Asia & Ginger Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Wow, ile cudnych fotek! :multi: :multi: :multi: Quote
Eriu Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 http://images23.fotosik.pl/221/35a0233f869607aamed.jpg http://images33.fotosik.pl/269/7759af2bc5b2c555.jpg Te dwie są po prostu przegięte :D. Śliczny ONek :> Quote
Mysia_ Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Pati szalejesz z tymi fotkami :cool3::evil_lol: Czemu psiaki mają kopiowane uszy? :roll: Quote
CASIA&ttb Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Mysia_ napisał(a):Pati szalejesz z tymi fotkami :cool3::evil_lol: Czemu psiaki mają kopiowane uszy? :roll: bo maja koppiowane...:roll: Mysia szukasz zaczepki czy masz jakiś problem?? Pati czemu wstawiłaś nasz bagałagan w pokoju :mad: Quote
mrowa23 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 tak bedizemy w Kraku chcemy Fan pokazac hodowli w ktorej sie urodzila, wiec szykuj sie ciotka :) kopiowane bo tak a tak serio to nie chce wojny na watku baksikowym ;) nastepny dog bedzie juz nieciety choc dla meni co ciete to ciete...ale juz cii bo zaraz karabiny wyciagniemy... Quote
Mysia_ Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 CASIA&ttb napisał(a):bo maja koppiowane...:roll: Mysia szukasz zaczepki czy masz jakiś problem?? nie szukam zaczepki tylko pytam, a to zasadnicza różnica :roll: Poprostu jestem przeciwnikiem kopiowania i tyle. Kłapciata uszka są the best ;) Quote
Patikujek Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Spoko dziewczyny bo zaraz ja karabin wezmę Ok to się mrówciu szykuje już na wyjazd:loveu: A kiedy ta wystawa jest?? AAA już wiem 28-29 czerwiec:) A wy na oba dni zostajecie?? bo ja chyba tylko w jeden będę mogła być Quote
mrowa23 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 my tylko sobota bo wtedy i dogi i buldogi sa donek genialny a wyczesywac oj jest jest... kolderka gotowa na zime z czesania;) mysia zapraszam na molosy do tematu kopiowanie ostatnio w koncu poruszono temat dlaczego jednak warto ciac... ja juz sie na ten temat nei wypowiadam bo jest drazliwy a z przeciwnikami mialam duzo doczynienia i wiem ze zarowno jedna jak i druga strona nie przekona swoimi argumentami takze nie widze sensu rozmowy... Quote
Pianka Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Mysia_ napisał(a):nie szukam zaczepki tylko pytam, a to zasadnicza różnica :roll: Poprostu jestem przeciwnikiem kopiowania i tyle. Kłapciata uszka są the best ;) Ja też:multi: Ale duzo fotasów. Śliczne psiaki:loveu: Quote
Recommended Posts