Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 216
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do mnie nikt jeszcze nie pisał, nie dzwonił.

A dzieci Bajeczka bardzo lubi :) Nawet moja hałaśliwa Kaśka (lat 9) jej nie straszna :cool3:

A jaki dobry z Bajki słuchacz :)

Posted

Pani pisała, chce przyjechać, poznać Bajeczkę :)

Bajeczka ma nowy przydomek - Bajka Lizajka :lol: Ależ to całuśne dziewczę :loveu:
Jako że wciąż się boi gwałtownych ruchów, Mantis niezłego głupa robiła z siebie na spacerze :cool3:
Machanie łapkami, podskoki, przytupy, wszystko żeby Bajkę z dziwnymi pozami oswoić. I co chwila głaskanie po główce. Chyba sama Bajka ma mnie już za wariata, o sąsiadach nie wspomnę :evil_lol:

Posted

Oj Rudolf to niewdzięczny jest ;) On to mi chyba do tej pory nie wybaczył, że zabrałam go z pieknego tymczasowego domu z wielkim ogrodem ;) I jakoś mi nie chce uwierzyć jak mówię, ze po kastracji, prosto z tego ogrodu trafiłby do schroniska...

Posted

Andzike napisał(a):
Oj Rudolf to niewdzięczny jest ;) On to mi chyba do tej pory nie wybaczył, że zabrałam go z pieknego tymczasowego domu z wielkim ogrodem ;) I jakoś mi nie chce uwierzyć jak mówię, ze po kastracji, prosto z tego ogrodu trafiłby do schroniska...

No tak, życie bywa okrutne :)

Posted

Jutro do Bajeczki przyjeżdża nowa psia koleżanka, będzie się miała dziewczynka z kim bawić. Niestety znowu transport - 190 zł, ja się zastrzelę, już naprawdę nie wiem skąd fundusze brać na psiaki :mdleje: Może zajrzyjcie do świnek, może po 5 zł wygrzebiecie?

Posted

Bajka i Dafne będą miały strzyżenie, czesanie i sesję fotograficzną do miesięcznika Mój Pies :multi::multi: Malawaszko, wielkie dzięki za kontakt :loveu:
Sesja jest we wtorek w godzinach 15:00-19:00 - musimy je dowieźć od Mantis ze Strzegowa na Białołękę - RATUUUUUUUUUUUUNKU transport potrzebny