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 No chyba nie stleniła się po angielsku :roll: Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Chiba nie.. Do sklepu poszła czy gdzieś chiba. Quote
Kasia Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Jak byłam w sklepie to sie zastanawiałam co se kupic na dzisiaj do picia, miałam smaka na jakiegoś dobrego ale takiego inszego drinka no ale co se miałam sama je robić? :roll: I wziełam piwa se i nie wiem właśnie czy dobrze zrobiłam bo piwa to zamulacze i usypiacze... Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Trzebabyło se kupić Gina lubuskiego i tonic albo sok jabłkowy i drink gotowy:lol: Wzięłam chłopakom miski do mycia, syskie cztery, na moment dosłownie, to temu czarnemu się pić nagle zachciało i poszedł się napić z choinki :mdleje: Quote
Kasia Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Nie lubiem gina bo mi zajeżdża na żywicę z drzew :roll: Torcio :loveu: Quote
AlKil Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Życzenia dla całej rodzinki [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9193541&postcount=248[/URL] Quote
Anusia & Alutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='Kasia']A co do picia masz na naszą imprezę? :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='madziasto4']Reddsiki jabłkowe i jakieś coś cytrynowe, w sensie, że też piwko. Jakiś coś wiśniowe z Hortexu, szampana :grins: I czipsy :grins:[/QUOTE] Ja mam reddsiki hyhy cytrynowe znaczy sie sun i jednego jabułkowego z puszki bo w butylkach nie było. No i szampon. I czipsy mam kranczipsy paprykowe, lejsy serowo-cebulowe i gdyby Daria-Ewa se zechciala wpasc to mam tez dla niej te cińkie. [quote name='madziasto4']To będzie wyżerka. A Anusia to nie wiem w końcu czy idzie czy zostaje, tak mętnie tłumaczyła.. [/QUOTE] No mowilam juz, nie ide! [quote name='madziasto4']Trzebabyło se kupić Gina lubuskiego i tonic albo sok jabłkowy i drink gotowy:lol: [/QUOTE] O fu tonic bleeee. EDIT: I jeszcze fante mam!! Quote
Kasia Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Ja mam lejsy ostro paprykowe :loveu: I słonecznika tyz mam. I juz se piwaka jednego otworzyłam :p Quote
Anusia & Alutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='Kasia']Ja mam lejsy ostro paprykowe :loveu: I słonecznika tyz mam. I juz se piwaka jednego otworzyłam :p[/QUOTE] Slonecznik trza bylo kupic... Czekaj to ja se tez ide po browar. MADZKA!! Po browar cho! Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='Kasia']Nie lubiem gina bo mi zajeżdża na żywicę z drzew :roll: Torcio :loveu:[/QUOTE] Ja z toniciem albo z jabłkowym lubiem gina. A z grejfrutowym na ten przykład- nigdy więcej :lol: [quote name='AlKil']Życzenia dla całej rodzinki [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9193541&postcount=248[/URL][/QUOTE] Dziękujemy i wzajemnie :) [quote name='Anusia & Alutka']Ja mam reddsiki hyhy cytrynowe znaczy sie sun i jednego jabułkowego z puszki bo w butylkach nie było. No i szampon. I czipsy mam kranczipsy paprykowe, lejsy serowo-cebulowe i gdyby Daria-Ewa se zechciala wpasc to mam tez dla niej te cińkie. O fu tonic bleeee. EDIT: I jeszcze fante mam!![/QUOTE] Ja mam kranczipsy cebulowo-serowe razy 2, kranczipsy jakieś kebab z czymś, laysy kuciakowe i fromażowe, a kranczipsy paprykowe już zeżarłam :grins: Też samego tonicu nie lubiem, fuj:shake: Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Slonecznik trza bylo kupic... Czekaj to ja se tez ide po browar. MADZKA!! Po browar cho![/QUOTE] Najsampierw se go schłodzić muszę:eviltong: Quote
Kasia Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Tonik jest dobry, sie nie znacie!!! Masz piwaka już? Anuś dzis leci miłość... Quote
Anusia & Alutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='madziasto4'] Ja mam kranczipsy cebulowo-serowe razy 2, kranczipsy jakieś kebab z czymś, laysy kuciakowe i fromażowe, a kranczipsy paprykowe już zeżarłam :grins: [/QUOTE] A myslalam, ze zara mi powieta, ze duzo czipsow mam. Kranczipsow moich nie bylo... [quote name='madziasto4']Najsampierw se go schłodzić muszę:eviltong:[/QUOTE] To schladzaj na co czekasz?? I jeszcze pomarancze jedna mam, bo jedna juz skonsumowalam. Quote
Kasia Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='madziasto4'] Najsampierw se go schłodzić muszę:eviltong: [/quote] Do zamrażalki se go daj na chwilę. Quote
Anusia & Alutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='Kasia'] Anuś dzis leci miłość...[/QUOTE] O w morde. Nie ma bata, ide na serial. Akuratnie rogale sie upieka a browar schlodzi. Juz mnie nie ma! Quote
Kasia Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='Kasia'] Anuś dzis leci miłość... [/quote] ANUŚ :motz: Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='Kasia']Do zamrażalki se go daj na chwilę.[/QUOTE] Ni ma miejsca w zamrażarce, więc siedzi w lodówce:eviltong: [quote name='Anusia & Alutka']O w morde. Nie ma bata, ide na serial. Akuratnie rogale sie upieka a browar schlodzi. Juz mnie nie ma![/QUOTE] A co Ty? Z rogalami świętujesz czy ze mną? Rogale się same pieką, a ja jestem!! [quote name='Kasia']ANUŚ :motz:[/QUOTE] No i Anusia poszła. Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Rogaliki przed pieczeniem [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/93/161f28130925a689.jpg[/IMG][/URL] Hyhy rogale jak w wojsku równiutko :grins: Tylko ten 3 od dołu się palant wysunął z rzędu toszkę... [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/134/f99b72c34f31fcf8.jpg[/IMG][/URL] Quote
Kasia Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 A te rogale to tak specjalnie na dzisiaj pieczone? Rogalowa noc bydzie :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Miały być na święta, a w święta było dużo innych ciast, to zrobiłam na dzisiaj :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='Kasia']ANUŚ :motz:[/QUOTE] No cooooo? Sama mi powiedziala przecie! Quote
Recommended Posts