Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja bym pewnie się tak nie przyzwyczaiła, ale brak komputera tak jakoś na mnie wpłynął.. :p nie było co robić i było zimno to szybko pod kołdrę i zaraz spałam :lol: i teraz mam..

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='chrupcia']Ja bym pewnie się tak nie przyzwyczaiła, ale brak komputera tak jakoś na mnie wpłynął.. :p nie było co robić i było zimno to szybko pod kołdrę i zaraz spałam :lol: i teraz mam..[/QUOTE]
Hej Kasia :)
To TV oglądać trzeba było :evil_lol:

Posted

[quote name='Karolina.']Cześć Ola :)

Trzymam kciuki aby sprawa z Grey'em się pozytywnie skończyła :kciuki: Informuj nas co i jak.[/QUOTE]

No ja też trzymam kciuki.Będzie dobrze.:loveu:
Cześć Olka !!

Posted

[quote name='Chantell']Ale co się stało? Kto nie odbiera?[/QUOTE]
Cześć :multi:
Babka co adoptowała psa ,którego miałam na DT :-(

[quote name='chrupcia']A za bardzo nie było co :lol: i zimno to wolałam się położyć :lol:[/QUOTE]
Hej Kasia :loveu:
Chyba ,że tak :eviltong:

[quote name='jot11']No ja też trzymam kciuki.Będzie dobrze.:loveu:
Cześć Olka !![/QUOTE]
Cze Jola :)
Mam nadzieje ,że będzie ok.

[quote name='agamewa']Cześć Ola:)ja też ostatnio chodzę spać baaardzo póżno!!!1-2 to u mnie już norama..a na następny dzień nie tomna chodzę:)
Byłaś Ola dziś n a wystawie???
I jak z Greyem?[/QUOTE]
Hej Aga :loveu:
Nie ,nie byłam.
Jutro chyba do nich pójdę bo babka ma nadal telefon wyłączony...

[quote name='Connected']Hej . Trzymam kciuki, myślę że wszystko si wyjaśni z Greyem !:happy1:[/QUOTE]
Cze Werka ;)

Posted

Dziwne to trochę :hmmmm: A ona miała zapisany wcześniej Twój numer? Jeśli tak, to powinna poinformować o ewentualnej zmianie operatora...

Posted

[quote name='Connected']Z Greyem na pewno wszystko dobrze , nie martw się. Może babka gdzieś telefon podziała albo coś[/QUOTE]

[quote name='Pegaza']Cze Olka:)
a czemu przypuszczasz ze cos nie tak? moze zmienila operatora i ma inny nr..
daj znac jak juz cos bedziesz wiedziec..[/QUOTE]

[quote name='chrupcia']właśnie Ola może nic sie nie stało..

jak będziesz coś wiedzieć to daj znać ! :kciuki:[/QUOTE]

[quote name='Karolina.']Cześć Ola :)[/QUOTE]

[quote name='agamewa']Cześć Ola.I jak wiesz już coś?????[/QUOTE]

[quote name='Caachou_']Dziwne to trochę :hmmmm: A ona miała zapisany wcześniej Twój numer? Jeśli tak, to powinna poinformować o ewentualnej zmianie operatora...[/QUOTE]
Hej wszystkim ;)
Jeszcze nic nie wiadomo , ja się po prostu czasowo nie wyrabiam !!! :-(
Cały czas wisze na telefonie i kombinuje transport dla Lizi , a to idę spać bo chora jestem - 37 gorączki + ból gardła i do tego strasznie głowa mnie napierdziela...obok mojego bloku latają 2-wie kotki w ciąży ,które na dniach łapie i jeszcze muszę do Greya jechać.
Niestety Grey jest na drugim końcu Łodzi :-(
Babka ma mój telefon...
Wczoraj ze znajomą próbowałyśmy się jeszcze do niej dodzwonić tzn. znajoma dzwoniła ze swojego telefonu ,bo myślała ,że może ona wyłącza tel. jak ja dzwonie czy co...ale i tak miała wyłączony/ po za zasięgiem :-(
Ja nie mam takiej siły przerobowej ,żeby cały czas latać od psów do kotów :-(
Szczególnie jak teraz się źle czuje :-(

Posted

Ola zdrowiej szybko i ratuj zwierzaki ;) ostatnio wszyscy chorują, moja siostre już złapało mnie gilgocze w gardle i jakoś tak dziwnie sie czuje, nie wiem czy sie nie poloze.
Mam nadzieje ze u Greya wszystko w porzadku... :roll:

Posted

[quote name='chrupcia']Ola zdrowiej szybko i ratuj zwierzaki ;) ostatnio wszyscy chorują, moja siostre już złapało mnie gilgocze w gardle i jakoś tak dziwnie sie czuje, nie wiem czy sie nie poloze.
Mam nadzieje ze u Greya wszystko w porzadku... :roll:[/QUOTE]
Cześć Kasia ;)
Teraz taki okres przeziębieniowy jakiś :roll:

[quote name='Connected']Cześć Ola, życzę szybkiego powrotu do zdrowia ! Myślę że w tym wypadku najlepiej by było gdybyś wybrała się do tej pani..[/QUOTE]
Hej Wera :)
Dzięki :)
Na pewno pojadę...