Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

O, Madziu, widzę, że zmieniłaś bannerek :multi: Śliczny :loveu:
A mi się nie chce robić własnego, nie mam pomysłu, nie chce mi się szukać tła, usuwać tła z fotek Arisa itp. itd. :roll: Może kiedyś...

Posted

[quote name='Yorkie']O, Madziu, widzę, że zmieniłaś bannerek :multi: Śliczny :loveu:
A mi się nie chce robić własnego, nie mam pomysłu, nie chce mi się szukać tła, usuwać tła z fotek Arisa itp. itd. :roll: Może kiedyś...[/QUOTE]
Dzięki :)
Pańcia leń :eviltong:

[quote name='g_o_n_i_a']Śliczny :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE]
Dziekuję :multi:

[B][SIZE="3"][COLOR="DarkOrchid"]Master wartownik[/COLOR][/SIZE][/B]:p
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images22.fotosik.pl/47/dc88dfb63365b578.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/75/4396a85c3f69bfb1.jpg[/IMG][/URL]

Moje słoneczka dwa kochane :loveu:

Posted

Hej Madzia!
Widze, ze z Torkiem znacznie lepiej i Masterek tez zdrowieje:multi: Milo nam to slyszec.

Bannerek bardzo ladny:loveu: Ale moj lepszy:diabloti:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Hej Madzia!
Widze, ze z Torkiem znacznie lepiej i Masterek tez zdrowieje:multi: Milo nam to slyszec.

Bannerek bardzo ladny:loveu: Ale moj lepszy:diabloti:[/QUOTE]
Hej, hej :p

Haha, każda sroka swój ogonek chwali :diabloti:

Posted

[quote name='PositiveThought']hej Madziula, bannerek świetny (;

super, że wiosenne, rozumiem że mój jest be i fe, tak? :([/QUOTE]
przecież nie napisałam, że tylko wiosenne mi się podobają :eviltong: Twój ma klimat :cool1:

Posted

[quote name='PositiveThought']super, że wiosenne, rozumiem że mój jest be i fe, tak? :([/quote]
Oj, Beatka, nie przejmuj się, przecież twój też jest śliczny :loveu: I jaki pomysłowy (chodzi o kolorek, śliczny) :loveu: :calus:

Posted

[quote name='PositiveThought']dziękujęę ^^

jest trochę za poważny, jak na DusiaKa. jak tam pogoda? :p[/QUOTE]
Pogoda wspaniała :loveu: 21 stopni :p Pąki na krzaczkach, krokusiki, ach...:loveu:

Posted

oj z miejscami spacerowymi niestety u nas kruchutko :shake: Dlatego z utęsknieniem czekamy na wiosnę i lato, bo wtedy jesteśmy często na działce. Latem w zasadzie nadrabiamy niedobór spacerków...

Posted

[quote name='madziasto4']Pogoda wspaniała :loveu: 21 stopni :p Pąki na krzaczkach, krokusiki, ach...:loveu:[/quote]

Zartujesz:crazyeye::eviltong: Niemozliwe, nie wierze...

[quote name='PositiveThought']ojj, żałuj - u nas są działki i [B]poniemiecki cmentarz, na który łazimy teraz prawie codziennie :loveu:[/B]
[/quote]

Brr... ja tam bym sie nie odwazyla pojsc na taki spacer:shake::shake:

Posted

[quote name='PositiveThought']ojj, żałuj - u nas są działki i poniemiecki cmentarz, na który łazimy teraz prawie codziennie :loveu:

a daleko masz do morza? (; [bo ja się nie znam wogle][/QUOTE]
Żałuję, żałuję....

Blisko w sumie, ale utrudnieniem jest to, że trzeba dojechać samochodem/autobusem, 5-10 minut drogi co prawda, ale z piechami to już kłopot do centrum Gdyni jechać...

Posted

[quote name='Magda_Miki']Zartujesz:crazyeye::eviltong: Niemozliwe, nie wierze...

Brr... ja tam bym sie nie odwazyla pojsc na taki spacer:shake::shake:[/QUOTE]
Słowo honoru :p Na wyświetlaczu przy Urzędzie jak wół 21 stopni było wyświetlane :p A u Was chłodniej?

O Madzia, to Ty też taki cykor jak ja :evil_lol:

Posted

nie, tylko groby, przynajmniej w dzień. a w nocy... nieoświetlone tereny spowija mrok... pokryte bluszczem nagrobki zdają się wyciągać swe odnóża, by jeszcze raz, dotknąć żywego ciała, póki morczne otchłanie nie pochłoną upadłych dusz na zawsze....

zazdroszczę bliskości naszej ogromnej, zimnej kałuży :p szumiącej pięknie, na dodatek :loveu: