dagos1 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 :placz:1,51:placz: Przynajmniej tyle ważyła miesiąc temu, teraz lepiej je, ma cieczkę i apetyt jej wzrósł. Jeszcze jej nie ważyłam, bo mam nadzieję, że przytyła a boję się rozczarować. Quote
Aga&Dakar Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 To rzeczywiście maleństwo ale nie martw się jak ma apetyt to powinna przytyć. Gotujesz jej? Quote
*Agnieszka* Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='dagos1']:placz:1,51:placz: Przynajmniej tyle ważyła miesiąc temu, teraz lepiej je, ma cieczkę i apetyt jej wzrósł. Jeszcze jej nie ważyłam, bo mam nadzieję, że przytyła a boję się rozczarować.[/QUOTE] A dajesz jej suchą karmę??jaką??? Quote
dagos1 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Gotuję - ostatnio cielęcinę wcina. Jadła Royala Sensible, ale zmieniam, z tym, że nie wiem już na co. Acany nie chce, Biomilla wcale. Kupiłam Boscha, chociaż nie mam przekonania, ale może jej zasmakuje. Powiem wam szczerze, że jak patrzę na to jak ona je, to szlak mnie trafia i bym jej nawet Pedigree kupiła, jakby jej smakowało. Jak tego Boscha nie będzie chciała, to kupi Purinę, bo ma małe opakowania też. Quote
Aga&Dakar Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 Dodawaj do mięsa ryż, ja mojemu dawałam też babany :), są kaloryczne... Quote
dagos1 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='Aga&Dakar']Dodawaj do mięsa ryż, ja mojemu dawałam też babany :), są kaloryczne...[/QUOTE] :evil_lol: a babany to co :evil_lol::evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='dagos1']Gotuję - ostatnio cielęcinę wcina. Jadła Royala Sensible, ale zmieniam, z tym, że nie wiem już na co. Acany nie chce, Biomilla wcale. Kupiłam Boscha, chociaż nie mam przekonania, ale może jej zasmakuje. Powiem wam szczerze, że jak patrzę na to jak ona je, to szlak mnie trafia i bym jej nawet Pedigree kupiła, jakby jej smakowało. Jak tego Boscha nie będzie chciała, to kupi Purinę, bo ma małe opakowania też.[/QUOTE] No to rzeczywiście taki mały z niej niejadek:( a dosmaczasz jej tą karmę np.mokrą?ja jak wracam pamięcią West na początku po przyjeżdzie z hodowli też był niejadkiem,musiałam mu dosmaczać mokrą karmą-w naszym przypadku sprawdziła się animonda w puszcze,i pomalutku się przekonał i zjadał,w tej chwili zjada dużo a z przybyciem drugiego chłopaka zje nawet suchą bez dosmaczania...a wcześniej też cyrki z jedzeniem mi uskuteczniał Quote
dagos1 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Daję też animondę, ale u niej to zależy od humoru. Zobaczymy, może jak zaczęła jeść to już jej tak zostanie. Gorzej jak cieczka się skończy i jedzenie też. Quote
Aga&Dakar Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 [quote name='dagos1']:evil_lol: a babany to co :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Kurcze patrzyłam się na ten wyraz i coś mi nie pasowało ale nie wiedziałam co ...oczywiście banany [quote name='agamewa']No to rzeczywiście taki mały z niej niejadek:( a dosmaczasz jej tą karmę np.mokrą?ja jak wracam pamięcią West na początku po przyjeżdzie z hodowli też był niejadkiem,musiałam mu dosmaczać mokrą karmą-w naszym przypadku sprawdziła się animonda w puszcze,i pomalutku się przekonał i zjadał,w tej chwili zjada dużo a z przybyciem drugiego chłopaka zje nawet suchą bez dosmaczania...a wcześniej też cyrki z jedzeniem mi uskuteczniał[/QUOTE] Aga to ja wiem co trzeba zrobić żeby pies zaczął jeść...kupić drugiego psa ...:-) Quote
Aga&Dakar Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 [quote name='dagos1']No to nie czekaj, tylko kupuj.[/QUOTE] Ale mój dobrze je...to jest rada dla Ciebie :-) Quote
*Agnieszka* Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='dagos1']No to nie czekaj, tylko kupuj.[/QUOTE] He he no właśnie rada dla Ciebie:)kup jej koleżankę:eviltong: Quote
dagos1 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Ale mówisz, że chudy:eviltong: Zresztą Aga to ma chyba jakiś tajny sposób, w końcu Westa też podtuczyła. Quote
*Agnieszka* Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='dagos1']Ale mówisz, że chudy:eviltong: Zresztą Aga to ma chyba jakiś tajny sposób, w końcu Westa też podtuczyła.[/QUOTE] Nio he he:)nie po prostu on teraz tak ma,zmężniał i kawał faceta się z niego zrobił:evil_lol: Quote
Yorkomanka Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Ty nażekasz że Dorcia jest chuda to co ja mam powiedzieć? D ma tak wystające kości że dużo widać jak jest mokry:placz::mad: a wcale nie jest strasznym niejadkiem:shake: Quote
dagos1 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Ona jak jest mokra, to wygląda jak przecinek. Byłam u was, ta szuflada w biurku to jak u mojej córki:angryy: Quote
Yorkomanka Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 szuflada tak wygląda tylko przez jakieś 9 miesięcy - co roku sprzątana:evil_lol: szafek byś nie chciała chyba zobaczyć:eviltong: Quote
Borówka16 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Cześć Aga :) A mój szczur waży 1,80kg :( RC jakoś tyka jak mu szynką posypie ,a jesteśmy na RC Hipoalergenic Weterynaryjnym ,bo się okazało ,że Lucky to alergik... Gotujemy mu też jakieś mięsko z ryżem + jakieś warzywko i nic.. Już raz przytył na 2,1 kg ,ale znów zleciał z wagi :( Quote
chrupcia Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Witam :) czytałam że się zastanawiasz nad kolenym pieskiem ? a wiec będzie czy nie ;)? Quote
Marzena* Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Załapałam się na setną stronkę :) Gratuluje :) Quote
Aga&Dakar Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 No w końcu ktoś zauważył, że stuknęła mi 100-ka :) Zapraszam na imprezkę :cunao::drinking::drink1::knajpa: Quote
*Jot* Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Przyszłam na imprezkę [IMG]http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/urodziny_02.GIF[/IMG] Cześć Aga !! To za tą setkę [IMG]http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/urodziny_04.GIF[/IMG] Quote
*Agnieszka* Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Aga i ja dołączam się do imprezki.....kurcze a co ja tu już sama baluje:hmmmm:jak zwykle no:evil_lol: ale dobra niech będzie:)to Aguś za 100 stronkę :beerchug: :cunao: Quote
dagos1 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Ciekawe, czy ja wskoczę jeszcze na setkę, z moim szczęściem to pewnie nie.:angryy::angryy: Quote
Recommended Posts