Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=&quot]" Ci, których znam, mówią, że marzenia się spełniają, więc… marzę… każdego dnia i każdej nocy, kiedy zwijam się w kłębek w kącie swej budy i kiedy podbiegam do krat, machając ogonem… Marzę cały czas, uparcie wierząc, że może dziś, może jutro pojawisz się w moim życiu i pokażesz mi ten inny świat, świat, który wciąż jest dla mnie tajemnicą.[/FONT][FONT=&quot]Wciąż tutaj czekam… Czekam na ten dzień, kiedy przyjdziesz, Twoje ręce zanurzą się w mojej sierści i powiesz cicho: „Szukałem Cię i znalazłem”. "[/FONT]

[FONT=&quot]
[/FONT]

[FONT=Verdana]Salma jest z nami od 27 kwietnia 2009r. Przez ten czas bardzo się zmieniła. Początkowo nie potrafiła odnaleźć się w nowej sytuacji, była nieufna, spokojna. [/FONT]

[FONT=Verdana]Dziś trudno zrobić jej ładne zdjęcie, gdyż ciągle jest w ruchu ;) Cały czas chce się bawić, zaczepia noskiem lub łapką licząc na zabawę. Uwielbia się przytulać[SIZE=2]. Nauczyła się również wielu rzeczy, np. wie że po przyjściu z dworu trzeba położyć się do swojego koszyczka aby wyschły łapki :) [/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][FONT=&quot][SIZE=2][FONT=Verdana]
Kilka zdjęć z ostatnich zabaw na śniegu:

[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][FONT=&quot][SIZE=2][FONT=Verdana][/FONT][/FONT][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][FONT=&quot][SIZE=2][FONT=Verdana][SIZE=1][/FONT][/FONT][/FONT]

Posted

hej :)
ale niesamowicie Salma jest podobna do mojej cioci Miska, normalnie kopia ;) nie moge uwierzyc!!!
jak znajde chwile czasu i dgm nie bedzie mulic wstawie fotke...
a skad wzielas taki malutki skarb, widac ze byla w schronie?

Posted

Sunia jest ze schroniska w Elblągu. Wcześniej mieliśmy bardzo podobnego pieska - tylko ze pana, Dżekusia. Po jego stracie chcieliśmy przelać naszą miłość na innego małego czworonoga, poza tym w domu było zbyt spokojnie, nikt się nie plątał pod nogami ;) Naszą uwagę zwróciło duże podobieństwo do Dżekusia na jej zdjęciu znalezionym w internecie. Zadzwoniliśmy zapytać o nią, jednak dowiedzieliśmy się że już ktoś ją zabrał. Po przyjeździe do schroniska okazało się że zaszła pomyłka i Sunia jest tam nadal. Więc nie pozostało nic innego jak zabrać ją do naszego domu :)

Posted

no to powiem ze mialam kiedys podobnie, nawet pieska ktory przyszedl po Dedusiu nazwalismy tak samo, bo ze zdjec jak dwie krople wody, ale w realu juz inaczej, ale oby dwa psy anioły :)

to poprosimy wiecej fotek bo sliczne rude malenstwo :)