Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Ula, ale mialas fantystyczny wyjazd.Fotki superowe...nazwiedzialiscie sie rzeczywiscie wiele i to w tym upale i w tych cichach mororowych...podziwiam...ja bym chyba padla...ale widac zadowolenie na twarzach wiec mysle , ze bawiliscie sie wysmienicie.
Ja sie wybralam do Szwajcarii na ponad 4 tyg. ale zamiasz sie tak naprawde urlopowac poszlam do pracy..tak,tak ja to kobieta pracujaca jestem hihihihihi.
Jestem tylko na siebie sama cholernie wsciekla...bo zwiedzilismy spory kawalek Szwajcarii a ja zapomnialm ze soba wziasc apartu z domku i nie moglam zrobic ani jednej fotki....normalnie plama na calego.

Posted

Asiu mam nadzieję, że następnym razem się poprawisz i zobaczymy piękne fotki ;)
my spędziliśmy parę dni nad morzem, a fotki mamy na picasaweb :)

• 3 weeks later...
Posted

Kochani otrzymalam kolejna prośbe o pomoc .
. Szukam dobrego domu dla 2 letniego rodowodowego entlebuchera . Piesek jest zdrowy , zachowuje sie poprawnie , jest grzeczny dopóki ktos z nim jest . Niestety mieszka w bloku a jego ludzka rodzina pracuje . Psiak bardzo tęskni i manifestuje to głośnym wyciem . Sąsiedzi wzywaja policje , dali juz sprawe do sądu . Z wielkim żalem państwo postanowili wydać psa , za darmo , razem z rodowodem komuś kto zapewni mu lepsze warunki i nie bedzie go skazywał na dokuczliwą dla niego samotność . W imieniu włascicieli proszę tylko o poważne propozycje . Wkrótce aktualne fotki . Dla kogos kto nie wie jak wyglada entlebucher podaje adres stronki rodziców psiaka .
[URL]http://www.entlebucher.com.pl/[/URL]
Z hodowcami ustaliłam że moga psiaka jakiś czas przetrzymac jezeli nie znajde dla niego szybko nowego domku . Piesek obecnie mieszka w Luboniu

Ostatnio udało mi sie znaleźć dom dla dobermanki więc może i ten psiak bedzie miał szczęscie . Wiem ze to nie tt dlatego pisze tutaj , chodzi mi o to żebyscie moze popytali wśród znajomych , moze ktoś chciałby psa rodowodowego a go nie stać . Pies jest zdrowy jak pisałam , moze być wystawiany , moze zostać reproduktorem w przyszlości - to tez atuty przemawiajace na jego korzyść .

Posted

A z tym psiakiem to jeszcze aktualne Ula? Jak cos to popytam tutaj pewnie szybko chetni sie znajda, potrzebowalabym bym tylko fotki psiaka i wiecej danych na jego temat, wiek charakter itd.

Posted

Asiu fotki juz sa i więcej danych równiez - uzupełnilam w jego temacie . Na dzień dzisiejszy mam bardzo zainteresowana rodzinę , ktora pojedzie zobaczyć psiaka w przyszłym tygodniu . Z rozmow wynika ze psiak miałby wszystko czego mu potrzeba , ale jeszcze nie przesadzajmy sprawy bo ci państwo musza przypaść do gustu dotychczasowym wlascicielom . Są to ludzie z polecenia , wiec mam nadzieje ze wszystko skończy sie dla psa jak najlepiej . Pies ma piekny rodowód , obydwoje rodzice z tytułem intera . Rodziców znam , to piekne psy z rewelacyjnym charakterem . Zainteresowana pieskiem rodzina mysli go wystawiać , oferuje mu duzy dom z ogrodem , spacery w lesie i calodobową obecność człowieka w domu . Teraz tylko trzymajmy kciuki zeby adopcja doszła do skutku .

Posted

To fantastyczna informacja:multi: Trzymam wiec kciuki, zeby ludzie sie spodobali a psiak dostal nowa szanse, bo skoro jest tak jak mowisz to chyba nic piekniejszego nie moglo sie mu przytrafic:kciuki:

Posted

Asiu filmik juz ci sie otwiera ? Fajna jest zwłaszcza koncowka . Rewelacyjne rozwiazanie aby pies nie nudził sie kiedy jest sam w domu .
Teraz przyznje się bez bicia - gapa ze mnie straszna , piszę ze fotki sa w temacie psiaka a nie wstawilam linku . Juz się poprawiam
[url]http://www.dogomania.pl/threads/192307-2-letni-entlebucher-z-silnym-l%C4%99kiem-separacyjnym-szuka-dobrego-domu[/url]

Posted

może troszkę nie na temat ale jeśli mogę to chciałabym zaprosić na dwa bazarki:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/192705-WST%C4%84P...ZOBACZ...KUP...-na-3-psiaki-pod-opiek%C4%85-TAYGI-do-19.09.-zapraszamy-%29[/URL]

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/192701-CIUSZKOLANDIA...NA-3-PSIAKI-POD-OPIEK%C4%84-TAYGI....-do-19.09...g.22-%29-ZAPRASZAMY%21%21"]http://www.dogomania.pl/threads/192701-CIUSZKOLANDIA...NA-3-PSIAKI-POD-OPIEK%C4%84-TAYGI....-do-19.09...g.22-%29-ZAPRASZAMY!![/URL]
[URL="http://www.dogomania.192701-CIUSZKOLANDIA...NA-3-PSIAKI-POD-OPIEK%C4%84-TAYGI....-do-19.09...g.22-%29-ZAPRASZAMY%21%21"]
[/URL]

• 1 month later...
Posted

[quote name='rodzice']Kochani otrzymalam kolejna prośbe o pomoc .
. Szukam dobrego domu dla 2 letniego rodowodowego entlebuchera . Piesek jest zdrowy , zachowuje sie poprawnie , jest grzeczny dopóki ktos z nim jest . Niestety mieszka w bloku a jego ludzka rodzina pracuje . Psiak bardzo tęskni i manifestuje to głośnym wyciem . Sąsiedzi wzywaja policje , dali juz sprawe do sądu . Z wielkim żalem państwo postanowili wydać psa , za darmo , razem z rodowodem komuś kto zapewni mu lepsze warunki i nie bedzie go skazywał na dokuczliwą dla niego samotność . W imieniu włascicieli proszę tylko o poważne propozycje . Wkrótce aktualne fotki . Dla kogos kto nie wie jak wyglada entlebucher podaje adres stronki rodziców psiaka .
[URL]http://www.entlebucher.com.pl/[/URL]
Z hodowcami ustaliłam że moga psiaka jakiś czas przetrzymac jezeli nie znajde dla niego szybko nowego domku . Piesek obecnie mieszka w Luboniu

Ostatnio udało mi sie znaleźć dom dla dobermanki więc może i ten psiak bedzie miał szczęscie . Wiem ze to nie tt dlatego pisze tutaj , chodzi mi o to żebyscie moze popytali wśród znajomych , moze ktoś chciałby psa rodowodowego a go nie stać . Pies jest zdrowy jak pisałam , moze być wystawiany , moze zostać reproduktorem w przyszlości - to tez atuty przemawiajace na jego korzyść .[/QUOTE]

Z ogromną radościa pragnę zawiadomić ,ze Baton znalazł wreszcie dom docelowy .

Posted

To super .!!

A ten dom to równiez z duzym ogrodem ? A własciciele -dadza sobie radę z pieskiem ?
One uwielbiaja strózowac . Piekne psy ale niestety nie do bloku.
Jakl Ci sie Ula udało znalesc dla niego nowy dom ??

Posted

Baton mieszka w domu z ogrodem , na wsi . Bawi sie razem z mieszkajacymi tam psami tej samej rasy . Ludzie ktorzy go przygarneli znaja się na rasie wiec psy maja tam wszystko co jest im potrzebne do szczęścia . Mamy nadzieje wkrotce spotkać Batona na ringach wystawowych . Uwielbiam takie zakończenia .

Posted

Czasami nie potrzeba wiele trudu , wystarczy tylko dać znać odpowiednim osobom . Mozna pomagać na wiele sposobów nawet nie wychodząc z domu . Pomoc finansowa , nawet po 5 zl ale co miesiac na wybranego psiaka , na jego leczenie , czy hotelik . Bardzo namawiam , to kosztuje tak niewiele a czasami dla jakieś biedy to jest być albo nie być . Nie trzeba tez wiele szukać , wystarczy poczytać dogomanie , tutaj aż roi się od psiakow w potrzebie .