RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Szarotka']No skad jestes ??[/QUOTE] A stąd!!:-o:eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
Wunia Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 skąd? - z kątowni to zaraz obok gazowni :):):) Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Zadzwoń do przyjaciela..:razz::diabloti: O, Wunia wie..niech Ci skrobnie;):evil_lol: Quote
Wunia Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='RenW']Potem dla odmiany pogłaszcze:evil_lol:;)[/QUOTE] poczekam ... :( Quote
Szarotka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='RenW'][B]z Prudnika[/B]:loveu::diabloti:[/QUOTE] A gdzie jest Prudnik ?????????????????// Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [B]U mnie!!!!!!![/B]:evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Szarotka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='RenW'][B]U mnie!!!!!!![/B]:evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] Masz szczescie, ze jestes tak daleko:mad::mad::mad: To juz drugi raz :mad::mad::mad: Quote
Szarotka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Juz wiem gdzie jest Prudnik :):) masz szczescie, ze to daleko od miejsca w ktore jezdze:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Wunia Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='Szarotka']Masz szczescie, ze jestes tak daleko:mad::mad::mad: To juz drugi raz :mad::mad::mad:[/QUOTE] Punkty zbieramy? :diabloti: Quote
Szarotka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Wunia']Punkty zbieramy? :diabloti:[/QUOTE] No wiesz na ogol mi sie na dogo nikt nie naraza :):) Quote
Wunia Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [FONT=Microsoft Sans Serif]Streszczenia (zaległe i bieżące :oops:): [/FONT] [FONT=Microsoft Sans Serif][B]02.04.[/B] Nocna zmiana [B]Szarotka, Furciaczek i Ingrid [/B]Gapcia dzielnie doglądały, rankiem ka(Wunia) była, i info od Wuja Jamora post [B]#3404 [/B]o zaplanowanym zamachu na Gapciowe klejnoty. Dzień przebiegł spokojnie (na dogo) Ciotki w mazurkach, sernikach i zakupach się zapomniały. Ciocia mmd w akcjach siedziała, a Ciocia Szarotka obchodziła dogo, o niezwykłej dla siebie godzinie,. Wieczorkiem było o wykorzystaniu przez [B]Ellig [/B]mojego pozadomowego Jarka i co z mężem przed wyjazdem robić należy. Dzień świątecznymi przetykany życzeniami był. Kolejne info od Wujka Jamora post[B] #3445[/B], o uszach boleniu i Wujka zagapieniu. I nocka … [/FONT] [FONT=Microsoft Sans Serif][B]03.04.[/B] Nocka w stałym składzie … gaworzyło się o Gapciowych ucholach i [B]jak z Gapcia zrobić Yorka[/B]. Rankiem [B]przesmutna RenW[/B] ka(Wunię) chleb mi odebrała i ka(Wunię) podała, na którą migiem [B]Ciocia Isadorka i Ellig[/B] przybyły. Potem były same [B]jaja o jajach[/B] oraz o stylach pożegnań postępowania, Ciocia [B]mmd [/B]zaproponowała „po kielecku” . Popołudnie stanęło pod znakiem zapytania co za jaja [B]Ellig[/B] zrobiła (po wykorzystaniu Jarka), które do mnie trafiły, była próba przekupstwa, zastraszenia i prowokacja. Kolejne życzenia posypały się lawiną aż do nocnej zmiany. [/FONT] [FONT=Microsoft Sans Serif][B]04.04. [/B][B]Ingrid i Szarotka[/B] spokojniutko nockę na czuwaniu odpukały. Rano ka(Wunia) z życzeniami była, na którą Ciocia [B]Isadorka [/B]niezwłocznie przybyła. Potem było papusianie i Wielkanoc za oceanem no i co dokładnie Ciotka[B] Szarotka [/B]w ogródku hoduje, bo do ziela się przyznaje i jelenie widuje. I jak to zwykle bywa w okolicach zachodu słońca zaczęło się o [B]bezeceństwach[/B], były klapsy, wymacywanie rogów na dewiantach kończąc. Ciocia [B]Isadorka i RenW[/B] zastanawiały się czy kłaść spać się warto, chyba na nocna zmianę się szykowały. [/FONT] [FONT=Microsoft Sans Serif][B]05.04.[/B] Nocna zmiana ([B]Szarotka i Ingrid[/B]) się stawiły. Rano [B]wiadro wody[/B] i ka(Wunię) wszyscy dostali. Było o [B]TZ-ach, fochach i gosposiach domowych[/B] a [B]Ciocia RenW Cioci mmd[/B] miłość wyznawała, zostałam za nieobecność i brak streszczeń [B]potępiona[/B], a Ciotka [B]Szarotka [/B]kazała facetowi z farmy jajka dla siebie zrywać. Wieczorkiem Wujek [B]Jamor [/B]nowe zdjęcia do albumu Gapcia wrzucił. Wieczór przebiegał w dwóch trendach: dalszego potępiania mnie i lokalizowania kwatery Cioci RenW, którą namierza Szarotka. Na nocnej zmianie jestem dziś na dokładkę i ja i RenW.[/FONT] Quote
Wunia Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='Szarotka']No wiesz na ogol mi sie na dogo nikt nie naraza :):)[/QUOTE] Już spać pewnie poszła ;) A na nocnej zmianie to tylko ja i Ty? :crazyeye: Ingriiiiiiiiid, gdzie jesteś ? :-( Quote
Wunia Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Ciocia RenW uciekła :placz::placz::placz::placz::placz: a pogłaskać mnie miała :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Szarotka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Wunia']Ciocia RenW uciekła :placz::placz::placz::placz::placz: a pogłaskać mnie miała :placz::placz::placz::placz::placz:[/QUOTE] O jej :(:( no i co teraz ??? Quote
Wunia Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='Szarotka']Swietnie sprawozdanie :):)[/QUOTE] Dużo było do odtworzenia :shake: muszę do codziennych streszczeń powrócić :roll: Quote
Wunia Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='Szarotka']O jej :(:( no i co teraz ???[/QUOTE] Będę płakała :(:(:(:( Ale ona tylko mmd kocha :(:(:( Quote
Szarotka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Wunia']Będę płakała :(:(:(:( Ale ona tylko mmd kocha :(:(:([/QUOTE] O jej ale mi przykro:shake::shake::shake::shake: Quote
Wunia Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='Szarotka']O jej ale mi przykro:shake::shake::shake::shake:[/QUOTE] Jakoś muszę z tym żyć :( Dziś mnie potępiła, z leniwcami zrównała, a potem miała pogłaskać i ... poszła :( Quote
Wunia Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Chyba spać pójdę sobie cichutko ... :sleep2: Quote
Recommended Posts