Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jakiś czas temu dziewczyny wyciągnęły szczeniaki ze schroniska w Nowodworze na tymczas. Sunia znalazła domek w Poznaniu, dom wydawał się idealny jednak Pani po kilku dniach zadzwoniła żeby szczeniaka zabrać. Z racji tego ze my jesteśmy z Lublina, znalazłyśmy tymczas w Poznaniu u Ninki. Dziewczyny kilkukrotnie pytały sie jej czy szczeniak może u niej być, czy kombinować transport do Zamościa, gdzie mała miała Dt, ale Ninka mówiła że nie ma takiej potrzeby. Dzisiaj dziewczyny dostały smsa że do niedzieli mają zabrać Nanę!! nie mamy możliwości zorganizowania transportu w tak krótki czasie dlatego pilnie szukamy kogoś kto mógłby przetrzymać Nanę chociaż kilka dni do czasu aż czegoś nie zorganizujemy .

[SIZE=2]sunia już tyle przeszła, schroniska, przyzwyczajenie się do domu tymczasowego, nieudana adopcja, kolejny tymczas a teraz to dlatego boimy się żeby nie trafiła ponownie do schroniska. zwrócimy pieniądze za karmę przez te kilka dni.
Proszę również o informację na temat w miarę tanich hoteli czy płatnych domów tymczasowych w Poznaniu.
Chodzi o sunię z tego wątku:
http://www.dogomania.pl/threads/174623-Cykor-i-Nana-szukajAE-domA-w-Nana-wraca-z-adopcji-Szukamy-DT-w-Poznaniu

Sunia jest ozdrowieńcem po parwo więc może przebywać w domu w którym był lub jest chory pies.

aktualizacja:
sunia jest już u grzybkowej, za co bardzo jej dziękujemy:loveu: jednak jest to rozwiązanie bardzo tymczasowe dlatego poszukujemy tymczasu na dłużej lub domku stałego

Posted

Obecnie na awaryjny DT Nana trafi do grzybkowej - dziękujemy bardzo ! Ale to za mało, potrzebujemy albo deklaracji na 240 zł, zeby nana poszła do hoteliku, albo Dt...

Posted

z tego co slysze to z psiaczkiem moga byc jakies problemy, ale postaram sie jakos z małą popracowac , przynajmniej przez ten czas co bedzie u nas...
probuje sie na jutro na odbior od Ninki umowic, jak juz mloda bedzie z nami to porobie świeze zdjecia i opisze jak sie mloda zachowuje ...

Posted

psiakulka juz u nas :)
jest cudowna i kochana ... troche sie jeszcze nas boi, ale przekonamy ja do siebie ;)
na razie niewiele moge o niej napisac, ale moze wieczorkiem da sie lepiej Nana poznac...

Posted

grzybkowa napisał(a):
psiakulka juz u nas :)
jest cudowna i kochana ... troche sie jeszcze nas boi, ale przekonamy ja do siebie ;)
na razie niewiele moge o niej napisac, ale moze wieczorkiem da sie lepiej Nana poznac...

Wszystko z nią ok?

Posted

noi obiecane fotki ... na dworze Nana szaleje i bawi sie z nasza sunia w berka :), w domu raczej spokojna... duuzo spi.. ale raczej lubi mnie miec w poblizu, do meza i dzieci ma mniejsze zaufanie... na razie ;)

• 2 weeks later...
Posted

Nie mam pojęcia, podawałam telefon sacred_piranhy - podejrzewam, że z internetowych niewielki, ale zamieściłam ogłoszenie w anonsach poznańskich, ma wyjść w czwartek ten, może akurat... Jeśli nie, to szykujemy transport do Lublina - prawdopodobnie 8. marca.