Borówka16 Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Cześć wszystkim :) Luckuś ok , całe dnie leniuchuje - nauczył się od kocicy tego chyba ;) Ja zalatana cały czas...ale czasem z doskoku wejdę na dogo :p Quote
andzia23 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Cześć Ola Jak dobrze, że yorkowaty znalazł dom oby miał tam dobrze. Wycałuj Lucusia:kiss_2: Quote
Connected Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Hej Ola, wycałuj tam Lakiego od cioci Weroniki :cool3: :lol: Quote
Borówka16 Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 [quote name='andzia23']Cześć Ola Jak dobrze, że yorkowaty znalazł dom oby miał tam dobrze. Wycałuj Lucusia:kiss_2:[/QUOTE] Cześć Andzia :) Ja też się cieszę ,że ma domek ,tylko mam nadzieję ,że przyzwoity :roll:;) Wycałuję oczywiście :loveu: [quote name='Fides79']głaski dla Leniuszka :p[/QUOTE] Hej :p Przekazane :p [quote name='Connected']Hej Ola, wycałuj tam Lakiego od cioci Weroniki :cool3: :lol:[/QUOTE] Cze Werka :multi: Również wycałowany :p [CENTER]*** Wreeszcie weekend :multi::multi::multi: Jak ja kocham luz :loveu: Wreszcie pośpię sobie jutro do 12 w południe i nikt mnie nie zmusi do wstania wcześniej :eviltong: Teraz lecę po latać po Waszych galeryjkach ,a potem dam jakieś fotki ;) [/CENTER] Quote
Connected Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 U mnie to się pospać nie da , bo tradycyjnie Pączek mnie obudzi z rana :lol: Quote
Borówka16 Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 [quote name='Aleksandra:)']cześć Oleńko <loveu>[/QUOTE] Hej , również Oleńko :loveu:;) [quote name='Connected']U mnie to się pospać nie da , bo tradycyjnie Pączek mnie obudzi z rana :lol:[/QUOTE] Mój na szczęście nie budzi tylko grzecznie czeka ,aż ja wstanę ;) A ,że pańcia wstaje koło 12 to i piesek tak wychodzi :diabloti: Quote
Guest Fusiafusia Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Cześć Ola :multi: kiedy nowe fotki będą :evil_lol: Quote
*Jot* Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Cześć Aleksandro :eviltong: No i gdzie te fotki ??? :mad: Quote
Connected Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 [quote name='Borówka16'] Mój na szczęście nie budzi tylko grzecznie czeka ,aż ja wstanę ;) A ,że pańcia wstaje koło 12 to i piesek tak wychodzi :diabloti:[/QUOTE] i nie narobi ci w domu ?;) u mnie to zaraz jest skrobanie w drzwi od mojego pokoju (na noc zawsze ze mną jest) że czy bym chciała czy nie to nie da się pospać :evil_lol: Quote
Borówka16 Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 [quote name='Ola & Kajtek']Cześć Ola :multi: kiedy nowe fotki będą :evil_lol:[/QUOTE] Hej Ola :) Jakoś niedługo :diabloti::eviltong: [quote name='jot11']Cześć Aleksandro :eviltong: No i gdzie te fotki ??? :mad:[/QUOTE] Cze Jolanto :diabloti: No dam dzisiaj na pewno , wczoraj się nie wyrobiłam :eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='Connected']i nie narobi ci w domu ?;) u mnie to zaraz jest skrobanie w drzwi od mojego pokoju (na noc zawsze ze mną jest) że czy bym chciała czy nie to nie da się pospać :evil_lol:[/QUOTE] Hej Weronika :multi: Nie , nie nabrudzi na szczęście ;) Już się przystosował do mojego trybu życia :D [quote name='agamewa']Cześć Ola:multi:[/QUOTE] Hej Aguś :loveu: Quote
Borówka16 Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 [quote name='Karolina.']Cześć Ola :)[/QUOTE] Hej Karolka :multi: *** Zobaczcie dziewczyny jakie Luiza (Luzia15) boskie banerki robi :loveu: :loveu: :loveu: : [URL=http://www.dogomania.pl/threads/177805-L-amp-L-czyli-doros%C5%82y-maluch-Lucky-i-tymczasowa-kotowato%C5%9B%C4%87-Lizi-%29/page152] [IMG]http://i56.tinypic.com/2usvkzk.png[/IMG][/URL] Quote
Guest Fusiafusia Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 cześć Ola :multi: śliczny masz banerek :loveu: Quote
chrupcia Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Cześć Ola :) dawno Cię nie było, a banerek nowy śliczny :p czekam na fotki Lakiego :cool3: Quote
Luzia15 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 haha, ja również dziękuję, że baner się podoba xd i oczywiście czekamy na więcej foteczek Lucky'ego x) Quote
Borówka16 Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 [quote name='Ppx']na której stronie są zdjęcia :) ?[/QUOTE] Cześć :multi: Jeszcze ni ma nowych :diabloti: [quote name='Ola & Kajtek']cześć Ola :multi: śliczny masz banerek :loveu:[/QUOTE] Hej Ola :) Dziękuję :loveu; [quote name='chrupcia']Cześć Ola :) dawno Cię nie było, a banerek nowy śliczny :p czekam na fotki Lakiego :cool3:[/QUOTE] Cze Kaśka :loveu: Mnie dawno nie było ? Byłam cały czas , tylko z braku czasu mało pisałam ;) [quote name='Luzia15']haha, ja również dziękuję, że baner się podoba xd i oczywiście czekamy na więcej foteczek Lucky'ego x)[/QUOTE] Hej Luiza :multi: Co wyście z tymi fotkami takie nachalne ? :evil_lol: Ja nie mam kiedy ich dodać :roll: Quote
Yoko2009 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 dawaj te fotki i nie marudź ehehhehe Witam wieczornie Quote
Borówka16 Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 [quote name='Yoko2009']dawaj te fotki i nie marudź ehehhehe Witam wieczornie[/QUOTE] Hey Asiu :) No dam , dam już dziś :D:D:D Wczoraj koło 22 do chałupy wróciłam i padłam... Quote
Luzia15 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 no czekamy czekamy. jak dzisiaj nie wstawisz, to dostaniesz lanie :mad::mad: [SIZE=1]ale ja poważnie mówię.[/SIZE] Quote
Recommended Posts