MyszkaMiki Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 W niedziele zapłaciłam za sierpniowy tydzień Fokusa. Panie były na wakacjach i dlatego była cisza ale nadal adoptują foksia tylko niestety nie bardzo wiem kiedy...ja jutro wyjeżdżam na 2 tygodnie Quote
magenka1 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 W sprawie Fokusa nadal cisza .... Wpłaciłam dzisiaj swoją deklarację za lipiec Do góry Fokusku Przydałby się nowe zdjęcia Quote
MyszkaMiki Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Wróciłam z urlopu i widzę, że nadal cisza .... A więc na razie zapłacę za kolejne 3 tyg pobytu, których nie zapłaciłam będąc na urlopie ... Quote
magenka1 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Witaj MyszkoMiki :) no cisza ale cóż może tak ma być... Quote
bico Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 czy jest szansa na dom dla Fokusa, czy ja źle coś zrozumiałam? Quote
MyszkaMiki Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Jak tylko pozałatwiam wszystkie zaległe sprawy schroniskowe i nie tylko zadzwonię do Pani, która miała wziąć naszego Fokuska ... Quote
bico Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='MyszkaMiki']Jak tylko pozałatwiam wszystkie zaległe sprawy schroniskowe i nie tylko zadzwonię do Pani, która miała wziąć naszego Fokuska ...[/QUOTE] ...pewnie i tak już się rozmyśliła:( Quote
magenka1 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 też się tego obawiam bo tyle czasu minęło a tu nic :( Quote
MyszkaMiki Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Była bardzo zdecydowana. Jak ostatni raz dzwoniłam dopiero wrócili z wakacji więc może po prostu jeszcze nie zdążyli wszystkiego zorganizować ... Quote
bico Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='MyszkaMiki']Była bardzo zdecydowana. Jak ostatni raz dzwoniłam dopiero wrócili z wakacji więc może po prostu jeszcze nie zdążyli wszystkiego zorganizować ...[/QUOTE] a nie może po prostu do niej zadzwonić? Quote
amica Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='bico']...pewnie i tak już się rozmyśliła:([/QUOTE] Mysle, że nie. Sama napisze do tej Pani i zapytam jak wygląda sytuacja, bo dość długo trwa zabrania Fokuska. Pani mówiła mi że chciłałaby zabrac przed 15 sierpnia, więc jutro zapytam kiedy by jej pasowało po niego pojechać. Przede wszystkim jeśli Pani podtrzyma swoją decyzje o zabraniu Fokuska to trzeba będzie przygotować psiaka, mam na myśli aktualne wyniki badań, opinia weta itd. Quote
magenka1 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 to ja podniosę Młodzieńca tylko tyle mogę... Quote
MyszkaMiki Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Amica wiesz coś?? Bo nie wiem czy mam dzwonić Quote
MyszkaMiki Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Fokus będzie zabrany 5 września :) Quote
magenka1 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 [quote name='MyszkaMiki']Fokus będzie zabrany 5 września :)[/QUOTE] to cudne wiadomości, mam nadzieje, ze jeszcze Agnieszka.Renata będzie nas informowała o Fokusie Quote
MyszkaMiki Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 W razie czego są telefony więc można dzwonić i się dowiadywać co u naszego kochanego Młodzieńca słychać :) Ja zadzwonię za kilka dni do Kariny i powiem, że w niedzielę 5 września przyjeżdżamy :) Quote
magenka1 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Myszka a starczy pieniędzy na opłacenie hoteliku do 5 września? Quote
MyszkaMiki Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 [quote name='magenka1']Myszka a starczy pieniędzy na opłacenie hoteliku do 5 września?[/QUOTE] Na szczęście tak :) Zostanie 292zł. Właśnie uzupełniłam pierwszą stronę Quote
ata Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='MyszkaMiki']Na szczęście tak :) Zostanie 292zł. Właśnie uzupełniłam pierwszą stronę[/QUOTE] Myszka, zapytaj Karinę jak się czuje Fokus i jeżeli deklarowicze nie bedą mieli nic przeciwko, to trzeba by zabrać go do weta i sprawdzić serduszko, pobrać krew, to staruszek więc mimo wszystko przydałyby się takie badania.... Quote
MyszkaMiki Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 Foksiu czuje się wspaniale. Nie wiem czy Karina przy takiej ilości psiaków będzie miała czas aby zabrać psiaka do weterynarza... Jak przyszła Pani Młodzieńca do mnie zadzwoni uzgodnić dokładną godzinę to się dowiem co ona o tym myśli. Zresztą Pani doskonale sobie zdaje sprawę w jakim wieku jest Fokus. Zdaje więc sobie sprawę też z tego, że psiak jest stary i może chorować. Między innymi dlatego tak późno Pani go bierze bo wszyscy u niej w domu byli chorzy i nie chciała w takim momencie go brać .. Quote
ata Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Nie wiem jak to możliwe, parę dni temu założyłam wątek małemu ślepaczkowi i do tej pory pomimo moich wpisów nikt się na nim nie wypowiedział .... zajżyjcie proszę do Eklerka...... [B] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/191718-%C5%9Alepy-staruszek-Pu%C5%82kownik-Eklerek-prosi-o-finansow%C4%85-pomoc."]Ślepy staruszek Pułkownik Eklerek prosi o finansową pomoc.[/URL][/B] Quote
Recommended Posts