Korciaczki Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Zapraszamy http://www.dogomania.pl/threads/184533-Djuna-długa-podróż-do-domu.?p=14611713 Pozdrowienia od Meciowego domku. Oznajmiamy, że Mecenas został obecnie Frankiem Oto Franek i Franka: Quote
Korciaczki Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 " [...] Wczoraj w końcu zabudowany został balkon u mnie w mieszkaniu i jak wrócę z kiciami do domu, będą mogły bezpiecznie wygrzewać się w słońcu. Mecek chyba bardzo się nie zmienił do czasu jak był u Was. W ciągu dnia jest płochy i ucieka, wieczorem bardziej łaskawy do pieszczot. Zwłaszcza negatywnie odbiło się opryskiwanie mu grzybicy, bo wyjątkowo tego nie lubił. przestałam, tylko daję mu tabletki przeciwgrzybicze. Dziś idziemy do kontroli, w poniedziałek się odezwę. Trochę martwią mnie guzki, które mu się robią i znikają. Przy pierwszej wizycie miał taki guzek na prawej łopatce, nawet wetka miała wziąć biopsję, ale się wyrywał i dała spokój. Guzek zniknął, ale pojawił się inny na udzie. Kiciory za sobą przepadają, szaleją, śpią razem, myją się - jednym słowem przemiło się na nie patrzy ile maja ze sobą radości![...]" Quote
sylwija Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 radosne wiadomości, tylko niepokoja te guzki.. co to moze byc.. Quote
Korciaczki Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 sylwija napisał(a):radosne wiadomości, tylko niepokoja te guzki.. co to moze byc.. Znajoma/przyjaciółka pani Gosi od Meca jest weterynarzem- bardzo dobrym i cenionym. Więc Franek i Franka mają doskonałą opiekę medyczną : ) U Mecenasa wieści poztywne, Mec jest we wspaniałych rękach Quote
Korciaczki Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 a Meś już ponad rok w domku a w domku sielankowo Meś jest w fantastycznym domku, mieszka z fantastyczną Panią i fantastyczą kotką jakiś czas temu Pani Meckowa przysłała zdjęcia : )) fajnie u niego, kiedyś go odwiedzimy może tymczasem koledzy Mecenasa ze schroniska potrzebują pomocy może ktoś chętny? - wystarczy kliknąć w link w podpisie - zapraszamy : ))) Quote
Recommended Posts