Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mucha__']Dzięki Apso:),najważniejsze że debiut mamy za sobą uffff i Pilarka czuje się doskonale na ringu.Jeszcze w klasie szczeniąt wybieramy się do Poznania.Przyznawac się kto jeszcze będzie?:))
Nefesza bardzo prosze,prosze:))) prześlij fotki na e-maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL],
nasz aparat zrobił kiepskie zdjecia w tej hali.
Codik&Toffik gratulacje :lol:[/quote]

[B]Dziękuje!:loveu: [U]Gratuluję[/U][/B][U] udanego debiutu !!! :lol:[/U]

Posted

hihihi, Honda powiekszyla swoja wartosc o 250zł (tyle nowe drzwi kosztują) - te resztki drzwi za zdjeciach sa juz po zamieceniu w strone łazienki - wczesniej porozrzucane było to po całum przedpokoju i łazience - nie potrafie zrozumiec dlaczego to zrobiła -może syndrom staropanienstwa???:evil_lol:

Posted

[quote name='Baha']witajcie
przyznac sie kto jedzie do Kielc:cool3:
na poczatek - Honda, Ciuma i Carmel[/quote]
O.K.....przyznaję sie;).....my z Kevinem będziemy:eviltong:
A kto zawita w Poznaniu??????

Posted

[quote name='agata56']chyba ta stronka dluuuuugo nie odwiedzana byla.... ja tez mam lhasa apso ale cosik nie mam z kim o tym popisac[/quote]

Zapraszamy do wymiany poglądów.....a może wstawiłabyś fotki swojego lhasaczka?????...Napisz o nim coś :lol:

Posted

oj jak tylko porobie mu fotki i naucze sie je tu wstawiac to napewno je wystawie..... moj skarbek ma w tej chwili 7 mies... i jestem coraz bardziej zafascynowana ta rasa

Posted

[quote name='agata56']oj jak tylko porobie mu fotki i naucze sie je tu wstawiac to napewno je wystawie..... moj skarbek ma w tej chwili 7 mies... i jestem coraz bardziej zafascynowana ta rasa[/quote]

Mam nadzieje, że spotkamy się kiedyś na którejś z wystaw :lol:

Posted

EWIK gratulacjeeeeeeeeeee..... no to moj Dyziaczek moze byc dumny z siostruni........oto strona na ktorej jest fotka Dyzia [url]www.ZodiakAzurowaAmhara.fbl.pl[/url]

Posted

[quote name='bognik']Ja będę w Poznaniu jako widz ;)
Mam nadzieję pani Bożeno, że tym razem się spotkamy :smile:[/quote]
Jestem tego pewna :lol:

Posted

Troszkę sie zaniedbałam w odpisywaniu, ale postaram to nadrobic.
Ja w Poznaniu prezentuje 2 sztuki futerek.
Ponizej jedna z nich

[IMG]http://img85.imageshack.us/img85/2600/hipi17monthhn0.jpg[/IMG]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...