Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rasa: mieszaniec

boks: K-7
numer: 179/10
miasto: Szczecin

sterylizacja: nie
szczepienia: tak
odrobaczenie: nie

charakter i opis:
Pies trafił do naszego Schroniska 05.02.2010, znaleziony został w Skolwinie i do nas doprowadzony, jest wychudzony.

Posted

Kurczę... to ten mógł być widziany w Policach (Skolwin jest ciut przed Policami), kiedy do mnie dzwoniono, że wychudzony amstaff błąka się w Policach i że może to być mój Fiodor...
Oby właściciel się znalazł. Piękny pies...

Posted

Piesek strasznie przeżywa sytuację, w której się znalazł. Raz trzęsie się ze strachu,raz kręci doopką poszczekując niby, że groźny...nie chce jeść..jest piękny...jeszcze.

• 2 weeks later...
Posted

Ale z tego co widzę, to on jest na kwarantannie jeszcze, więc ogłaszać go na razie nie można...
Allegro i tak schronisko robić nie pozwala...
Poza tym, z tego co widzę, każdy astek, zwłaszcza młody, szybko dom znajduje (a jaki - na to wpływu nie mamy żadnego), schronisko wyda go pierwszemu, który się zgłosi, może już jest ktoś na niego zapisany?
Tak było z białym amstaffem, dla którego był tymczas u mojej koleżanki z Łodzi, nie miałyśmy żadnych szans go stamtąd wydostać.

Posted

:( i to jest według mnie największa głupota świata...żeby takie rasy, czy typy ras wydawać komu popadnie... mam nadzieję, że kiedy skończy się kwarantanna - to wykastrują chłopaka...

przeleciałam przed chwila ogłoszenia typu - przygarnę Asta itp. - brak słów na świadomoś c ludzi co do charakterów psich i samego prowadzenia psa... chyba mam dziś dzień zwątpienia...i negacji :(

Posted

carolinascotties napisał(a):
:( i to jest według mnie największa głupota świata...żeby takie rasy, czy typy ras wydawać komu popadnie... mam nadzieję, że kiedy skończy się kwarantanna - to wykastrują chłopaka...

psów się nie kastruje w schronisku tylko same suki ...

• 2 weeks later...