Borówka16 Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 Wala2006 napisał(a):Niestety tak długo czekam na te fotki i teksty że nie będę mogła im na razie porobic ogłoszeń bo robie ogłoszena naszym astą...:( Kurcze - nie dostałaś jeszcze ? :( Ja Ci na 100% wysłałam ! Quote
Wala2006 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Borówka16 napisał(a):Kurcze - nie dostałaś jeszcze ? :( Ja Ci na 100% wysłałam ! Nie dostałam ani zdjęć ani tekstów! Chyba że spróbujesz jeszcze raz wysłać. postaram znaleść troche czasu i porobić...bo przecież obiecałam Quote
Borówka16 Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Wala2006 napisał(a):Nie dostałam ani zdjęć ani tekstów! Chyba że spróbujesz jeszcze raz wysłać. postaram znaleść troche czasu i porobić...bo przecież obiecałam Kurcze :( Wyślę Ci jeszcze raz... Quote
Wala2006 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Nadal nic nie dostałam...:( Nie wiem dlaczego od innych meile dochodza... Quote
Borówka16 Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 Wala2006 napisał(a):Nadal nic nie dostałam...:( Nie wiem dlaczego od innych meile dochodza... Kurczę :( Nie wiem czemu :( No to jeszcze raz wyślę-do 3 razy sztuka :) Quote
Wala2006 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Ja też nie wiem czemu. Myślałam że to coś z moim meilem ale raczej nie bo od innych przychodzą... Właśnie spróbuj jeszcze raz może akurat tym razem się uda :) Trzymam kciuki:):) Quote
Borówka16 Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 To wstawię tu opis Aldi ,skopiowany ze strony schronu ,bo jest bardzo ładny :) Aldi to malutka amstaffka, która trafiła do łódzkiego schroniska. Aż trudno uwierzyć w to, że ktoś pozbył się takiego cuda. Czyżby się znudziła? A może ktoś pilnie wyjeżdżał za granicę? Zmiana mieszkania i brak miejsca dla psa? Żona w ciąży, czy też alergia dziecka? To tylko kilka najczęstszych powodów, dla których te psiaki lądują na ulicy... Ciekawe, który tym razem był powodem, że to bezbronne cudo, znalazło się na bruku... Mała, zwinna o szczeniackim, zdziwionym wyrazie pyska taka właśnie jest Aldi. Aldi to bardzo fajna, zrównoważona sunia, kocha ludzi, uwielbia pieszczoty, lecz przy pierwszym kontakcie cofa sie, jakby ktos bardzo ją skrzywdził. Bez problemu dała się obejrzeć i podotykać, w celu poszukiwaniu chipu czy też tatuażu. Dała sobie zajrzeć w zęby, nie wykazując przy tym sprzeciwu. Aldi jest bardzo zadbaną sunią, żadnych problemów skórnych, zadrapań, widać, że trafiła do schroniska prosto z domu. Sunia jest już po kwarantannie, szczepieniach. Gdy znajdziemy dla niej domek zostanie wykonany zabieg sterylizacji wówczas będzie gotowa do adopcji. Czekamy z niecierpliwością, aż ktoś pokocha Aldi ..." Zainteresowanych adopcją prosimy o kontakt: Monika 600 04 29 68, Ania (po godz.16 i w weekendy) 518 490 709 [email protected], Agnieszka 503 30 50 77 [email protected] Quote
Wala2006 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Fajny opis:) To od jutra zaczne robić ogłoszenia bo dziś jestem troche zmęczona:) Quote
Borówka16 Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 Wala2006 napisał(a):Fajny opis:) To od jutra zaczne robić ogłoszenia bo dziś jestem troche zmęczona:) OK :) To ja też jutro dodam foto :D Quote
Wala2006 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Dobra, to od jutra będziemy działać:) Miejmy nadzieje że wszystkie te psiny nie długo znajdą domek z odpowiedzialnymi właścicielami :) Quote
Borówka16 Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 Wala2006 napisał(a):Dobra, to od jutra będziemy działać:) Miejmy nadzieje że wszystkie te psiny nie długo znajdą domek z odpowiedzialnymi właścicielami :) Też mam taką nadzieje , Wala masz gg ? Jeśli tak to wyślij mi na PW :) Quote
Wala2006 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Borówka16 napisał(a):Też mam taką nadzieje , Wala masz gg ? Jeśli tak to wyślij mi na PW :) Mam, już wysłałam do Ciebie PW z numerkiem :) A może watek porosyłać po cioteczkach astowych?? Bo tak to one mają małe szanse na pomoc z strony dogomaniaków... Quote
Wala2006 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Ale cisza na wątku się zrobiła...:( Borówka16 przydało by się uzupełnienie na pierwszym jakie psiaki są i jakich nie ma bo tek będzie można chociaż ogłoszenia porobić... Quote
Recommended Posts