marzenna79 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [quote name='madziasto4']Witaj Marzena :) Już wszytsko mówię ;) A więc tak: Master, tak jak sądziłam, ma lekkie zapalenie ucha, dostal kropelki. Toro dostał zastrzyk (jak się darł! jakby go ze skóry obdzierali :mdleje:) i jutro rano na prześwietlenie, żeby wykluczyć ewentualne pęknięcia. A z kiełkami jeszcze czekać :)[/quote] [COLOR=Blue][SIZE=3][FONT=Arial Black]Ojejuś! :shake: Jednak zapalenie uszka ! Bidny Masterek.:shake: A co z Toro, w sumie dalej niewiadomo ? :-(Trza czekać do juterka ?:-( NAJWAŻNIEJSZE, ŻE NIE MA ZŁAMANIA !:multi: Madziu, będzie dobrze...:loveu::loveu: Ucałuj małe bąbelki ode mnie i od Sukusia.:calus::thumbs: [/FONT][/SIZE][/COLOR] Quote
madziasto4 Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 [quote name='Alka']pewnie tak duzo drówka dla psiaków życzymy :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] dziękujemy, przyda się ;) [quote name='marzenna79'][COLOR=Blue][SIZE=3][FONT=Arial Black]Ojejuś! :shake: Jednak zapalenie uszka ! Bidny Masterek.:shake: A co z Toro, w sumie dalej niewiadomo ? :-(Trza czekać do juterka ?:-( NAJWAŻNIEJSZE, ŻE NIE MA ZŁAMANIA !:multi: Madziu, będzie dobrze...:loveu::loveu: Ucałuj małe bąbelki ode mnie i od Sukusia.:calus::thumbs: [/FONT][/SIZE][/COLOR][/QUOTE] Dostaliśmy kropeli, wyleczymy uszka :thumbs: A z małym, to myślę, że to jest tylko jakiś obrzęk, stłuczenie, ale dla pewności jutro zrobi się prześwietlenie. ;) Bąble ucałowane ;) Quote
Kasia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='madziasto4'] Chłopaki to tak jak pańcia- obiad bez mięsa to nie obiad ;) [/quote] Zgadzam sie z nimi i z Tobą ;) ;) Mięcho to podstawa!!! cześć Magdaleno!!! Dawno mnie nie było i nadrabianie trochę mi zajęło :p trzymam kciuki za chłopaków aby wszystko szybko wróciło do normy :lol: Quote
WinterGirl Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 dużo zdrówka dla chłopaków Pozdrawiamy [SIZE=3][FONT=Fixedsys][SIZE=3][FONT=Fixedsys][B][FONT=Verdana][SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD[/SIZE][/FONT][/B] [IMG]http://www.album.astral.pl/album/fotos/1282/64/1453/3.jpeg[/IMG][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE] Quote
marzenna79 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [COLOR=RoyalBlue][SIZE=3][FONT=Arial Black]Witaj Magdziu miła:multi: i chorowite Masterki i Torusie!:loveu::loveu: Czekam na dobre wieści....:cool3: Pozdrawiam Was kochani wiosennie.:loveu::loveu: [/FONT][/SIZE][/COLOR][IMG]http://www.gratissmilies.de/gifs/dollz/dollz00008.gif[/IMG][IMG]http://www.gratissmilies.de/gifs/dollz/dollz00008.gif[/IMG][IMG]http://img255.imageshack.us/img255/2355/beznazwyrx1.gif[/IMG][IMG]http://www.gratissmilies.de/gifs/dollz/dollz00008.gif[/IMG][IMG]http://www.gratissmilies.de/gifs/dollz/dollz00008.gif[/IMG] [IMG]http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10704;101/st/19960725/n/SUKCES/dt/-6/k/c159/age.png[/IMG] Quote
madziasto4 Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 [quote name='fidelek2']Zgadzam sie z nimi i z Tobą ;) ;) Mięcho to podstawa!!! cześć Magdaleno!!! Dawno mnie nie było i nadrabianie trochę mi zajęło :p trzymam kciuki za chłopaków aby wszystko szybko wróciło do normy :lol:[/QUOTE] Cześc Kasia :) Serial skończyli emitować, że się zjawiłaś? :cool3: Dzięki za kciuki :p [quote name='bGirl']dużo zdrówka dla chłopaków Pozdrawiamy [/QUOTE] dzię-ku-je-my :multi: [quote name='marzenna79'][COLOR=RoyalBlue][SIZE=3][FONT=Arial Black]Witaj Magdziu miła:multi: i chorowite Masterki i Torusie!:loveu::loveu: Czekam na dobre wieści....:cool3: Pozdrawiam Was kochani wiosennie.:loveu::loveu:[/QUOTE] Witaj Marzena :) U nas 28 stopni w słońcu :lol: Cieputko, wiosennie, słonecznie :loveu: Śliczna pogoda :loveu: Wieści są takie- otóż Torek nie miał dziś jednak prześwietlenia, bo musiałoby być robione pod narkozą, a że dzisiaj jest znaczna poprawa, już nie kuleje i znowu wkakuje na fotele i kanapy:cool3:, to wet zdecydował, że nie będziemy go męczyć :) Kurczaka zajadają, Masterkowi daję kropelki i wszystko na razie w porządku :multi: Quote
marzenna79 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='madziasto4'] Śliczna pogoda :loveu: Wieści są takie- otóż Torek nie miał dziś jednak prześwietlenia, bo musiałoby być robione pod narkozą, a że dzisiaj jest znaczna poprawa, już nie kuleje i znowu wkakuje na fotele i kanapy:cool3:, to wet zdecydował, że nie będziemy go męczyć :) Kurczaka zajadają, Masterkowi daję kropelki i wszystko na razie w porządku :multi:[/quote] [COLOR=Blue][SIZE=3][FONT=Arial Black]Hurrra !!!!!!! :multi::multi::multi:[/FONT][/SIZE][/COLOR] [COLOR=Blue][SIZE=3][FONT=Arial Black]SUPER WIADOMOŚCI MAGDO !!!!!!! :loveu::loveu::loveu: W takim razie miłego dnia życzę i wiosennych spacerków z bąbelkami. :cool3: [/FONT][/SIZE][/COLOR] Quote
Kasia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='madziasto4'] Serial skończyli emitować, że się zjawiłaś? :cool3: [/quote] haha, pośmiewna sie znalazła...:eviltong: Tak sie złożyło że jestem w pracy, wiec nie bardzo mam możliwość oglądania kolejnych odcinków ale ale....wieczorem jak co wieczór znów zasiądę do oglądania :p :p i nie grozi mi koniec ich emitacji bo ściagnęłąm sobie już wszystkie :p [quote] Wieści są takie- otóż Torek nie miał dziś jednak prześwietlenia, bo musiałoby być robione pod narkozą, a że dzisiaj jest znaczna poprawa, już nie kuleje i znowu wkakuje na fotele i kanapy:cool3:, to wet zdecydował, że nie będziemy go męczyć :) Kurczaka zajadają, Masterkowi daję kropelki i wszystko na razie w porządku :multi: [/quote] to dobre wiadomości, oby nic sie nie zmieniło :lol: Quote
madziasto4 Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 [quote name='fidelek2']haha, pośmiewna sie znalazła...:eviltong: Tak sie złożyło że jestem w pracy, wiec nie bardzo mam możliwość oglądania kolejnych odcinków ale ale....wieczorem jak co wieczór znów zasiądę do oglądania :p :p i nie grozi mi koniec ich emitacji bo ściagnęłąm sobie już wszystkie :p [/QUOTE] :mdleje: To nie jest żaden babski serial chyba, przynajmniej tytuł nic nie wskazuje? :lol: Quote
Kasia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='madziasto4'] :mdleje: To nie jest żaden babski serial chyba, przynajmniej tytuł nic nie wskazuje? :lol: [/quote] to nie jest żaden z tych tasiemców typu "Moda na sukces" :diabloti: to jest ten serial, który leci w niedzielę na polsacie o 20:00 (Skazany na śmierć) Quote
madziasto4 Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 [quote name='fidelek2']to nie jest żaden z tych tasiemców typu "Moda na sukces" :diabloti: to jest ten serial, który leci w niedzielę na polsacie o 20:00 (Skazany na śmierć)[/QUOTE] O rety, ta 'Moda na sukces' jeszcze leci? :lol: Dali by już sobie spokój... Skazany na śmierć...nie słyszałam, ale pewnie wciąga, co? :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='madziasto4']Wieści są takie- otóż Torek nie miał dziś jednak prześwietlenia, bo musiałoby być robione pod narkozą, a że dzisiaj jest znaczna poprawa, już nie kuleje i znowu wkakuje na fotele i kanapy:cool3:, to wet zdecydował, że nie będziemy go męczyć :) Kurczaka zajadają, Masterkowi daję kropelki i wszystko na razie w porządku :multi:[/quote] To dobre wieści :multi: Pewnie w końcu znudzi im się kurczak i będą jedli suchą karmę :lol: A zapalenie ucha to mi się przypomniało, że Aris też miał, dostawał kropelki i szybko się wyleczyło. Miał nawet zapalenie oka :-o Też miał kropleki i szybko się wyleczyło ;) A ja 'Modę na sukces' lubię, a 'Skazany na śmierć' to jest dla mnie strasznie głupie :roll: Quote
madziasto4 Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 [quote name='Yorkie']To dobre wieści :multi: Pewnie w końcu znudzi im się kurczak i będą jedli suchą karmę :lol: A zapalenie ucha to mi się przypomniało, że Aris też miał, dostawał kropelki i szybko się wyleczyło. Miał nawet zapalenie oka :-o Też miał kropleki i szybko się wyleczyło ;) A ja 'Modę na sukces' lubię, a 'Skazany na śmierć' to jest dla mnie strasznie głupie :roll:[/QUOTE] Dlatego już teraz chyba będę im mieszać i będzie tak samo jak Master miał do tej pory czyli jeden posiłek z kurczaka, a kolacja kulki ;) Zapalenie spojówek też Masterek kiedyś miał. A na zapalenie uszka nie dał nam Surolanu jak kiedyś, tylko coś innego... Ale Surolan przydaje nam się do czego innego. 'Moda na sukces' to nie dla mnie, nogdy tego nie oglądałam i nie będę oglądać...;) Który to już odcinek? :evil_lol: 847593592380924 ? :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='madziasto4']Dlatego już teraz chyba będę im mieszać i będzie tak samo jak Master miał do tej pory czyli jeden posiłek z kurczaka, a kolacja kulki ;) Zapalenie spojówek też Masterek kiedyś miał. A na zapalenie uszka nie dał nam Surolanu jak kiedyś, tylko coś innego... Ale Surolan przydaje nam się do czego innego. 'Moda na sukces' to nie dla mnie, nogdy tego nie oglądałam i nie będę oglądać...;) Który to już odcinek? :evil_lol: 847593592380924 ? :evil_lol:[/quote] No i dobrze, po co mają jeść ciągle to samo? :multi: Oj, biedny Masterek, na pewno zaprzyjaźniłby się z moim Arisem... Powspominaliby swoje przeżyte choroby :lol: Ja kiedyś myślałam, że Moda na sukces to taka głupota i nigdy tego nie oglądałam, dopiero zaczęłam od niedawna i nawet ciekawe ;) A odcinków to jest bardzo dużo, ale nie aż tyle :shake: :evil_lol: Chyba teraz leciał 4000 czy jakoś tak... a może więcej :hmmmm: Quote
PositiveThought Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 widzę, że znowu rozmowy o Modzie na sukces xD chcecie uszłyszeć kolejne przygody Dżona? :evil_lol: hej Madziu! widzę, że u chłopaków lepiej - wspaniale! wiem, że już to mówiłam, ale powtórzę - czuję wiosnęę! :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='fidelek2']Jedni lubia "Modę na sukces" inni coś innego ale żadnego nie określiłabym strasznie głupim ponieważ każdy ma prawo wyboru do oglądania tego co lubi!!![/quote] Ale ja napisałam, że [b]dla mnie[/b], a nie że w ogóle. Każdy ogląda to co lubi, przecież nie można zabronić, wolny kraj ;) To samo, jak mówię, że dla mnie najpiękniejszy jest mój pies, to znaczy, że on jest dla mnie śliczny, komuś się nie może podobać... ale tu chodzi o to [b]dla mnie[/b] Quote
madziasto4 Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 [quote name='PositiveThought']widzę, że znowu rozmowy o Modzie na sukces xD chcecie uszłyszeć kolejne przygody Dżona? :evil_lol: hej Madziu! widzę, że u chłopaków lepiej - wspaniale! wiem, że już to mówiłam, ale powtórzę - czuję wiosnęę! :loveu:[/quote] Żadnych Dżonów, nie mam czasu na Dżonów :eviltong: hej :cool1: Tak, u chłopaków wspaniale, Toruś dzisiaj zabrał Masterowi psie ciacho i usiadł trzymając je na sztorc w pysku :evil_lol:, a sierotka Master od razu przyszedł się do mnie poskarżyć :lol: Pierdoła... Quote
PositiveThought Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 owszem , Ares [ten spaniel] z Aidim robi tak samo. ale pomyśl, jakie słodkie są te nasze pierdoły :loveu: WIOSNA! Quote
madziasto4 Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 [quote name='PositiveThought']owszem , Ares [ten spaniel] z Aidim robi tak samo. ale pomyśl, jakie słodkie są te nasze pierdoły :loveu: WIOSNA![/QUOTE] Słodkie, słodkie :loveu: Wróciliśmy ze spacerku, Toro jak zwykle łapie w pysk wszystko co jest godne jego uwagi :shake: Każdy kamyczek, patyczek, listek, papierek, nakrętka :shake: Śmieciarz mały, Master nigdy tak nie robił... Quote
WinterGirl Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Witamy cieplutko Cieszymy się, że u chłopaków lepiej, tulaski od naszej gromadki. Pozdrawiamy [SIZE=2][B]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD[/B] [img]http://www.album.astral.pl/album/fotos/1282/64/1453/3.jpeg[/img][/SIZE] Quote
marzenna79 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 [quote name='madziasto4']Słodkie, słodkie :loveu: Wróciliśmy ze spacerku, Toro jak zwykle łapie w pysk wszystko co jest godne jego uwagi :shake: Każdy kamyczek, patyczek, listek, papierek, nakrętka :shake: Śmieciarz mały, Master nigdy tak nie robił...[/quote] [COLOR=Blue][SIZE=3][FONT=Arial Black]Witajcie Magdo, Masterku i Torusiu ! :multi::loveu: Jak tam dzisiaj chłopaki się czują ? :cool3: Toro - śmieciarz....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....dobre.... Pozdrawiam serdecznie.:loveu: Mizi,mizi dla cudnych bąbelków.:loveu: :loveu: [/FONT][/SIZE][/COLOR] [IMG]http://i158.photobucket.com/albums/t103/Samturia/napisdlamarzeny.gif[/IMG] Quote
Sara_i_Aris Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Cześć Madziu :multi: Może z wiekiem mu minie łapanie śmieci? Aris jak był mniejszy też brał wszystko w pyszczek, potem mu już przeszło ;) Oczywiście nie obyło się bez nagród i kar :shake: Quote
g_o_n_i_a Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Madziu :multi: BARDZO się cieszę, ze chłopcy mają sie lepiej :loveu: Quote
madziasto4 Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 [quote name='bGirl']Witamy cieplutko Cieszymy się, że u chłopaków lepiej, tulaski od naszej gromadki. Pozdrawiamy [/QUOTE] Witaj ;) Ja też się cieszę i również pozdrawiam :) [quote name='marzenna79'][COLOR=Blue][SIZE=3][FONT=Arial Black]Witajcie Magdo, Masterku i Torusiu ! :multi::loveu: Jak tam dzisiaj chłopaki się czują ? :cool3: Toro - śmieciarz....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....dobre.... Pozdrawiam serdecznie.:loveu: Mizi,mizi dla cudnych bąbelków.:loveu: :loveu: [/FONT][/SIZE][/COLOR][/QUOTE] Witaj :) Chłopaczki mają się dobrze :multi: Śmieciarz, śmieciarz :mad: Pozdrawiamy wiosennie :loveu: [quote name='Yorkie']Cześć Madziu :multi: Może z wiekiem mu minie łapanie śmieci? Aris jak był mniejszy też brał wszystko w pyszczek, potem mu już przeszło ;) Oczywiście nie obyło się bez nagród i kar :shake:[/QUOTE] Cześć ;) Myślę, że z wiekiem rzeczywiście to minie ;) Chociaż biorąc pod uwagę diabelski charakterek małego... :diabloti: [quote name='g_o_n_i_a']Madziu :multi: BARDZO się cieszę, ze chłopcy mają sie lepiej :loveu:[/QUOTE] Cześć Gosia :loveu: :multi: Quote
Recommended Posts