Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='RenW'][B]U mnie!!!!!!![/B]:evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]

Masz szczescie, ze jestes tak daleko:mad::mad::mad:
To juz drugi raz :mad::mad::mad:

Posted

[quote name='Szarotka']Masz szczescie, ze jestes tak daleko:mad::mad::mad:
To juz drugi raz :mad::mad::mad:[/QUOTE]
Punkty zbieramy? :diabloti:

Posted

[FONT=Microsoft Sans Serif]Streszczenia (zaległe i bieżące :oops:):

[/FONT] [FONT=Microsoft Sans Serif][B]02.04.[/B] Nocna zmiana [B]Szarotka, Furciaczek i Ingrid [/B]Gapcia dzielnie doglądały, rankiem ka(Wunia) była, i info od Wuja Jamora post [B]#3404 [/B]o zaplanowanym zamachu na Gapciowe klejnoty. Dzień przebiegł spokojnie (na dogo) Ciotki w mazurkach, sernikach i zakupach się zapomniały. Ciocia mmd w akcjach siedziała, a Ciocia Szarotka obchodziła dogo, o niezwykłej dla siebie godzinie,. Wieczorkiem było o wykorzystaniu przez [B]Ellig [/B]mojego pozadomowego Jarka i co z mężem przed wyjazdem robić należy. Dzień świątecznymi przetykany życzeniami był. Kolejne info od Wujka Jamora post[B] #3445[/B], o uszach boleniu i Wujka zagapieniu. I nocka …
[/FONT] [FONT=Microsoft Sans Serif][B]03.04.[/B] Nocka w stałym składzie … gaworzyło się o Gapciowych ucholach i [B]jak z Gapcia zrobić Yorka[/B]. Rankiem [B]przesmutna RenW[/B] ka(Wunię) chleb mi odebrała i ka(Wunię) podała, na którą migiem [B]Ciocia Isadorka i Ellig[/B] przybyły. Potem były same [B]jaja o jajach[/B] oraz o stylach pożegnań postępowania, Ciocia [B]mmd [/B]zaproponowała „po kielecku” . Popołudnie stanęło pod znakiem zapytania co za jaja [B]Ellig[/B] zrobiła (po wykorzystaniu Jarka), które do mnie trafiły, była próba przekupstwa, zastraszenia i prowokacja. Kolejne życzenia posypały się lawiną aż do nocnej zmiany.
[/FONT] [FONT=Microsoft Sans Serif][B]04.04. [/B][B]Ingrid i Szarotka[/B] spokojniutko nockę na czuwaniu odpukały. Rano ka(Wunia) z życzeniami była, na którą Ciocia [B]Isadorka [/B]niezwłocznie przybyła. Potem było papusianie i Wielkanoc za oceanem no i co dokładnie Ciotka[B] Szarotka [/B]w ogródku hoduje, bo do ziela się przyznaje i jelenie widuje. I jak to zwykle bywa w okolicach zachodu słońca zaczęło się o [B]bezeceństwach[/B], były klapsy, wymacywanie rogów na dewiantach kończąc. Ciocia [B]Isadorka i RenW[/B] zastanawiały się czy kłaść spać się warto, chyba na nocna zmianę się szykowały.
[/FONT] [FONT=Microsoft Sans Serif][B]05.04.[/B] Nocna zmiana ([B]Szarotka i Ingrid[/B]) się stawiły. Rano [B]wiadro wody[/B] i ka(Wunię) wszyscy dostali. Było o [B]TZ-ach, fochach i gosposiach domowych[/B] a [B]Ciocia RenW Cioci mmd[/B] miłość wyznawała, zostałam za nieobecność i brak streszczeń [B]potępiona[/B], a Ciotka [B]Szarotka [/B]kazała facetowi z farmy jajka dla siebie zrywać. Wieczorkiem Wujek [B]Jamor [/B]nowe zdjęcia do albumu Gapcia wrzucił. Wieczór przebiegał w dwóch trendach: dalszego potępiania mnie i lokalizowania kwatery Cioci RenW, którą namierza Szarotka. Na nocnej zmianie jestem dziś na dokładkę i ja i RenW.[/FONT]

Posted

[quote name='Szarotka']No wiesz na ogol mi sie na dogo nikt nie naraza :):)[/QUOTE]
Już spać pewnie poszła ;)
A na nocnej zmianie to tylko ja i Ty? :crazyeye:
Ingriiiiiiiiid, gdzie jesteś ? :-(

Posted

[quote name='Wunia']Ciocia RenW uciekła :placz::placz::placz::placz::placz:
a pogłaskać mnie miała :placz::placz::placz::placz::placz:[/QUOTE]
O jej :(:( no i co teraz ???

Posted

[quote name='Szarotka']Swietnie sprawozdanie :):)[/QUOTE]
Dużo było do odtworzenia :shake: muszę do codziennych streszczeń powrócić :roll:

Posted

[quote name='Szarotka']O jej ale mi przykro:shake::shake::shake::shake:[/QUOTE]
Jakoś muszę z tym żyć :(
Dziś mnie potępiła, z leniwcami zrównała, a potem miała pogłaskać i ... poszła :(