Anusia & Alutka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='madziasto4'] No gdzieżbym śmiała porównywać Mikiego do kota. Oczywista oczywistość, że mówiłam o tym innym kocie Twoim. [/QUOTE] Tyz od razu wiedzialam o co chodzi z Wladkowym kotem :loveu: [quote name='Magda_Miki']Ja mam Kordiana anana na po świętach, ale strasznie to nuuudne... Dlaczego nie dadzą czegoś ciekawszego do czytania?:cool1:[/QUOTE] Nie jest zly, ale moglby byc troche ciekawszy. Gorsze lektury czytalam, a w rankingu na samym szczycie [SIZE="1"][COLOR="PaleTurquoise"]/jak zreszta nazwa wskazuje/[/COLOR][/SIZE] jest "Jądro ciemnosci" Czesc, gdziekolwiek jestem... Quote
madziasto4 Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Tyz od razu wiedzialam o co chodzi z Wladkowym kotem :loveu: Czesc, gdziekolwiek jestem...[/QUOTE] Wiedziałam, że będziesz od razu wiedzieć :loveu: Cześć :grins: [quote name='Aga76']Dobry Madziu :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Dzień doberek :Rose: Quote
madziasto4 Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Akuku [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/131/48af85d03995e4de.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/133/6bd8f7cb1c19606f.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/92/8da9b7d813275281.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/92/033663b3d841b4da.jpg[/IMG][/URL] Quote
Kasia Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Torcio i czarne zoki :loveu: :evil_lol: Quote
Jofka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 nie no nie moge z ich min....on sa nieprzecietni!!! Quote
madziasto4 Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='Jofka']nie no nie moge z ich min....on sa nieprzecietni!!![/QUOTE] :lol: [quote name='Martya']Bry Wam :razz:[/QUOTE] Witam.;) [quote name='Anusia & Alutka']Przyjszlismy.[/QUOTE] Cieszę się niezmiernie. Quote
Asiaczek Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Jak tam przygotowania do sylwestra?+ Pzdr. Quote
madziasto4 Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='Asiaczek']Jak tam przygotowania do sylwestra?+ Pzdr.[/QUOTE] Mamy już tabletki uspokajające dla Mastera... Ot i tyle z przygotowań;) Quote
Kasia Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Madźka ze względu na swoje dogokoleżanki postanowiła zostać w chałupie :loveu: :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Kasia']Madźka ze względu na swoje dogokoleżanki postanowiła zostać w chałupie :loveu: :evil_lol:[/QUOTE] Tak tak tak :sweetCyb: [COLOR="PaleTurquoise"][SIZE="1"]Chociaz my ja mamy w d***[/SIZE][/COLOR] Quote
madziasto4 Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='Kasia']Madźka ze względu na swoje dogokoleżanki postanowiła zostać w chałupie :loveu: :evil_lol:[/QUOTE] :cool1::cool1::cool1: [quote name='Anusia & Alutka']Tak tak tak :sweetCyb: [COLOR="PaleTurquoise"][SIZE="1"]Chociaz my ja mamy w d***[/SIZE][/COLOR][/QUOTE] Czy to Twoje pismo, to na niebiesko? Kto to napisał? :obrazic: Quote
Pegaza Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 cze madzia bez capsa wiadomo czemu...:angryy: a ja jej wcale nie mam w d.... bo jej nie chce tam mieć:evil_lol: wole hmm dobra juz nicio:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='madziasto4']Nigdzie, zostaję w domu ;)[/quote] O rany, to znowu będe miała ok. 20 stron do nadrabiania...:cool3: pzdr. Quote
Kasia Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Madźka nie bądź taka wstydliwa bo to żaden wstyd takie poświęcenie dla koleżanek :evil_lol: Kto ma Madźka w d****??? :mad: Quote
Anusia & Alutka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='madziasto4'] Czy to Twoje pismo, to na niebiesko? Kto to napisał? :obrazic:[/QUOTE] Hyyyyyyy jak buni dyni, ze nie moje!! Klne sie na śiśkie świętości!! Pewnie Wladka dopisala :cool1: Quote
madziasto4 Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='Pegaza']cze madzia bez capsa wiadomo czemu...:angryy: a ja jej wcale nie mam w d.... bo jej nie chce tam mieć:evil_lol: wole hmm dobra juz nicio:evil_lol:[/QUOTE] Daria-Ewa wróciła :evil_lol: I to w jakim stylu :megagrin: biorąc pod uwagę ostatnie zdanie :evil_lol: [quote name='Asiaczek']O rany, to znowu będe miała ok. 20 stron do nadrabiania...:cool3: pzdr.[/QUOTE] Dasz radę :lol::lol::lol: [quote name='Kasia']Madźka nie bądź taka wstydliwa bo to żaden wstyd takie poświęcenie dla koleżanek :evil_lol: Kto ma Madźka w d****??? :mad:[/QUOTE] A to ino my 3 zostajemy i się będziemy..zabawiać? :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Hyyyyyyy jak buni dyni, ze nie moje!! Klne sie na śiśkie świętości!! Pewnie Wladka dopisala :cool1:[/QUOTE] Mówisz prawdę? WŁADKA!!!! Quote
Anusia & Alutka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='madziasto4']Daria-Ewa wróciła :evil_lol: I to w jakim stylu :megagrin: biorąc pod uwagę ostatnie zdanie :evil_lol: A to ino my 3 zostajemy i się będziemy..zabawiać? :evil_lol:[/QUOTE] Oj Daria-Ewa :loveu: Oj pieknie to zrobilas! Ale bedzie imprezka :knuje: [quote name='madziasto4']Mówisz prawdę? WŁADKA!!!![/QUOTE] Prawde najprawdziwsza!! Quote
Kasia Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='madziasto4'] A to ino my 3 zostajemy i się będziemy..zabawiać? :evil_lol:[/quote] [quote name='madziasto4']Mówisz prawdę? WŁADKA!!!! [/quote] Wolisz czworokąty? :evil_lol: Zawsze przecie winny TEN, którego nie ma :diabloti: Quote
madziasto4 Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Ale bedzie imprezka :knuje: Prawde najprawdziwsza!![/QUOTE] Oj taaak:loveu: Niech Ci będzie. [quote name='Kasia']Wolisz czworokąty? :evil_lol: Zawsze przecie winny TEN, którego nie ma :diabloti:[/QUOTE] Tiaa, foremne..:cool1: No to wiadomo! Atka winna jak zwykle! Ziółko cholera, nie ma jej, a jak rozrabia! Quote
Recommended Posts