jovi Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Ile championatów musi zdobyć pies by można go było tak tytułować ? Czy musi to być ileś championatów krajów czy liczą się też Grandy, Baltic, Balkan itp? Quote
narisowa Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='jovi']Ile championatów musi zdobyć pies by można go było tak tytułować ? Czy musi to być ileś championatów krajów czy liczą się też Grandy, Baltic, Balkan itp?[/QUOTE] tego to chyba nie wie nikt ;) to tytuł "umowny" - jedni mówią, że 5, inni, że wystarcza 3.... ja mojego zaczełam tak tytułować po 15 :eviltong: Quote
narisowa Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='jovi']Po 15 to jest GrandMulti :0[/QUOTE] a po 20 ? :diabloti: chyba jak na ukrainie jakiś super...coś tam champion :evil_lol: Quote
jovi Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Idź na drzewo z tym swoim Nariskiem, psujesz wszelkie normy i chaos wprowadzasz i wpędzasz w kompleksy :d Quote
narisowa Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='jovi']Idź na drzewo z tym swoim Nariskiem, psujesz wszelkie normy i chaos wprowadzasz i wpędzasz w kompleksy :d[/QUOTE] no już trochę przystopowałam ;) teraz mały bedzie dużego gonił ;) Quote
Recommended Posts