Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj przeszukując sklapy z karmami w poszukiwaniu promocji natknełąm się na tej stronce [url]http://www.market-kunia.e-shilen.com/products.php/karmy_dla_psa,88.html[/url] na bardzo interesujacą karmę Dog Lovers Gold.

Ktoś słyszał coś o tej karmie? Może ktoś nią karmi ? Wydaje sie bardzo dobra oto skład :

Mączka z jagnięciny, brązowy ryż, mączka z kurczaka, tłuszcz z kurczaka (naturalnie konserwowany mieszanką tokoferoli), mączka z łososia świeżego, jaja, nasiona lnu, olej z łososia, jabłka, marchew, groszek, suszone drożdże piwne, Peppermint, ekstrakt z juki Schidigera, Probiotyk Enterococcus faecium, prebiotyk Fructo-oligosacharydowy i Mannan-oligosacharydowy, naturalny przeciwutleniacz, witamina A uzupełnienia, witamina D3 uzupełnienia, witamina E uzupełnienia, Uzupełnienie Witaminy C, Kwas askorbinowy, witamina B12 Uzupełnienie, Uzupełnienie Ryboflawiny, Niacyna Uzupełnienie, pantotenian Kwasu foliowego , Biotyna, chlorowodorek pirydoksyny, Inozytol, tiamina, chlorek choliny, chlorek potasu, beta karoten, chelat aminokwasowy żelaza, siarczan żelazawy, chelat aminokwasowy miedzi, siarczan miedzi, chelat aminokwasowy cynku, siarczan cynku, manganu siarczan kobaltu Carbonate, Selen, L-karnityna

Dwie maczki zwierzęce z przodu i ryż jako jedyny hmm...wypełniacz. Do tego jeszcze maczka z łososia...
Dla mnie skład fenomenalny, aż się zdziwiłam, że na forum nie mogłam tematu o niej znależć...

A co wy o niej sadzicie?