Baha Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 witajcie Marketa, Axa wyglada super, mam nadzieje, ze nie wyjdzie z wlosa za duzo, to bardzo ladna suka, a chyba, na moje oko, z najfajniejszym wlosem wsrod lhasaczkow :). Oby taki wlos przekazala maluchom.
sylv Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Ee tam, nawet jak wyjdzie to przy takim gatunku włosa błyskawicznie odrośnie, bo włos faktycznie ma super i w gatunku i w kolorze. Bona zaczęła się "depilować" dwa miesiące po porodzie.:shake: Milki ciąże i porody prawie nie ruszaja. Co suka to inne reakcje.:evil_lol: Sylwia
EwikB Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Basia , zgadzam sie z Tobą:lol: Ponizej moja 3 miesięczna mała czarna:evil_lol: [IMG]http://www.album.com.pl/zWy384aAbzYQg/181514.jpg[/IMG] [IMG]http://www.album.com.pl/zWy384aAbzYQg/181515.jpg[/IMG]
EwikB Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 A teraz mała blondynka [IMG]http://www.album.com.pl/zWy384aAbzYQg/181516.jpg[/IMG]
sylv Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Ty mi tu kobieto nie rób wody z mózgu. Brunetki, blondynki. Jeszcze mi się gatunki i rasy pomieszają. Bardzo ładna dziewczynka.Chyba trochę większa niż czarnulka.:evil_lol: Sylwia
Guest marketa2312 Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Czarna jest boska!!! Uwielbiam takie cudenka!!:eviltong::eviltong::eviltong: Axa narazie nie wychodzi z wlosa, to mnie dziwi!! bo Megi ...lepiej nie mowic. Dopiero teraz dochodzi jej wlos do porzadku.:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
sylv Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 No ,oby Ci Axa nie zrobiła takiego numeru jak mi Bona, odchowałam..........., no to teraz wychodzę z włosa. :evil_lol: Zresztą, co tam włos, prędzej czy później odrośnie. Sylwia
Guest marketa2312 Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Oj ja Axe w tym roku niebede wystawiac a raczej je obetnę na lato ( MEGI I AXĘ) na króciutko!! Do czesania będe i tak miała sporo,a że latają całymi dniami po podwórku to troszke jest. Widziałąm na Forum chińskich grzywaczy tez powklejane zdjecia świnek, ale kolory!!!!!!!!!!!!i włos!! to Ewa też za pare tygodni włos czarnulka będzie miała super długi , aż nabieram ochotę.I NIEPOKAZUJE CÓRCE!!! Gdzie można taką kupić?JEst w Grudziądzu jakas hodowla?
Genia Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Mogę sie do Was przyłączyc ?? U nas straszna nuda !!;) .
sylv Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 To pogoda powoduje ten marazm. Marketa, a nie szkoda Ci obcinać Axy? Wiem,że trochę pracy w tym sezonie będziesz miała no ale? Sylwia
Cockerek Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Bardziej doświadczone jesteście więc pytam: jak dorosłego pieska obetnie się na krótko, to ile trzeba czasu aby włosy odrosły do ziemi? rok czy dłużej? Pewnie to tez od włosa zależy.
Guest marketa2312 Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Jej naprawde włos szybko rośnie przed porodem podciełam długość o 4 cm i ma znów do ziemi..takz epodejrzewam,że jak zechcę ją wystawiać to jej zapuszczę i tyle.;);););) Ponadto kupno i urządzenie domu....to kosmiczne koszty, musze rozsądnie planowac każda wystawę. a jak widze ją wyczesaną, to mając zgłoszenie.... trudno mi się oprzeć!!!:cool3::cool3::cool3::cool3: A ponieważ juz w marcu przybędzie troszkę "większy lhasak " myślimy i zmianie autka na kombi!!:multi::multi::multi::multi: :placz::placz::placz::placz: znów wydatek:placz::placz::placz::placz: Genia ZAPRASZAMy!!!!:mad::mad::mad::mad:
Dzidtka_Gl Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Marketa ma jeszcze jednego psa do "robienia" :) mojego DJa :) codziennie sięgiam po nożyczki by go opitolić na króciutko i mieć święty spokój ale ona mi nie pozwala, no to ma kolejnego do roboty :) ambitnie chce udowodnić to na czym mi nie zalezy :)
Cockerek Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Oj tak, nowe mieszkanie i urządzanie to wieczna skarbonka, co chwilę coś. Sama jeszcze to przechodzę. A w marcu jakis nowy nabytek się szykuje?
Guest marketa2312 Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Tak..nowy nabytek!! i oczywiscie też dzięki Ance!! ....... oj z tym czesaniem Dj..to inna sprawa , on nie będzie rodził itd. a jeszcze mozesz go nie raz pokazać!! NApewno mój Roki..nie dorównuje mu do pazurków!!:placz::placz::placz::placz: Ale co mi tam!!
Genia Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Marketa !-zbij mnie ale nie za mocno ! W kazdym razie czytam i czytam i bardzo mi sie tu podoba wiec postanowiłam sie ujawnic . :loveu: ;)
sylv Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 :) ambitnie chce udowodnić to na czym mi nie zalezy :) No i bardzo dobrze, że Markecie się chce. Postawa godna pochwały. Sylwia
Guest marketa2312 Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Co ty Genia znowu,,,z biciem????? Ja chłopu to nieraz bym przywaliła ...i nawet z kopa..ale kobiecie!???????? EEEEE no i szczególnie Tobie!!a propo czekam na Wasze odwiedziny!! Nawet niewiesz jak nam wygodnie dzięki Tobie oglądać tv...Dzidtki spytaj...jak wygodnie...??.ona nawet spała ...i też jej było bardzo wygodnie!!
Dzidtka_Gl Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Genia komplet jest boski i "exsterierowo" i użytkowo :) w Sylwestra poległam na nim... było milusio :) chyba sie do Markety wprowadze ;) a kiedy już dorwe sponsora to chce taki sam w kolorze kości słoniowej :) a jak lhasaki na nim fajnie wyglądaj... ja teraz namietnie poszukuje poduszek, lub samych poszewek z motywami tybetańskimi, orientalnymi jakby ktos znalazł w necie podajcie adres
Guest marketa2312 Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Na allegro sa fitmy "reklamowe" które ci na poszewkach , parasolkach, torbach i innych gadżetach wydrukuja co chcesz!!! od zdjęcia, loga , rysunku czy wzoru!! także nei trzeba szukać!!
Genia Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Dzidtka -ta czerwień jest tez dla mnie za ostra ale powiem Ci szczerze,ze Marketa do swojego salonu dobrała ją perfekcyjnie. Natomiast kosc słoniowa jest stonowana i wyglada bajecznie w ciemnym stelarzu.!!:cool2:
Guest marketa2312 Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Och ta czerwień!! ściany i meble kuchenne w takim samym odcieniu... nawet ksiądz ostatnio pytał kto to projektował!! a zwrok utkwił mu na................. [SIZE=4][COLOR=Red]obrazach z aktami ale też....LHASAKACH!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/COLOR][/SIZE]
Genia Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Ja tez zadałam Ci to samo pytanie !! Kto zaprojektował tak cudownie wnetrze !! Widocznie nie wyglądasz na artystkę ??!!
Guest marketa2312 Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 TAAAAA pamietam pamiętam..TWOJEMU mężowi tez sie podobały akty:lol::lol::lol::lol: stwierdził że ty byś nigdy na to niepozwoliła!! Naszczeście muj mąż..nie ma wiele do powiedzenia OCZYWIŚCIE [SIZE=1]tylko[/SIZE] MARUDZI.,.:mad::mad::mad:juz się przyzwyczajiłam!! Ale pokochał lhasa apso..na maksa co ciekawe nielubił PSY wcale!! dla niego to niepotrzebne uciązliwe, czasochłonne , pracochłonne i [SIZE=5]"pięniądzochłonne"[/SIZE].:placz::placz::placz:..ALe już nawet niemarudzi w kwestii psów. Zaczeło się od jednego lhasa apso ..potem drugiego...potem auto...a jak już był 4 lhasa apso to kupiliśmy dom!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sama jestem ciekawa...czy nasz dom nie będzie z czasem wyglądał jak z ujeć filmu: [SIZE=4]" 101 dalmatynczyków":crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/SIZE]
Recommended Posts