RenW Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Wunia'][B]Jestem na dobrej drodze do osiągnięcia stanu pełn[/B]i księżyca :diabloti::diabloti:[/QUOTE] Do stanu pełni, to też się zbliżam, tylko w innej dziedzinie....Nie pytaj, nie powiem:eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
Wunia Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='RenW']Do stanu pełni, to też się zbliżam, tylko w innej dziedzinie....Nie pytaj, nie powiem:eviltong::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] no znowu tajemnica :roll: Quote
Wunia Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='belka123']ja sie zegnam na dzis, do juterka[/QUOTE] Pa, pa Belka ... do juterka ;) Quote
Szarotka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Znowu tyle nagadane, ze sie mozna za glowe zlapac :):) Quote
Wunia Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='Szarotka']Znowu tyle nagadane, ze sie mozna za glowe zlapac :):)[/QUOTE] Streszczenie będzie ;) Po tych wszystkich burach, streszczenia będą codziennie ;) Quote
Szarotka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 I slusznie, bo tyle ciotki gadaja, ze nie sposob ogarnac :):) Quote
Wunia Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Szarotka nie wierzę, że czegoś nie jesteś w stanie ogarnąć ;) Quote
RenW Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Wunia']Streszczenie będzie ;) Po tych wszystkich burach, streszczenia będą codziennie ;)[/QUOTE] No efekt jest, nie ma jak to spałować. Siła x gwałt:evil_lol::diabloti::diabloti: [quote name='Wunia']Szarotka nie wierzę, że czegoś nie jesteś w stanie ogarnąć ;)[/QUOTE] A co [B]Szarotka[/B], to Omnibus jakichś jest.:icon_roc: Tak jak myślałam...:sg168: Quote
Wunia Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='RenW']No efekt jest, nie ma jak to spałować. [B]Siła x gwałt[/B]:evil_lol::diabloti::diabloti:[/QUOTE] to współczynnik czegoś??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='RenW']A co [B]Szarotka[/B], to Omnibus jakichś jest.:icon_roc: Tak jak myślałam...:sg168:[/QUOTE] Ciotka Szarotka ma wszystko pozapisywane bo ostatnio inwentaryzację na dogo swoich wydatków robiła, więc się nie pogubi ;) a jak coś zgubi to jej przypomnę :diabloti: Quote
Wunia Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [FONT=Microsoft Sans Serif][B]Streszczenie:[/B] [B]07.04.[/B] Na nocnej zmianie [B]Furciaczek, Szarotka, Ingrid i Isadorka[/B] w cieniu pozostająca. Nocką spokojniutko i cichutko była. Rankiem była ka(Wunia) na którą ochoczo [B]Ra_dunia, Isadorka i Ellig [/B]przybyły. Mimo wczorajszego ogłoszenia dnia dzisiejszego jako [B]Dnia Budowlanego[/B] to dopiero popołudniem, po [B]Belki[/B] przybyciu temat rozkwitł. Tynki, gładzie, wykańczanie, pały, golasy, pałacyki, kościoły, jednym słowem [B]architektura[/B]. Ciocia [B]RenW[/B] pałacyk z głupio-szpitalikiem nam zaprezentowała, ale jak sama przyznała tylko głowa ją bolała i Szarotka ją pocieszyła, zaznaczając, że lubi szyfrem 007 gadać, a ja dostałam [B]jedynkę[/B] ze znajomości rodzimych zabytków architektury pałacykowej. Nocka nadchodzi i z nocnej zmiany już [B]Szarotka[/B] się stawiła. Czuwaj nocna zmiano. [/FONT] Quote
RenW Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Wunia']to współczynnik czegoś??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] A o czym mowa..?:-?:megagrin::megagrin: Nie, iloczyn:razz::evil_lol::evil_lol: Quote
RenW Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Super, że jest streszczenie, bo bez streszczenia się nie położę...:eviltong: Wunia, po znajomości też Ci miejsce w głupio-szpitaliku zarezerwować??:cool3: Mam tam małe wtyki, chociaż, ni prominentna, ni celebryta.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Wunia Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='RenW']Super, że jest streszczenie, bo bez streszczenia się nie położę...:eviltong: Wunia, po znajomości też Ci miejsce w głupio-szpitaliku zarezerwować?? Mam tam małe wtyki, chociaż, ni prominentna, ni celebryta.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Zaraz do swojego pędzę, będziesz Gapcia zamiast mnie pilnowała :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
RenW Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Wunia']Zaraz do swojego pędzę, będziesz Gapcia zamiast mnie pilnowała :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] Nie; ja se zapodać nasenną pigułę i kłaść się spać..:shake: A tak ogólnie to pilnować.. oui oui.. pilnować:multi: yes Quote
Wunia Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='RenW']Nie; ja se zapodać nasenną pigułę i kłaść się spać..:shake: A tak ogólnie to pilnować.. oui oui.. pilnować:multi: yes[/QUOTE] to dobrze, bo ja na 10 dni zniknę, chyba, że stanie się cud i gdzieś w szpitalu internet znajdę ... Quote
RenW Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Wunia']to dobrze, bo ja na 10 dni zniknę, chyba, że stanie się cud i gdzieś w szpitalu internet znajdę ...[/QUOTE] Panie Boże, spraw by w szpitalu był internet. Tyś Wszechmocny, Miłościwy i Litościwy to mych modłów wysłuchasz. Amen. Quote
Wunia Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='RenW']Panie Boże, spraw by w szpitalu był internet. Tyś Wszechmocny, Miłościwy i Litościwy to mych modłów wysłuchasz. Amen.[/QUOTE] Damy radę ;) Nie będzie tak źle, to centrum miasta, a nie zabytkowy pałacyk :diabloti: Quote
RenW Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Pacierz zmówiony, móc się położyć.:p ... E, pałacyk jest super. Tam nie musiałabyś się martwić takim banałem jakim jest internet:p:eviltong: Musisz być, bo ja nie sprostać wyzwaniu.:lol::evil_lol::evil_lol: Ja ze strachu pojechać do Jamora i Gapcia adoptować:cool3::evil_lol::diabloti: Ciotki, pa. Dobranoc. Quote
Wunia Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 :bye: bo już :sleep2: Czuwaj nocna zmiano :loveu::loveu: Quote
Wunia Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='RenW'] Ja ze strachu pojechać do Jamora i Gapcia adoptować[/QUOTE] Nie wykorzystam tego wyznania pod wpływem emocji, ale to pachnie DS-em dla Gapcia ;) Quote
RenW Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Wunia']Nie wykorzystam tego[B] wyznania pod wpływem emocji[/B], ale to pachnie DS-em dla Gapcia ;)[/QUOTE] Emocja podszyta strachem.:cool3::evil_lol::evil_lol: Gapcio - Brytan by moją Bakcylozę zjadł...:shake::-( A już raz był zamach na jego życie:-(:-(:placz::placz: Quote
Szarotka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Wunia']Nie wykorzystam tego wyznania pod wpływem emocji, ale to pachnie DS-em dla Gapcia ;)[/QUOTE] Ktos tu mowic jakos dziwnie :):) Quote
Wunia Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='RenW']Emocja podszyta strachem.:cool3::evil_lol::evil_lol: Gapcio - Brytan by moją Bakcylozę zjadł...:shake::-( A już raz był zamach na jego życie:-(:-(:placz::placz:[/QUOTE] wiem, wiem :shake::shake: zjawiła się Ciotka Szarotka na nocną zmianę, to można spokojniutko spać iść :loveu: Quote
Recommended Posts