mtf zalesie Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 czy sprawdzalyscie schronisko albo czy jest szansa ze ona ma wlascieciela skoro miala obroze i nie byla glodna,moze byly symptomy cieczki ,moze wypadek sie zdarzyl-czy szukacie gdzieindziej Quote
kobix Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='mtf zalesie']czy sprawdzalyscie schronisko albo czy jest szansa ze ona ma wlascieciela skoro miala obroze i nie byla glodna,moze byly symptomy cieczki ,moze wypadek sie zdarzyl-czy szukacie gdzieindziej[/QUOTE] u nas jest masa psów mających właścicieli i łażących po mieście na luzaka....taka idiotyczna rzeczywistość.ludziom się nawet nie chce wyjść na spacer tylko wypuszczają sobie pieska luzem...na spacer powiem szczerze-nie mam możliwości monitorowania tych suk,to nie mój rejon miasta,wiec ich nie widuję,a naprawde nie mam czasu by tam latać codziennie-najwiecej wie i zna suki Agi ,bo są tam/były codziennie z mojej strony cały czas aktualna propozycja sterylki/przetrzymania którejkolwiek z suk(choć to proste nie będzie) ale musi być już dt stałe do odebrania suki...u mnie zostać nie moze Quote
mtf zalesie Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 nie moge wziac suki na dt nie majac o nie informacji-nie ma mnie duzo w domu i czesto wyjezdzam mam swoje psy i koty wiec moge wziac jakas suke ktora bedzie spelniala kryteria o ktorych mowilam w rozmowie-za daleko jest aby ja odwozic jesli bede duze problemy.nie moge wziac w ciemno .propozycja dolozenia sie do sterylki aktualna. Quote
agni Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [B]Miśkowa[/B] w przykry co prawda okolicznościach ale znalazła dom... nie mogłam jej znaleść bo ... niestety miała wypadek, potrącił ją samochód i odjechał :angryy::mad::angryy::mad:ale nie ma poważnych obrażeń - stłuczone mocno biodro na szczęście nie złamane, narazie nie może skakać, jest znoszona na siusiu na prześcieradle ale chodzi spokojnie ładnie na smyczy ze [B]SWOJĄ NOWĄ PANIĄ[/B]. Jest to znajoma mi osoba, która mieszka obok mojego bloku, ma owczarka kaukaskiego i zajęła się nią po tym przykrym zdarzeniu - pytałam czy zajmie się nią na stałe i powiedziała że nie ma teraz sumienia jej oddać gdzieś... :multi: więc zostanie u nich. Quote
mtf zalesie Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 skoro druga zajmuje sie jaks pani i daje jej zastrzyki hormonalne to czy jest szansa aby dolozyla sie do sterylki tej laciatej i ja wziela czy dogladala.czy nie i po sterylce ja oglaszac- bo jak pisla kobix adopcyjna jest.jakie macie plany Quote
agni Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Miśkowa to w tej chwili [B]MIŁKA[/B] zostaje na stałe - rozkochała w sobie wszystkich domowników włącznie z "kaukazem" Co do czarno - białej to chyba zostanie u tej Pani (nie wiem dlaczego nie udzieliła jednoznacznej odpowiedzi) Nowa Pani Miłki z nią rozmawiała. Quote
Recommended Posts