Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

[quote name='*Ania...Niuf*']Cześć Madziu:lol: co słychać u maluchów:cool3: latają już za dziewczynami czy jeszcze nie:cool3: :evil_lol:[/QUOTE]
Cześć :p
Maluchy mają się dobrze, w sobotę planujemy zajrzeć na działkę z psiurami, Torek będzie tam pierwszy raz :razz:
Dziewczynami nie zaprzątają sobie głowy na razie :eviltong:

[quote name='AlKil']Poczta kwiatowa...
[IMG]http://img138.imageshack.us/img138/1548/rosesdt6.gif[/IMG][/QUOTE]
Haha :evil_lol: Dzięki :lol:

Posted

[quote name='Moniś']Cześć Masterko-Torki ;)

Chrońcie się przed kleszczami, bo z moim Nodusiem nie jest dobrze... dziś wet wyjął mu kleszcza :shake:[/QUOTE]
Cześć ;)

Właśnie, muszę ich zakropić :roll:
Źle z Noddulkiem? :crazyeye:

Posted

[quote name='AlKil']No nie, te cholery już się czepiają??? Wredne małpy... A czy kleszcze w ogóle robią coś pożytecznego????[/QUOTE]
Tak, już się łajzy pojawiły niestety....

Posted

[quote name='madziasto4']
Źle z Noddulkiem? :crazyeye:[/quote]

tak.. cały dzień chodzi jak cień.. nic go nie interesuje.. taki biedny jest, osowiały... :-(
Nie miał chyba go długo, bo nie był jeszcze taki opity, ale to pewnie mogło wystarczyć do zarażenia... ehhhh :shake::shake:

Posted

[quote name='AlKil']No nie, te cholery już się czepiają??? Wredne małpy... A czy kleszcze w ogóle robią coś pożytecznego????[/quote]

Wredne małpy to za słabe określenie dla nich..
a tutaj u nas to jest jakaś plaga....
sąsiadki pekińczyk miał już 3 wbite i dwa łażące po nim...

Posted

[quote name='Moniś']tak.. cały dzień chodzi jak cień.. nic go nie interesuje.. taki biedny jest, osowiały... :-(
Nie miał chyba go długo, bo nie był jeszcze taki opity, ale to pewnie mogło wystarczyć do zarażenia... ehhhh :shake::shake:[/QUOTE]
Master miał jeden, jedyny raz kleszcza, już był dość opity i powikłań na szczęście nie było...
Będzie dobrze z Noddym :thumbs:

Posted

[quote name='AlKil']Moniś, nie martw się na zapas, będzie dobrze, może to tylko zły humor...[/quote]

Nie Kochana, na zły humor to nie wygląda. A czy jeśli ten kleszcz nie był nosicielem bakterii to czy pies mógł zareagować w ten sposób na samą obecność kleszcza?

Madzia, my pierwszy raz złapalismy. W tamtym roku cały czas zakrapiałam go fiprexem i nie miał ani jednego, a teraz jeszcze nie zakropiłam i prosze..... :shake:

Posted

My też już spotkaliśmy się z kleszczami :diabloti:
[SIZE=1]..szybkie i bezbolesne na szczęście
krwiopijcy!?![/SIZE]

[SIZE=2]wyściskaj chłopaków w naszym iminiu :calus: [/SIZE]

[SIZE=2][SIZE=1]P.S.[/SIZE]
[SIZE=1][SIZE=3]dużo[/SIZE] słońca[/SIZE]
[IMG]http://i129.photobucket.com/albums/p227/sweet_as_hun-e/th_sun.png[/IMG]

Pozdrawiamy
[SIZE=1][B][SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD[/SIZE][/B]
[IMG]http://www.album.astral.pl/album/fotos/1282/64/1453/3.jpeg[/IMG][/SIZE][/SIZE]

Posted

[quote name='Moniś']
Madzia, my pierwszy raz złapalismy. W tamtym roku cały czas zakrapiałam go fiprexem i nie miał ani jednego, a teraz jeszcze nie zakropiłam i prosze..... :shake:[/QUOTE]
My w zeszłym roku pierwszy raz. Fiprex? Nie znam tego :roll:

[quote name='bGirl']My też już spotkaliśmy się z kleszczami :diabloti:
[SIZE=1]..szybkie i bezbolesne na szczęście
krwiopijcy!?![/SIZE]
[SIZE=2]wyściskaj chłopaków w naszym iminiu :calus: [/SIZE]
[SIZE=2][SIZE=1]P.S.[/SIZE]
[SIZE=1][SIZE=3]dużo[/SIZE] słońca[/SIZE]

Pozdrawiamy
[/QUOTE]
Tak? A który psinek złapał kleszcza? ;) A właściwie którego psiaka złapał kleszcz...

Słonko już u nas jest :loveu:

Posted

[quote name='madziasto4']My w zeszłym roku pierwszy raz. Fiprex? Nie znam tego :roll:
[/quote]

Znasz na pewno, jest podobny do Frontlina. Na Nodiego niestety frontline nie działał, a fiprex w zeszył roku spisał się rewelacyjnie- mam nadzieję, że w tym też..

[IMG]http://www.psiaki.pl/sklep/images/vet-agro/fiprex_spot-on.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Moniś']Znasz na pewno, jest podobny do Frontlina. Na Nodiego niestety frontline nie działał, a fiprex w zeszył roku spisał się rewelacyjnie- mam nadzieję, że w tym też..

[IMG]http://www.psiaki.pl/sklep/images/vet-agro/fiprex_spot-on.jpg[/IMG][/QUOTE]
Nie znam, Frontlinu też nigdy nie używałam :roll: My kupujemy u weta preparat p/kleszczom, ale nawet nie wiem jak się nazywa :roll:

Posted

[quote name='madziasto4']
Tak? A który psinek złapał kleszcza? ;) A właściwie którego psiaka złapał kleszcz...

Słonko już u nas jest :loveu:[/quote]

[B]WielkoLUDA[/B] dopadły dwa takie krwiopijce..
[SIZE=1]tyle dobrego, że przy jego jeżyku od razu rzuca się w oczy[/SIZE]

Pozdrawiamy
[SIZE=1][B][SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD[/SIZE][/B]
[IMG]http://www.album.astral.pl/album/fotos/1282/64/1453/3.jpeg[/IMG][/SIZE]

Posted

Aris jeszcze nigdy nie miał kleszcza ani pchły... na szczęście :multi:
A używamy Frontline, jest bardzo dobry :p Ostatnio był okdleszczany w listopadzie, a teraz w marcu, znowu... okropne kleszcze :shake:

Posted

[quote name='bGirl'][B]WielkoLUDA[/B] dopadły dwa takie krwiopijce..
[SIZE=1]tyle dobrego, że przy jego jeżyku od razu rzuca się w oczy[/SIZE]
Pozdrawiamy
[/QUOTE]
Właśnie, dobrze, że Tedd króciutko obstrzyżony

[quote name='Yorkie']Aris jeszcze nigdy nie miał kleszcza ani pchły... na szczęście :multi:
A używamy Frontline, jest bardzo dobry :p Ostatnio był okdleszczany w listopadzie, a teraz w marcu, znowu... okropne kleszcze :shake:[/QUOTE]
Master miał jeden raz, na łapce.

[quote name='PositiveThought']no hej Madzia!

czemu nie napisałaś pole do popisów? xD bardzo, bardzo interesujące xD

co tam u chłopaków jeszcze, prócz tego co przeczytałam? ^^[/QUOTE]
Hej :p

bo mogłoby to spowodować jakieś dziwne domysły :eviltong: o takie jak Twoje :evil_lol:

hmmm, Toro przed chwilą ukradł wykałaczkę, ale ja jestem już na szczęście wyczulona i jak tylko widzę lub słyszę, że Toro rusza jadaczką i mlaska, to pędem lecę rekwirować zdobycz :p

Posted

[quote name='madziasto4']hmmm, Toro przed chwilą ukradł wykałaczkę, ale ja jestem już na szczęście wyczulona i jak tylko widzę lub słyszę, że Toro rusza jadaczką i mlaska, to pędem lecę rekwirować zdobycz :p[/quote]
Ja jak słyszę takie mlaskanie pod ławą, to już wiem, że Aris dobrał się do pilniczka :evil_lol:

Posted

[quote name='PositiveThought']
słodziak :loveu:

o, dalmaciaki (;

a ja wiem, że Aidi coś zbroił, kiedy po moim przyjściu jest pod biurkiem :p[/QUOTE]
Podusia jest bardzo oblegana przez chłopaków :cool1:

[quote name='Yorkie']Jaki śliczny Masterek :loveu:[/QUOTE]
:loveu: Dzięki :lol: