paulinka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [FONT="]" Ci, których znam, mówią, że marzenia się spełniają, więc… marzę… każdego dnia i każdej nocy, kiedy zwijam się w kłębek w kącie swej budy i kiedy podbiegam do krat, machając ogonem… Marzę cały czas, uparcie wierząc, że może dziś, może jutro pojawisz się w moim życiu i pokażesz mi ten inny świat, świat, który wciąż jest dla mnie tajemnicą.[/FONT][FONT="]Wciąż tutaj czekam… Czekam na ten dzień, kiedy przyjdziesz, Twoje ręce zanurzą się w mojej sierści i powiesz cicho: „Szukałem Cię i znalazłem”. "[/FONT] [FONT="] [/FONT] [FONT=Verdana]Salma jest z nami od 27 kwietnia 2009r. Przez ten czas bardzo się zmieniła. Początkowo nie potrafiła odnaleźć się w nowej sytuacji, była nieufna, spokojna. [/FONT] [FONT=Verdana]Dziś trudno zrobić jej ładne zdjęcie, gdyż ciągle jest w ruchu ;) Cały czas chce się bawić, zaczepia noskiem lub łapką licząc na zabawę. Uwielbia się przytulać[SIZE=2]. Nauczyła się również wielu rzeczy, np. wie że po przyjściu z dworu trzeba położyć się do swojego koszyczka aby wyschły łapki :) [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][FONT="][SIZE=2][FONT=Verdana] Kilka zdjęć z ostatnich zabaw na śniegu: [/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Comic Sans MS][FONT="][SIZE=2][FONT=Verdana][/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][FONT="][SIZE=2][FONT=Verdana][SIZE=1][/FONT][/FONT][/FONT] Quote
paulinka Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 A tu po powrocie do domku, krótki odpoczynek Suni w swoim koszyczku:) Quote
QQk Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Piękna psica, jaka zmiana w stosunku do pierwszego zdjęcia. Widać jaka teraz jest szczęśliwa. Quote
*anusia&ajlu* Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 hej :) ale niesamowicie Salma jest podobna do mojej cioci Miska, normalnie kopia ;) nie moge uwierzyc!!! jak znajde chwile czasu i dgm nie bedzie mulic wstawie fotke... a skad wzielas taki malutki skarb, widac ze byla w schronie? Quote
paulinka Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 Sunia jest ze schroniska w Elblągu. Wcześniej mieliśmy bardzo podobnego pieska - tylko ze pana, Dżekusia. Po jego stracie chcieliśmy przelać naszą miłość na innego małego czworonoga, poza tym w domu było zbyt spokojnie, nikt się nie plątał pod nogami ;) Naszą uwagę zwróciło duże podobieństwo do Dżekusia na jej zdjęciu znalezionym w internecie. Zadzwoniliśmy zapytać o nią, jednak dowiedzieliśmy się że już ktoś ją zabrał. Po przyjeździe do schroniska okazało się że zaszła pomyłka i Sunia jest tam nadal. Więc nie pozostało nic innego jak zabrać ją do naszego domu :) Quote
*anusia&ajlu* Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 no to powiem ze mialam kiedys podobnie, nawet pieska ktory przyszedl po Dedusiu nazwalismy tak samo, bo ze zdjec jak dwie krople wody, ale w realu juz inaczej, ale oby dwa psy anioły :) to poprosimy wiecej fotek bo sliczne rude malenstwo :) Quote
Recommended Posts