RenW Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='belka123']wedlug mojej wiedzy juz byla ostatnia sesja o 1630, plik poszedl na maila z rozliczeniem, no halo jaka moja wina, ja [B]propaguje zdrowy tryb zywienia,gotowanie na parze[/B] etc a nie kotlety z biedronki, biedne biedronki ;( a margaryna juz sie szykuje na kruche ciasteczka ale to oznacza ze nie wiem czy dotrzymaja do niedzieli,[/QUOTE] Masz całkowitą rację, zamiast kotletów winna być biedronka na parze..:cool3::p Parowar dobry mam, muszę to przemyśleć..:razz: Quote
Szarotka Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='Wunia'][B]no, nie tak wprost[/B]. bo Sylwia M, zapłaciła za pół roku, Ellig - już za rok, Wellington - wpłaciła za kwartał, Kundelkowa Skarbonka wpłaciła za transport, więc to pozorna "górka". Szarotka nie można kwoty tak wymiernie potraktować, rozciągnij ją w czasie, przestrzeni i potrzebach :)[/QUOTE] Ale Gapcio moze jeszcze dozbierac :):) a juz ma cos na poczatek :):) Quote
belka123 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 dla rozrywki: to jest watek mojego pluszaka nr 2: [url]http://www.dogomania.pl/threads/176072-PREZES-juz-w-NOWYM-DOMU[/url] a tutaj troche fotek pluszakow dwoch :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/176072-PREZES-juz-w-NOWYM-DOMU/page11[/url] [url]http://www.dogomania.pl/threads/176072-PREZES-juz-w-NOWYM-DOMU/page10[/url] Quote
Szarotka Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Dodam jeszcze, ze margaryna bardzo niezdrowa, maslo zdecydowanie lepsze :):) Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 [quote name='Szarotka']Ja wlasnie zjadlam moj powiedzmy obiad. 3 rozne rodzaje kielkow, tofu i 3 krakersy z maslem dla rozpusty :):)[/QUOTE] [B]RenW[/B] na dietę do [B]Szarotki [/B]- marsz :mad::mad: Quote
belka123 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='RenW']Masz całkowitą rację, zamiast kotletów winna być biedronka na parze..:cool3::p Parowar dobry mam, muszę to przemyśleć..:razz:[/QUOTE] no i juz zaczynamy isc w dobra strone ;) ale nadal w tym wypadku zal mi biedronki Quote
RenW Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='Szarotka']Ja sie nie moge doczekac Gapcia w aucie jadacego do Jamora :):)[/QUOTE] I nie podarujemy, tylko całą sesję zdjęciową prosimy !! :lol: Krok po kroku..;) Wunia będzie musiała jakiegoś filmowca zatrudnić.:evil_lol: Quote
Szarotka Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Dla bezdomnego pluszka Gapcia bedzie pora w niedziele wyruszyc do Jamora Dalej przydaloby sie troche kiesy na hotelik i ekscesy :):) Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 [quote name='RenW']Masz całkowitą rację, zamiast kotletów winna być biedronka na parze..:cool3::p Parowar dobry mam, muszę to przemyśleć..:razz:[/QUOTE] ja z Wami nie wytrzymam ... siedzę i parskam śmiechem przy komputerze ... domownicy zaniepokojeni ... świra ze mnie zrobią, zobaczycie ... ale będzie streszczenie :D Quote
belka123 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='Szarotka']Dodam jeszcze, ze margaryna bardzo niezdrowa, maslo zdecydowanie lepsze :):)[/QUOTE] ale to jest margaryna do ciastek, na masle na pewno bylyby delikatniejsze, ale margaryna ma troche omega 3 i 6 a msla 82% tluszczu, ale np. faworki to robie na zoltkach i maselku i takie delikatne wychodza jak sie 20 minut wali w nie walkiem :D Quote
RenW Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='belka123']no i juz zaczynamy isc w dobra strone ;) ale nadal w tym wypadku zal mi biedronki[/QUOTE] Mało tego, i frytki z Biedronki były i gotowa surówka z EKO ! :evil_lol: Ciotki.. ja swoim sposobem żywienia nie przystaje do Was. :oops::shake::oops: Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 [quote name='Szarotka']Ja sie nie moge doczekac Gapcia w aucie jadacego do Jamora :):)[/QUOTE] ja tez, ja też ... :D Quote
Szarotka Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='belka123']ale to jest margaryna do ciastek, na masle na pewno bylyby delikatniejsze, ale margaryna ma troche omega 3 i 6 a msla 82% tluszczu, ale np. faworki to robie na zoltkach i maselku i takie delikatne wychodza jak sie 20 minut wali w nie walkiem :D[/QUOTE] Margaryna ma w sobie jakies okropnie szkodliwe swinstwa, teraz nie pamietam, ale jak znajde to Ci moge napisac. Z tego co pamietam to chyba jakies tluszcze tzw. transfats, nie wiem jak po polsku ?? i te tluszcze odkladaja sie w organizmie i szkodza, i organizm nie moze ich strawic. :(:( Quote
Szarotka Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Promuje sie margaryne, bo to produkuja fabryki i wielki przemysl a nie pojedynczy rolnik. Fabrykant sie cieszy. Quote
RenW Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='belka123']ale to jest margaryna do ciastek, na masle na pewno bylyby delikatniejsze, ale margaryna ma troche omega 3 i 6 a msla 82% tluszczu, ale np. faworki to robie na zoltkach i maselku i takie delikatne wychodza jak sie 20 minut wali w nie walkiem :D[/QUOTE] Masło jako tłuszcz zwierzęcy też niedobry...za dużo tłuszczu, cholesterolu. :shake: Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 [quote name='Szarotka']Margaryna ma w sobie jakies okropnie szkodliwe swinstwa, teraz nie pamietam, ale jak znajde to Ci moge napisac. Z tego co pamietam to chyba jakies tluszcze tzw. transfats, nie wiem jak po polsku ?? i te tluszcze odkladaja sie w organizmie i szkodza, i organizm nie moze ich strawic. :(:([/QUOTE] juz wyjasniam: te tłuszcze transfats służą do łączenia różnych rodzajów tłuszczów, tu zwierzęcego i roślinnego, wiążą te tłuszcze, są nie do strawienia przez ludziów i też ich się nie wydala i w ludziu robią to samo czyli wiążą tłuszcze i zostawiają w sadełku ... :( Quote
belka123 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 ok, od teraz bede robic ciastka na masle, obiecuje :) widac ze pora pworotow do domu, Belka biega dookola domu i szczeka na wszystko co sie ruszy, Wuniai - wiesz wytlumacz rodzinie ze tak smiechy to jak sie nie spi i tyle :D RenW - ja sie nawet boje spytac co to sa frytki z biedronki i jakie dlugie musialy byc :D ale swoja droga fytki lubie, ale mi smaka robie jutro chyba przyjdzie czas na canelloni albo lasagne ;> Quote
belka123 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='Wunia']juz wyjasniam: te tłuszcze transfats służą do łączenia różnych rodzajów tłuszczów, tu zwierzęcego i roślinnego, wiążą te tłuszcze, są nie do strawienia przez ludziów i też ich się nie wydala i w ludziu robią to samo czyli wiążą tłuszcze i zostawiają w sadełku ... :([/QUOTE] a potem 3h biegam za psami po lesie i wszystko sie spali :D Quote
belka123 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='RenW']Masło jako tłuszcz zwierzęcy też niedobry...za dużo tłuszczu, cholesterolu. :shake:[/QUOTE] ciastka na benecolu to jakas hipokryzja by byla Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 [quote name='Szarotka']Fabrykant sie cieszy.[/QUOTE] patrz: Manifest ... (K.Marks) Quote
belka123 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='Szarotka']Promuje sie margaryne, bo to produkuja fabryki i wielki przemysl a nie pojedynczy rolnik. Fabrykant sie cieszy.[/QUOTE] do pieczywa jesli je jem, bo rzadko to konsumuje albo maselko albo benecol, sado wychodzi na zero :D Quote
Szarotka Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 To do milego wieczorem :):) biore sie do roboty :):) Quote
RenW Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='belka123']ciastka na benecolu to jakas hipokryzja by byla[/QUOTE] Może i hipokryzja, w każdym bądź razie innowacja..a już na pewno świętokradztwo by było.:roll: Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 [quote name='Szarotka'] Dla bezdomnego pluszka Gapcia bedzie pora w niedziele wyruszyc do Jamora Dalej przydaloby sie troche kiesy na hotelik i ekscesy :):)[/QUOTE] Szarotka jak zawsze super :D:D:D:D:D idzie na pierwszą :) [quote name='RenW']Mało tego, i frytki z Biedronki były i gotowa surówka z EKO ! :evil_lol: Ciotki.. ja swoim sposobem żywienia nie przystaje do Was. :oops::shake::oops:[/QUOTE] Ciekawe co Cię po tych frytko-biedronkach będzie bolało ... :( Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 jestem głodna ... frytki mnie ruszyły ... mam frytki z reala za to ... Quote
Recommended Posts