Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='madziasto4']Witaj Marzena :)
Już wszytsko mówię ;) A więc tak:
Master, tak jak sądziłam, ma lekkie zapalenie ucha, dostal kropelki.
Toro dostał zastrzyk (jak się darł! jakby go ze skóry obdzierali :mdleje:) i jutro rano na prześwietlenie, żeby wykluczyć ewentualne pęknięcia.
A z kiełkami jeszcze czekać :)[/quote]
[COLOR=Blue][SIZE=3][FONT=Arial Black]Ojejuś! :shake: Jednak zapalenie uszka ! Bidny Masterek.:shake:
A co z Toro, w sumie dalej niewiadomo ? :-(Trza czekać do juterka ?:-( NAJWAŻNIEJSZE, ŻE NIE MA ZŁAMANIA !:multi:
Madziu, będzie dobrze...:loveu::loveu: Ucałuj małe bąbelki ode mnie i od Sukusia.:calus::thumbs:
[/FONT][/SIZE][/COLOR]

• Replies 17.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

[quote name='Alka']pewnie tak

duzo drówka dla psiaków życzymy :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
dziękujemy, przyda się ;)

[quote name='marzenna79'][COLOR=Blue][SIZE=3][FONT=Arial Black]Ojejuś! :shake: Jednak zapalenie uszka ! Bidny Masterek.:shake:
A co z Toro, w sumie dalej niewiadomo ? :-(Trza czekać do juterka ?:-( NAJWAŻNIEJSZE, ŻE NIE MA ZŁAMANIA !:multi:
Madziu, będzie dobrze...:loveu::loveu: Ucałuj małe bąbelki ode mnie i od Sukusia.:calus::thumbs:
[/FONT][/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
Dostaliśmy kropeli, wyleczymy uszka :thumbs:
A z małym, to myślę, że to jest tylko jakiś obrzęk, stłuczenie, ale dla pewności jutro zrobi się prześwietlenie. ;)
Bąble ucałowane ;)

Posted

[quote name='madziasto4']

Chłopaki to tak jak pańcia- obiad bez mięsa to nie obiad ;)
[/quote]

Zgadzam sie z nimi i z Tobą ;) ;) Mięcho to podstawa!!!

cześć Magdaleno!!!
Dawno mnie nie było i nadrabianie trochę mi zajęło :p trzymam kciuki za chłopaków aby wszystko szybko wróciło do normy :lol:

Posted

dużo zdrówka dla chłopaków

Pozdrawiamy
[SIZE=3][FONT=Fixedsys][SIZE=3][FONT=Fixedsys][B][FONT=Verdana][SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD[/SIZE][/FONT][/B]
[IMG]http://www.album.astral.pl/album/fotos/1282/64/1453/3.jpeg[/IMG][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE]

Posted

[COLOR=RoyalBlue][SIZE=3][FONT=Arial Black]Witaj Magdziu miła:multi: i chorowite Masterki i Torusie!:loveu::loveu:
Czekam na dobre wieści....:cool3:
Pozdrawiam Was kochani wiosennie.:loveu::loveu:

[/FONT][/SIZE][/COLOR][IMG]http://www.gratissmilies.de/gifs/dollz/dollz00008.gif[/IMG][IMG]http://www.gratissmilies.de/gifs/dollz/dollz00008.gif[/IMG][IMG]http://img255.imageshack.us/img255/2355/beznazwyrx1.gif[/IMG][IMG]http://www.gratissmilies.de/gifs/dollz/dollz00008.gif[/IMG][IMG]http://www.gratissmilies.de/gifs/dollz/dollz00008.gif[/IMG]

[IMG]http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10704;101/st/19960725/n/SUKCES/dt/-6/k/c159/age.png[/IMG]

Posted

[quote name='fidelek2']Zgadzam sie z nimi i z Tobą ;) ;) Mięcho to podstawa!!!

cześć Magdaleno!!!
Dawno mnie nie było i nadrabianie trochę mi zajęło :p trzymam kciuki za chłopaków aby wszystko szybko wróciło do normy :lol:[/QUOTE]
Cześc Kasia :)
Serial skończyli emitować, że się zjawiłaś? :cool3:
Dzięki za kciuki :p

[quote name='bGirl']dużo zdrówka dla chłopaków

Pozdrawiamy
[/QUOTE]
dzię-ku-je-my :multi:

[quote name='marzenna79'][COLOR=RoyalBlue][SIZE=3][FONT=Arial Black]Witaj Magdziu miła:multi: i chorowite Masterki i Torusie!:loveu::loveu:
Czekam na dobre wieści....:cool3:
Pozdrawiam Was kochani wiosennie.:loveu::loveu:[/QUOTE]
Witaj Marzena :)
U nas 28 stopni w słońcu :lol: Cieputko, wiosennie, słonecznie :loveu: Śliczna pogoda :loveu:

Wieści są takie- otóż Torek nie miał dziś jednak prześwietlenia, bo musiałoby być robione pod narkozą, a że dzisiaj jest znaczna poprawa, już nie kuleje i znowu wkakuje na fotele i kanapy:cool3:, to wet zdecydował, że nie będziemy go męczyć :)
Kurczaka zajadają, Masterkowi daję kropelki i wszystko na razie w porządku :multi:

Posted

[quote name='madziasto4'] Śliczna pogoda :loveu:
Wieści są takie- otóż Torek nie miał dziś jednak prześwietlenia, bo musiałoby być robione pod narkozą, a że dzisiaj jest znaczna poprawa, już nie kuleje i znowu wkakuje na fotele i kanapy:cool3:, to wet zdecydował, że nie będziemy go męczyć :)
Kurczaka zajadają, Masterkowi daję kropelki i wszystko na razie w porządku :multi:[/quote]
[COLOR=Blue][SIZE=3][FONT=Arial Black]Hurrra !!!!!!! :multi::multi::multi:[/FONT][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=Blue][SIZE=3][FONT=Arial Black]SUPER WIADOMOŚCI MAGDO !!!!!!! :loveu::loveu::loveu:
W takim razie miłego dnia życzę i wiosennych spacerków z bąbelkami. :cool3:
[/FONT][/SIZE][/COLOR]

Posted

Serial skończyli emitować, że się zjawiłaś? :cool3:
[/quote]

haha, pośmiewna sie znalazła...:eviltong: Tak sie złożyło że jestem w pracy, wiec nie bardzo mam możliwość oglądania kolejnych odcinków ale ale....wieczorem jak co wieczór znów zasiądę do oglądania :p :p i nie grozi mi koniec ich emitacji bo ściagnęłąm sobie już wszystkie :p

[quote]
Kurczaka zajadają, Masterkowi daję kropelki i wszystko na razie w porządku :multi:
[/quote]

to dobre wiadomości, oby nic sie nie zmieniło :lol:

Posted

[quote name='fidelek2']haha, pośmiewna sie znalazła...:eviltong: Tak sie złożyło że jestem w pracy, wiec nie bardzo mam możliwość oglądania kolejnych odcinków ale ale....wieczorem jak co wieczór znów zasiądę do oglądania :p :p i nie grozi mi koniec ich emitacji bo ściagnęłąm sobie już wszystkie :p [/QUOTE]
:mdleje: To nie jest żaden babski serial chyba, przynajmniej tytuł nic nie wskazuje? :lol:

Posted

:mdleje: To nie jest żaden babski serial chyba, przynajmniej tytuł nic nie wskazuje? :lol:
[/quote]

to nie jest żaden z tych tasiemców typu "Moda na sukces" :diabloti:
to jest ten serial, który leci w niedzielę na polsacie o 20:00 (Skazany na śmierć)

Posted

[quote name='fidelek2']to nie jest żaden z tych tasiemców typu "Moda na sukces" :diabloti:
to jest ten serial, który leci w niedzielę na polsacie o 20:00 (Skazany na śmierć)[/QUOTE]
O rety, ta 'Moda na sukces' jeszcze leci? :lol: Dali by już sobie spokój...

Skazany na śmierć...nie słyszałam, ale pewnie wciąga, co? :lol:

Posted

[quote name='madziasto4']Wieści są takie- otóż Torek nie miał dziś jednak prześwietlenia, bo musiałoby być robione pod narkozą, a że dzisiaj jest znaczna poprawa, już nie kuleje i znowu wkakuje na fotele i kanapy:cool3:, to wet zdecydował, że nie będziemy go męczyć :)
Kurczaka zajadają, Masterkowi daję kropelki i wszystko na razie w porządku :multi:[/quote]
To dobre wieści :multi: Pewnie w końcu znudzi im się kurczak i będą jedli suchą karmę :lol:
A zapalenie ucha to mi się przypomniało, że Aris też miał, dostawał kropelki i szybko się wyleczyło. Miał nawet zapalenie oka :-o Też miał kropleki i szybko się wyleczyło ;)

A ja 'Modę na sukces' lubię, a 'Skazany na śmierć' to jest dla mnie strasznie głupie :roll:

Posted

[quote name='Yorkie']To dobre wieści :multi: Pewnie w końcu znudzi im się kurczak i będą jedli suchą karmę :lol:

A zapalenie ucha to mi się przypomniało, że Aris też miał, dostawał kropelki i szybko się wyleczyło. Miał nawet zapalenie oka :-o Też miał kropleki i szybko się wyleczyło ;)

A ja 'Modę na sukces' lubię, a 'Skazany na śmierć' to jest dla mnie strasznie głupie :roll:[/QUOTE]
Dlatego już teraz chyba będę im mieszać i będzie tak samo jak Master miał do tej pory czyli jeden posiłek z kurczaka, a kolacja kulki ;)

Zapalenie spojówek też Masterek kiedyś miał. A na zapalenie uszka nie dał nam Surolanu jak kiedyś, tylko coś innego... Ale Surolan przydaje nam się do czego innego.

'Moda na sukces' to nie dla mnie, nogdy tego nie oglądałam i nie będę oglądać...;) Który to już odcinek? :evil_lol: 847593592380924 ? :evil_lol:

Posted

[quote name='madziasto4']Dlatego już teraz chyba będę im mieszać i będzie tak samo jak Master miał do tej pory czyli jeden posiłek z kurczaka, a kolacja kulki ;)

Zapalenie spojówek też Masterek kiedyś miał. A na zapalenie uszka nie dał nam Surolanu jak kiedyś, tylko coś innego... Ale Surolan przydaje nam się do czego innego.

'Moda na sukces' to nie dla mnie, nogdy tego nie oglądałam i nie będę oglądać...;) Który to już odcinek? :evil_lol: 847593592380924 ? :evil_lol:[/quote]
No i dobrze, po co mają jeść ciągle to samo? :multi:

Oj, biedny Masterek, na pewno zaprzyjaźniłby się z moim Arisem... Powspominaliby swoje przeżyte choroby :lol:

Ja kiedyś myślałam, że Moda na sukces to taka głupota i nigdy tego nie oglądałam, dopiero zaczęłam od niedawna i nawet ciekawe ;) A odcinków to jest bardzo dużo, ale nie aż tyle :shake: :evil_lol: Chyba teraz leciał 4000 czy jakoś tak... a może więcej :hmmmm:

Posted

widzę, że znowu rozmowy o Modzie na sukces xD chcecie uszłyszeć kolejne przygody Dżona? :evil_lol:

hej Madziu!
widzę, że u chłopaków lepiej - wspaniale!
wiem, że już to mówiłam, ale powtórzę - czuję wiosnęę! :loveu:

Posted

[quote name='fidelek2']Jedni lubia "Modę na sukces" inni coś innego ale żadnego nie określiłabym strasznie głupim ponieważ każdy ma prawo wyboru do oglądania tego co lubi!!![/quote]
Ale ja napisałam, że [b]dla mnie[/b], a nie że w ogóle. Każdy ogląda to co lubi, przecież nie można zabronić, wolny kraj ;)
To samo, jak mówię, że dla mnie najpiękniejszy jest mój pies, to znaczy, że on jest dla mnie śliczny, komuś się nie może podobać... ale tu chodzi o to [b]dla mnie[/b]

Posted

[quote name='PositiveThought']widzę, że znowu rozmowy o Modzie na sukces xD chcecie uszłyszeć kolejne przygody Dżona? :evil_lol:

hej Madziu!
widzę, że u chłopaków lepiej - wspaniale!
wiem, że już to mówiłam, ale powtórzę - czuję wiosnęę! :loveu:[/quote]
Żadnych Dżonów, nie mam czasu na Dżonów :eviltong:

hej :cool1:
Tak, u chłopaków wspaniale, Toruś dzisiaj zabrał Masterowi psie ciacho i usiadł trzymając je na sztorc w pysku :evil_lol:, a sierotka Master od razu przyszedł się do mnie poskarżyć :lol: Pierdoła...

Posted

[quote name='PositiveThought']owszem , Ares [ten spaniel] z Aidim robi tak samo. ale pomyśl, jakie słodkie są te nasze pierdoły :loveu:

WIOSNA![/QUOTE]
Słodkie, słodkie :loveu:

Wróciliśmy ze spacerku, Toro jak zwykle łapie w pysk wszystko co jest godne jego uwagi :shake: Każdy kamyczek, patyczek, listek, papierek, nakrętka :shake: Śmieciarz mały, Master nigdy tak nie robił...

Posted

Witamy cieplutko

Cieszymy się, że u chłopaków lepiej, tulaski od naszej gromadki.

Pozdrawiamy
[SIZE=2][B]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD[/B]
[img]http://www.album.astral.pl/album/fotos/1282/64/1453/3.jpeg[/img][/SIZE]

Posted

[quote name='madziasto4']Słodkie, słodkie :loveu:

Wróciliśmy ze spacerku, Toro jak zwykle łapie w pysk wszystko co jest godne jego uwagi :shake: Każdy kamyczek, patyczek, listek, papierek, nakrętka :shake: Śmieciarz mały, Master nigdy tak nie robił...[/quote]
[COLOR=Blue][SIZE=3][FONT=Arial Black]Witajcie Magdo, Masterku i Torusiu ! :multi::loveu:
Jak tam dzisiaj chłopaki się czują ? :cool3:
Toro - śmieciarz....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....dobre....
Pozdrawiam serdecznie.:loveu: Mizi,mizi dla cudnych bąbelków.:loveu: :loveu:
[/FONT][/SIZE][/COLOR]
[IMG]http://i158.photobucket.com/albums/t103/Samturia/napisdlamarzeny.gif[/IMG]

Posted

Cześć Madziu :multi:
Może z wiekiem mu minie łapanie śmieci? Aris jak był mniejszy też brał wszystko w pyszczek, potem mu już przeszło ;) Oczywiście nie obyło się bez nagród i kar :shake:

Posted

[quote name='bGirl']Witamy cieplutko
Cieszymy się, że u chłopaków lepiej, tulaski od naszej gromadki.
Pozdrawiamy
[/QUOTE]
Witaj ;)
Ja też się cieszę i również pozdrawiam :)

[quote name='marzenna79'][COLOR=Blue][SIZE=3][FONT=Arial Black]Witajcie Magdo, Masterku i Torusiu ! :multi::loveu:
Jak tam dzisiaj chłopaki się czują ? :cool3:
Toro - śmieciarz....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....dobre....
Pozdrawiam serdecznie.:loveu: Mizi,mizi dla cudnych bąbelków.:loveu: :loveu:
[/FONT][/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
Witaj :)
Chłopaczki mają się dobrze :multi:
Śmieciarz, śmieciarz :mad:
Pozdrawiamy wiosennie :loveu:

[quote name='Yorkie']Cześć Madziu :multi:
Może z wiekiem mu minie łapanie śmieci? Aris jak był mniejszy też brał wszystko w pyszczek, potem mu już przeszło ;) Oczywiście nie obyło się bez nagród i kar :shake:[/QUOTE]
Cześć ;)
Myślę, że z wiekiem rzeczywiście to minie ;) Chociaż biorąc pod uwagę diabelski charakterek małego... :diabloti:

[quote name='g_o_n_i_a']Madziu :multi:
BARDZO się cieszę, ze chłopcy mają sie lepiej :loveu:[/QUOTE]
Cześć Gosia :loveu: :multi: