Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

" [...] Wczoraj w końcu zabudowany został balkon u mnie w mieszkaniu i jak wrócę z kiciami do domu, będą mogły bezpiecznie wygrzewać się w słońcu.
Mecek chyba bardzo się nie zmienił do czasu jak był u Was. W ciągu dnia jest płochy i ucieka, wieczorem bardziej łaskawy do pieszczot. Zwłaszcza negatywnie odbiło się opryskiwanie mu grzybicy, bo wyjątkowo tego nie lubił. przestałam, tylko daję mu tabletki przeciwgrzybicze. Dziś idziemy do kontroli, w poniedziałek się odezwę. Trochę martwią mnie guzki, które mu się robią i znikają. Przy pierwszej wizycie miał taki guzek na prawej łopatce, nawet wetka miała wziąć biopsję, ale się wyrywał i dała spokój. Guzek zniknął, ale pojawił się inny na udzie.

Kiciory za sobą przepadają, szaleją, śpią razem, myją się - jednym słowem przemiło się na nie patrzy ile maja ze sobą radości![...]"

Posted

sylwija napisał(a):
radosne wiadomości, tylko niepokoja te guzki.. co to moze byc..

Znajoma/przyjaciółka pani Gosi od Meca jest weterynarzem- bardzo dobrym i cenionym. Więc Franek i Franka mają doskonałą opiekę medyczną : )
U Mecenasa wieści poztywne, Mec jest we wspaniałych rękach

• 11 months later...
Posted

a Meś już ponad rok w domku
a w domku sielankowo
Meś jest w fantastycznym domku, mieszka z fantastyczną Panią i fantastyczą kotką

jakiś czas temu Pani Meckowa przysłała zdjęcia : ))
fajnie u niego, kiedyś go odwiedzimy może

tymczasem koledzy Mecenasa ze schroniska potrzebują pomocy
może ktoś chętny? - wystarczy kliknąć w link w podpisie - zapraszamy : )))