Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mtf zalesie']czy sprawdzalyscie schronisko albo czy jest szansa ze ona ma wlascieciela skoro miala obroze i nie byla glodna,moze byly symptomy cieczki ,moze wypadek sie zdarzyl-czy szukacie gdzieindziej[/QUOTE]
u nas jest masa psów mających właścicieli i łażących po mieście na luzaka....taka idiotyczna rzeczywistość.ludziom się nawet nie chce wyjść na spacer tylko wypuszczają sobie pieska luzem...na spacer

powiem szczerze-nie mam możliwości monitorowania tych suk,to nie mój rejon miasta,wiec ich nie widuję,a naprawde nie mam czasu by tam latać codziennie-najwiecej wie i zna suki Agi ,bo są tam/były codziennie

z mojej strony cały czas aktualna propozycja sterylki/przetrzymania którejkolwiek z suk(choć to proste nie będzie)
ale musi być już dt stałe do odebrania suki...u mnie zostać nie moze

Posted

nie moge wziac suki na dt nie majac o nie informacji-nie ma mnie duzo w domu i czesto wyjezdzam mam swoje psy i koty wiec moge wziac jakas suke ktora bedzie spelniala kryteria o ktorych mowilam w rozmowie-za daleko jest aby ja odwozic jesli bede duze problemy.nie moge wziac w ciemno .propozycja dolozenia sie do sterylki aktualna.

Posted

[B]Miśkowa[/B] w przykry co prawda okolicznościach ale znalazła dom...
nie mogłam jej znaleść bo ... niestety miała wypadek, potrącił ją samochód i odjechał :angryy::mad::angryy::mad:ale nie ma poważnych obrażeń - stłuczone mocno biodro na szczęście nie złamane, narazie nie może skakać, jest znoszona na siusiu na prześcieradle ale chodzi spokojnie ładnie na smyczy ze [B]SWOJĄ NOWĄ PANIĄ[/B]. Jest to znajoma mi osoba, która mieszka obok mojego bloku, ma owczarka kaukaskiego i zajęła się nią po tym przykrym zdarzeniu - pytałam czy zajmie się nią na stałe i powiedziała że nie ma teraz sumienia jej oddać gdzieś... :multi: więc zostanie u nich.

Posted

skoro druga zajmuje sie jaks pani i daje jej zastrzyki hormonalne to czy jest szansa aby dolozyla sie do sterylki tej laciatej i ja wziela czy dogladala.czy nie i po sterylce ja oglaszac- bo jak pisla kobix adopcyjna jest.jakie macie plany

Posted

Miśkowa to w tej chwili [B]MIŁKA[/B] zostaje na stałe - rozkochała w sobie wszystkich domowników włącznie z "kaukazem"
Co do czarno - białej to chyba zostanie u tej Pani (nie wiem dlaczego nie udzieliła jednoznacznej odpowiedzi) Nowa Pani Miłki z nią rozmawiała.