Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']mniam, maniam przepisik Raduni super:):)
moze jutro sie skusze bo dzis mam cieniutko placuszki z jabłkami:cool3::cool3:[/QUOTE]
Baba dla Gosi:
"Dzisiaj więcej niż tsech plików na raz nie otwieraj. Stary Jantoni trzy mózgotrzepy na raz wypił i się zawiesił. Ledwo co zdążyli go odciąć. Jeśli więc będzies zasady umiaru się tsymał, komputer Ci będzie zacnie się spisywał…albo nie."

Posted

[quote name='Wunia']a ja rybkę gotowaną z pomidorkiem ... :([/QUOTE]
Towarzyszka niedoli..:-(

[quote name='Lu_Gosiak']mniam, maniam przepisik Raduni super:):)
moze jutro sie skusze bo dzis mam cieniutko [B]placuszki z jabłkami[/B]:cool3::cool3:[/QUOTE]
A Ty niecna, nie obnoś się tak:evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='Ellig']Jak zawsze w konkursach:Uscisk dloni prezesa, ewentualnie toster:)[/QUOTE]
Jak prezesa.. to w szponach! :D:D:D:diabloti:

Posted

[quote name='polubek']chińska z torebki bo od wczoraj mamy brak gazu :loveu: :eviltong: :loveu:[/QUOTE]
Nawet tostera nie wygralam?
Jak tak to masz od babki:
"Jeśli dzisiaj furą do pracy pojedziesz, to najlepsze międzyczasy wykręcisz i walnie drogie zdjęcie wkrótce pocztą otrzymasz… albo nie."

Posted

[quote name='Ellig']Nawet tostera nie wygralam?
Jak tak to masz od babki:
"Jeśli dzisiaj furą do pracy pojedziesz, to najlepsze międzyczasy wykręcisz i walnie drogie zdjęcie wkrótce pocztą otrzymasz… albo nie."[/QUOTE]

do pracy to ja pojadę dopiero 10-05 mamy taki dłuuugi łikjend

a wygrałaś owszem pierwszeństwo w robieniu ogłoszeń dla gapcia :evil_lol: :loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='polubek']do pracy to ja pojadę dopiero 10-05 mamy taki dłuuugi łikjend

a wygrałaś owszem pierwszeństwo w robieniu ogłoszeń dla gapcia :evil_lol: :loveu: :evil_lol:[/QUOTE]
Ok, a mozna wybrac "szpony prezesa"?
Czy w czasie urlopu nie uzywasz windy?

Posted

[quote name='polubek']do pracy to ja[B] pojadę dopiero 10-05[/B] mamy taki dłuuugi łikjend

a wygrałaś owszem pierwszeństwo w robieniu ogłoszeń dla gapcia :evil_lol: :loveu: :evil_lol:[/QUOTE]
No i szczęście, bo Ci wróży; karabiniery konwojować Cię będą i machniom Ci okazjonalne ekspresowe foto, za które trza zapłacić słono będzie:D:D:D

Posted

[quote name='Wunia']:D:D:D:D:D:D może być ;)[/QUOTE]
Ja bym z Tobą nie konsumowała, bała bym się.. bo Ty pochłaniasz ludzi:crazyeye::crazyeye::diabloti:

Posted

[quote name='RenW']Ja bym z Tobą nie konsumowała, bała bym się.. bo Ty pochłaniasz ludzi:crazyeye::crazyeye::diabloti:[/QUOTE]
nie konsumuję ale posiłkuję się :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='RenW']No i szczęście, bo Ci wróży; karabiniery konwojować Cię będą i machniom Ci okazjonalne ekspresowe foto, za które trza zapłacić słono będzie:D:D:D[/QUOTE]

tak oczywiście

mów do mnie jeszcze :eviltong:

Posted

[quote name='Ellig']Ok, a mozna wybrac "szpony prezesa"?
Czy w czasie urlopu nie uzywasz windy?[/QUOTE]
Mmmmmmmm......:razz: [B]Ellig[/B] też lubi drapieżnie:cool3:, nie ma jak to łowna zwierzyna:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='RenW']Mmmmmmmm......:razz: [B]Ellig[/B] też lubi drapieżnie:cool3:, nie ma jak to łowna zwierzyna:diabloti::diabloti:[/QUOTE]

no nie kolejna do trójkąta?

Posted

[quote name='polubek']tak oczywiście

mów do mnie jeszcze :eviltong:[/QUOTE]
To nie ja; to [B]Ellig[/B].. :eviltong:Ja dalekam od domysłów:evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='RenW']To nie ja; to [B]Ellig[/B].. :eviltong:Ja dalekam od domysłów:evil_lol::evil_lol::diabloti:[/QUOTE]
Ja , "szpony prezesa" a kto trzeci?

Posted

[quote name='polubek']no nie kolejna do trójkąta?[/QUOTE]
No, zbiorowy seks się szykuje.. orgia znaczy się.. :diabloti::diabloti: "Oczy szeroko zamknięte"; tam pamiętna scena;):diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='polubek']nie u mnie w bloku nie ma windy za niski :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE]
O matulu, w takim razie babka dla Ciebie:
"Dzisiaj wróżąc na przyzbie straśnie duć zaczęło i suszące się u sunsiadów na płocie ciuchy na podwórze mi pospadały. Niechybnie znak to, że na szoping wybrać się powinieneś, bo kolekcje ciuchów zacnych na rynek rzucili… albo nie."