Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ostatnio prześladują mnie czarna psy ,jakis urok chyba na mnie rzuciły bo coraz to więcej ich w mym otoczeniu .. Łajka, towarzysz Kamisa za Tm , Łajza, Liza, Cudna Puma .... a teraz KARA vel Klusia :loveu:

chadzamy na spacery już od dłuższego czasu z tym boskim stworzeniem i czaruje mnie coraz bardziej i bardziej .. SUni standard schroniskowy sie obniżył parę miesięcy temu- buuu , bo z wybiegu przeprowadzić musiała sie do kojca - niestety atakowała psy :shake: niedobra
Klusia do schroniska trafiła z ulicy w sierpniu 2008 roku , jednak własciciel sie znalazł .. jednak ... juz jej nie chciał .Podpisał zrzeczenie i o czarnej demonicy zapomniał, oby wyrzuty sumienia nie dały mu o sobie zapomnieć :angryy:

Klusia uwielbia ludzi , bez opamiętania wręcz jest zakochana w rodzaju ludzkim , uwielbia biegać , ale jeszcze bardziej uwielbia PRZYBIEGAĆ do człowieka i wtulać się najmocniej jak się da . Mozna ja ściskać tak mocno mocno :loveu: nie jest jakąś wydelikacona panieneczka :evil_lol:
Niestety mimo takich zalet sunia jakoś nie może schroniskowych mutrrów opuścić ..może to wiek (6 lat ) może wygląd demonicy ?

Pomożemy jej odnaleźć kogoś kto pokocha ją tak mocno jak ona kocha człowieka?

namiary 889 628 346
[email protected]

z serii zaraz bede przy Tobie :loveu:

Posted

Nie wiadomo dlaczego czarnych psów ludzie boją się bardziej:evil_lol:
Psica faktycznie cudna -choć Czarna Perła bardziej "magnetyczna";)
Trzymam kciuki,aby demonica Kara wpadła szybko w oko komuś!

• 3 weeks later...