Magda Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='madziasto4']Ludziska z mojej klasy jadą na wycieczkę ;)[/quote] A ty się z nimi nie zabierasz?:eviltong: Quote
nane Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 jak pech to pech :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
madziasto4 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Dzisiejszy wieczorny Toro [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/158/fad86110968ad51e.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/212/bc575f855ac52591.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/212/cd78eaf5fc908b89.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images22.fotosik.pl/91/30266b3a237ac8ac.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/158/b204286cc14a04c3.jpg[/IMG][/URL] Właśnie jem sałatkę owocową i popijam.....piwkiem :-? Chiba niezbyt dobry zestaw, ale piwko było pierwsze :niewiem: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 BIdulka jutro na uczelnie :( bedziemy tu czekac na Ciebie :D albo wpadniemy i wielkie Pif PAf zrobimy :mad: :D Quote
madziasto4 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='Magda_Miki']A ty się z nimi nie zabierasz?:eviltong:[/QUOTE] Niee :p Bo to beznadziejna wycieczka do Poznania i okolic....Co to ja koziołków nie widziałam? :niewiem: Byłam tam wszędzie, więc mi szkoda piniondzorów :eviltong: W planach mają też Biskupin :megagrin: i Aquapark... Jak dzieci z podstawówki, a nie ludzie rok przed maturą :evil_lol: Quote
Magda Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='madziasto4'] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images22.fotosik.pl/91/30266b3a237ac8ac.jpg[/IMG][/URL] [/quote] Ach jak ja kocham ten kuper wysoko:loveu::loveu: Bravo dla smakosza:evil_lol: Quote
nane Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='madziasto4']Niee :p Bo to beznadziejna wycieczka do Poznania i okolic....Co to ja koziołków nie widziałam? :niewiem: Byłam tam wszędzie, więc mi szkoda piniondzorów :eviltong: W planach mają też Biskupin :megagrin: i Aquapark... Jak dzieci z podstawówki, a nie ludzie rok przed maturą :evil_lol:[/quote] A może tylko tak mówią??? a tak naprawdę przesiedzą w pubie :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='Magda_Miki']Ach jak ja kocham ten kuper wysoko:loveu::loveu: Bravo dla smakosza:evil_lol:[/QUOTE] Ja też :loveu: :loveu: A ten mały wariat to co chwilę z dupskiem w górze :loveu: :evil_lol: :evil_lol: Quote
nane Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='madziasto4']Ja też :loveu: :loveu: A ten mały wariat to co chwilę z dupskiem w górze :loveu: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] a może se wietrzy ... :oops: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Haaa no i dobrze :D wolne przynajmniej :D duzo zdjec bedzie :D BoSko :D same plusy :D Quote
Magda Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='madziasto4']Ja też :loveu: :loveu: A ten mały wariat to co chwilę z dupskiem w górze :loveu: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Świntuszek mały:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='nane']A może tylko tak mówią??? a tak naprawdę przesiedzą w pubie :evil_lol:[/QUOTE] Gdyby sami organizowali, to rzeczywiście Twoja wersja byłaby bardzo prawdopodobna :cool3: Ale wycieczka jest organizowana przez szkołę, tzn przez biuro podróży poprzez szkołę...Także bankowo Biskupin :evil_lol: Quote
nane Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='madziasto4']Gdyby sami organizowali, to rzeczywiście Twoja wersja byłaby bardzo prawdopodobna :cool3: Ale wycieczka jest organizowana przez szkołę, tzn przez biuro podróży poprzez szkołę...Także bankowo Biskupin :evil_lol:[/quote] to co oni w Biskupinie nigdy nie byli???:crazyeye: ja byłam w VI klasie szkoły podstawowej :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Może wietrzy, może świntuszek... Dzisiaj się bawiłam z Toreczkiem, oczywiście głupia na czworakach, robiąc szybki zwrot przed Torkiem nie trafiłam w drzwi i ino przyfasoliłam łbem w futrynę :oops: :evil_lol: Cholera, żebym tylko guza nie miała... Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='nane']to co oni w Biskupinie nigdy nie byli???:crazyeye: ja byłam w VI klasie szkoły podstawowej :evil_lol:[/quote] haha my tez :D w IV jakos tak :D I w Torrruniu byliiissmy w V :-o :lol: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='madziasto4']Może wietrzy, może świntuszek... Dzisiaj się bawiłam z Toreczkiem, oczywiście głupia na czworakach, robiąc szybki zwrot przed Torkiem nie trafiłam w drzwi i ino przyfasoliłam łbem w futrynę :oops: :evil_lol: Cholera, żebym tylko guza nie miała...[/quote] hahaha ja mam na kolaaanie taakiego wielkiego, rzucilam sie na mojego Kubusia i zamiast w jego ramiona to wyladowalam na progu krzesla :D Quote
madziasto4 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='nane']to co oni w Biskupinie nigdy nie byli???:crazyeye: ja byłam w VI klasie szkoły podstawowej :evil_lol:[/QUOTE] Ja też, oni na pewno również...Ale wybrali sobie Poznań i okolice to niech jadą ciołki :evil_lol: Takie wyczieczki to się robi dla dzieci z podstawówki... Quote
Guffi Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Znowu mnie wywaliłaś z subskrypcji:mad: Nowe fotki są-z królikami(124) i berneńczykiem(125):evil_lol: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 moglas powiedziec niech Ci pamiatke przywioza hahaaha :D ja zawse przywozilam jak w podstawowce jezdzilismy :D Quote
madziasto4 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='Guffi']Znowu mnie wywaliłaś z subskrypcji:mad: Nowe fotki są-z królikami(124) i berneńczykiem(125):evil_lol:[/QUOTE] No właśnie, coś mi znikacie ciągle :evil_lol: Króliiiiiiczki? Oj to iiiiidę :p [quote name='maartucha']moglas powiedziec niech Ci pamiatke przywioza hahaaha :D ja zawse przywozilam jak w podstawowce jezdzilismy :D[/QUOTE] A niech spadają na drzewo :eviltong: Quote
nane Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='maartucha']moglas powiedziec niech Ci pamiatke przywioza hahaaha :D ja zawse przywozilam jak w podstawowce jezdzilismy :D[/quote] taki mały dzbanuszek gliniany z napisem BISKUPIN :evil_lol: Mamusi sie bardzo podobało :loveu: ja przywiozłam a Dagmara stwierdziła, że wsiurski :mad: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 no to niech spadaja :D A ja to za niedlugo tak mysle ze uciekam juzzz Hmmm.. :D Pojde Tance z Gwiazdami kulisy sobie ogladne i ZzZzzZ :D Ale to jeszcze filunie :D Quote
madziasto4 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='nane']taki mały dzbanuszek gliniany z napisem BISKUPIN :evil_lol: Mamusi sie bardzo podobało :loveu: ja przywiozłam a Dagmara stwierdziła, że wsiurski :mad:[/QUOTE] No a nie wsiurski? :evil_lol: :evil_lol: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='madziasto4']No a nie wsiurski? :evil_lol: :evil_lol:[/quote] :shiny::shiny::shiny::shiny: Quote
nane Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='madziasto4']No a nie wsiurski? :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Nie, ładny był :mad: :mad: :mad: Gdzies w domu pewnie jeszcze jest :eviltong: Quote
Recommended Posts