Cybulka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Witam, w dniu dzisiejszym koleżanka wzięła do siebie psa w typie posokowca, który pałętał się sam w okolicy ul. Grochowskiej (okolice wspólnej drogi). Pies chętnie wskoczył jej do auta i nie chciał wyjść. Nie znaleziono u niego chipa. Właściciela proszę o kontakt tutaj. pozdrawiam Quote
obraczus87 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Potrzebne koniecznie zdjęcia psa. czy zostały wywieszone ogłoszenia?? Powiadomione lecznice?? Schroniska?? Quote
Cybulka Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Mam zdjęcia na telefonie, ale nie mam jak zrzucić. Może póżniej uda mi sie wstawić. Moge tez wysłać komuś mmsem - poproszę numer na prv jesli ktoś skłonny pomóc Quote
obraczus87 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Ja tez nie mam jak zrzucic.... jakie sa plany w stosunku do psa???? Quote
Cybulka Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Nie wiem, narazie jestem w pracy, więc póki co wstawiam ogłoszenia w necie, ona rozkleja w okolicy. Pies ma DT na najbliższy czas, podobno jest przekochany Quote
Zofija Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Pilnie potrzebuję osoby, która mi sprawdzi dom tymczasowy w Warszawie. Sprawa bardzo pilna!!! Bardzo proszę o pomoc! Piszcie na pw lub maila [email protected] tel.: 508-063-271 Quote
obraczus87 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 podnisze i czekamy na wieści.............. Quote
Cybulka Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 już nie aktualne, piesek wrócil do domu :) Proszę o zamknięcie wątku i dzięki za podbijanie :) Quote
obraczus87 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Cybulka napisał(a):już nie aktualne, piesek wrócil do domu :) Proszę o zamknięcie wątku i dzięki za podbijanie :) ciesze sie bardzo ;) Napisz w tytule, ze pies wrocil do domku :) wtedy MODERATOR zamknie watek ;) Quote
Recommended Posts