kamilqax95x Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 płeć: pies wiek: 7 miesięcy rasa: mieszaniec boks: K-7 numer: 179/10 miasto: Szczecin sterylizacja: nie szczepienia: tak odrobaczenie: nie charakter i opis: Pies trafił do naszego Schroniska 05.02.2010, znaleziony został w Skolwinie i do nas doprowadzony, jest wychudzony. Quote
agnieszka32 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Kurczę... to ten mógł być widziany w Policach (Skolwin jest ciut przed Policami), kiedy do mnie dzwoniono, że wychudzony amstaff błąka się w Policach i że może to być mój Fiodor... Oby właściciel się znalazł. Piękny pies... Quote
fergilka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Piesek strasznie przeżywa sytuację, w której się znalazł. Raz trzęsie się ze strachu,raz kręci doopką poszczekując niby, że groźny...nie chce jeść..jest piękny...jeszcze. Quote
carolinascotties Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 czy pies nadal w schronie? kto moglby zrobic ogloszenia? oby nie trafil do rozmnazaczy... :( Quote
kamilqax95x Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 dalej jest taka mała kruszynka z niego Quote
carolinascotties Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 trzeba znalezc kogos, kto zrobi ogloszenia... chlopak musi trafic w dobre rece... Quote
carolinascotties Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 nie widze swoich postow...nie moge edytowac czegos, czego nie widze - wiec najwyzej bedzie post pod postem ;) tu jest forum bullowatych w potrzebie - wrzuccie tam chlopaka :) http://amstaff-pitbull.eu/viewforum.php?f=66&sid=a786bee5ed3cec90bb8bd0ffa3954417 Quote
agnieszka32 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Ale z tego co widzę, to on jest na kwarantannie jeszcze, więc ogłaszać go na razie nie można... Allegro i tak schronisko robić nie pozwala... Poza tym, z tego co widzę, każdy astek, zwłaszcza młody, szybko dom znajduje (a jaki - na to wpływu nie mamy żadnego), schronisko wyda go pierwszemu, który się zgłosi, może już jest ktoś na niego zapisany? Tak było z białym amstaffem, dla którego był tymczas u mojej koleżanki z Łodzi, nie miałyśmy żadnych szans go stamtąd wydostać. Quote
carolinascotties Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 :( i to jest według mnie największa głupota świata...żeby takie rasy, czy typy ras wydawać komu popadnie... mam nadzieję, że kiedy skończy się kwarantanna - to wykastrują chłopaka... przeleciałam przed chwila ogłoszenia typu - przygarnę Asta itp. - brak słów na świadomoś c ludzi co do charakterów psich i samego prowadzenia psa... chyba mam dziś dzień zwątpienia...i negacji :( Quote
kamilqax95x Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 carolinascotties napisał(a)::( i to jest według mnie największa głupota świata...żeby takie rasy, czy typy ras wydawać komu popadnie... mam nadzieję, że kiedy skończy się kwarantanna - to wykastrują chłopaka... psów się nie kastruje w schronisku tylko same suki ... Quote
carolinascotties Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 no to juz zupelna klapa.... czyli nie ma mowy o tym, zeby pies wyszedl ze schronu i nie zostal reproduktorem... :( Quote
carolinascotties Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 kamilqax95x napisał(a):Mały ma dom :) suuuper:) a wiadomo cos o ludziach, ktorzy go adoptowali? Quote
kamilqax95x Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 nie :( niestety nic mi nie wiadomo :( Quote
carolinascotties Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 szkoda... w kazdym razie - oby ludzie byli odpowiedzialni :) Quote
Recommended Posts