Nadziejka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 :megagrin::megagrin::Poland:ja pochlaniam kazde ..ilosci pierogow z kapusteczka na ten przyklad , alboz tez z sereckiem:loveu::roll:[COLOR=Purple]tylko czasem sie jakos tak nagle w ciuchy nie mieszczem ...hm ...:-o dla Gapcia sliczniuszka duzo nie mam cioteczki , no tak jednorazowo podrzuce ...ale :oops:grosiczki jakies , ciesze sie ogromnie ze ma szanse kochaniutek:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/COLOR] Quote
Szarotka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Wunia nie siej zametu, bo to nie Henio a Hero zniknal :):) Henio jest w hotelu :):) Quote
kami_23 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Witajcie! W pierwszym poście są rozliczenia. Jakiś czas temu zrobiłam przelew z moją deklaracją, ale przy moim nicku nie ma, że ,,wpłynęło''... Mam się tym sugerować czy to zostało napisane jakiś czas temu i nie było aktualizowane? Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='kami_23']Witajcie! W pierwszym poście są rozliczenia. Jakiś czas temu zrobiłam przelew z moją deklaracją, ale przy moim nicku nie ma, że ,,wpłynęło''... Mam się tym sugerować czy to zostało napisane jakiś czas temu i nie było aktualizowane?[/QUOTE] to są wpływy do wczoraj, dzisiejsze będą wieczorem, jeżeli dziś nie będzie na wyciągu dam Ci znać i będziemy szukać ... Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='papryka']a co slychac u Gapcia:)[/QUOTE] Gapcio wygrzany na słoneczku, najedzony, czeka na niedzielę :) Quote
kamilawa Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Czesć maleńki. Cioteczki, ta sunia ma czas do soboty... inaczej przepadnie... błagam, pomóżcie! [url]http://www.dogomania.pl/threads/181538-SARA-cudna-astka-MA-CZAS-DO-SOBOTY-INACZEJ-PRZEPADNIE-ZBIERAMY-NA-HOTEL-HELP?p=14267149#post14267149[/url] Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='ewa gonzales']:megagrin::megagrin::Poland:ja pochlaniam kazde ..ilosci pierogow z kapusteczka na ten przyklad , alboz tez z sereckiem:loveu::roll:[COLOR=Purple]tylko czasem sie jakos tak nagle w ciuchy nie mieszczem ...hm ...:-o dla Gapcia sliczniuszka duzo nie mam cioteczki , no tak jednorazowo podrzuce ...ale :oops:grosiczki jakies , ciesze sie ogromnie ze ma szanse kochaniutek:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/QUOTE] Dziękujemy za grosik dla Gapcia :) Bardzo dziękujemy :) Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='Szarotka']Wunia nie siej zametu, bo to nie Henio a Hero zniknal :):) Henio jest w hotelu :):)[/QUOTE] Szarotka wybacz mi proszę, proszę :( z pamięci waliłam ... i tak wyszło nie fajnie :( Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='kamilawa']Cioteczki, ta sunia ma czas do soboty... inaczej przepadnie... błagam, pomóżcie! [/QUOTE] zajrzę Kamiluś, zajrzę ... Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='RenW']Wiecie co.. te pierogi to naprawdę dobry zamysł.. :kciuki:;):cool2: jak domowe, to powiem bez kozery, od razu 10 kg. zamawiam (będzie zapas :evil_lol:) Tylko jak z transportem ? ..:hmmmm: :cool3:[/QUOTE] lokalizujemy agadę :D:D:D Quote
Nadziejka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='kamilawa']Czesć maleńki. Cioteczki, ta sunia ma czas do soboty... inaczej przepadnie... błagam, pomóżcie! [URL]http://www.dogomania.pl/threads/181538-SARA-cudna-astka-MA-CZAS-DO-SOBOTY-INACZEJ-PRZEPADNIE-ZBIERAMY-NA-HOTEL-HELP?p=14267149#post14267149[/URL][/QUOTE] :-(ludzie zajrzyjcie1!!!!! Quote
Asiaczek Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='RenW']Wiecie co.. te pierogi to naprawdę dobry zamysł.. :kciuki:;):cool2: jak domowe, to powiem bez kozery, od razu 10 kg. zamawiam (będzie zapas :evil_lol:) Tylko jak z transportem ? ..:hmmmm: :cool3:[/QUOTE] No, właśnie. Pomysł - super, ale gorzej z transportem... Pzdr. Quote
Szarotka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 No coz trzeba przyjechac i zejsc na miejscu :):) Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='Szarotka']No coz trzeba przyjechac i zejsc na miejscu :):)[/QUOTE] no to najpierw odstawiamy Gapcia, a na następny weekend do agady :) Quote
Nadziejka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 :lol::lol!::shiny::Poland:a gdziez te pirozeczki gotujomm? ...bo ja potem do Sosnowca po objedzeniu wielkim nie trafie ..... Quote
Szarotka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Wunia']no to najpierw odstawiamy Gapcia, a na następny weekend do agady :)[/QUOTE] Jedna wielka uczta pierogowa :):) Hej hej grzyby przybywajcie do mojej siedzimy przybywajcie oreznymi pulkami wyraszamy na wojne z pierogami :):) Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='Szarotka']Jedna wielka uczta pierogowa :):) Hej hej grzyby przybywajcie do mojej siedzimy przybywajcie oreznymi pulkami wyraszamy na wojne z pierogami :):)[/QUOTE] ekstra, ekstra :D uwielbiam rymowanki :D ale agada mam nadzieję się nie wystraszyła? Bo uciekła? Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='ewa gonzales']:lol::lol!::shiny::Poland:a gdziez te pirozeczki gotujomm? ...bo ja potem do Sosnowca po objedzeniu wielkim nie trafie .....[/QUOTE] ziemia zamojska :) Quote
Szarotka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Ta rymowanka to plagiat :):) pozyczona czesciowo od Brzechwy, mam nadzieje, ze sie nie obrazi. Tam sie szlo na wojne z muchami :):) Agada poleciala lepic te pierogi :):) Quote
Szarotka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Dobrze by bylo jeszcze to 80 dozbierac, bo nie wiadomo w jakim stanie bedzie Gapcio. Zapas zawsze mile widziany. Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='Szarotka']Dobrze by bylo jeszcze to 80 dozbierac, bo nie wiadomo w jakim stanie bedzie Gapcio. Zapas zawsze mile widziany.[/QUOTE] Nooooo, jeszcze dziś trochę porozsyłałam, ale ... już mi zabrakło pomysłów, teraz tylko mogę Was jeszcze o pomoc w rozsyłaniu prosić :( Quote
Ingrid44 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Widze ze Gapciowi juz niewiele deklaracji brakuje. Super Cioteczki ! ! ! :) Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='Ingrid44']Widze ze Gapciowi juz niewiele deklaracji brakuje. Super Cioteczki ! ! ! :)[/QUOTE] niewiele, ale jednak brakuje :( mamy dużo jednorazowych, i zapewnioną kastrację i zapas (100,oo) na szczepienia, i na transport, więc na załatanie dziury będzie ... o ile nie wykruszy się żadna deklaracja stała ... a w życiu różnie bywa :( a nie wiemy w jakim stanie jest Gapcio, że w ogólnym dobrym, tylko tyle wiemy, ale wet go nie oglądał :( Quote
RenW Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='ewa gonzales']:lol::lol!::shiny::Poland:a gdziez te pirozeczki gotujomm? ...bo ja potem do Sosnowca po objedzeniu wielkim nie trafie .....[/QUOTE] Aaa widzę Ciotki, że bezwstydne, masowe obżarswo planujecie !:diabloti::evil_lol: Quote
Ingrid44 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Napewno jakies dobre Duszyczki jeszcze sie pojawia.:) Quote
Recommended Posts