Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='*kleo*']Ale Ty masz suszarkę taką normalną, a ja mam stacjonarną, która wygląda i warczy jak odkurzacz ino nie jeździ, więc tym bardziej mnie fascynuje dlaczego jednego się boi a drugiego nie.[/QUOTE]
Co to za suszarka taka.. (?) czy to taka w Twoim salonie:)

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Viky i Ja']Ja też bym czekała aż wyschnie ;)
Następny leń na dogo :evil_lol:[/QUOTE]
Kolejna bratnia dusza :evil_lol:

[quote name='Pegaza']Cze:)
a ja nie wiedzialam ze Ty masz 2 psy:roll:
albo zle cos doczytalam;)
jee moje psy bulki z maslem nie tkna:roll: takie wybredne..
fajnie ze Cie mozna zobaczyc :loveu: przynajmniej wiem kto sie tam kryje za nickiem;)[/QUOTE]
Bo jak zakładałam galerię to Greya nie miałam.
Greycia znalazłam dopiero 3 maja tego roku ,a właściwie to nie ja go znalazłam - on mnie znalazł :eviltong::eviltong::eviltong:
Teoretycznie jest tymczasem ;)
[quote name='chrupcia']Co to za suszarka taka.. (?) czy to taka w Twoim salonie:)[/QUOTE]
Właśnie ,co to za suszarka ? :oops:

Posted

[quote name='chrupcia']Co to za suszarka taka.. (?) czy to taka w Twoim salonie:)[/QUOTE]
[quote name='Borówka16']Właśnie ,co to za suszarka ? :oops:[/QUOTE]
To jest ta, której w salonie używamy, ale do domu też sobie przywożę jak mi potrzebna. Jak chcecie zobaczyć to jest na stronie w galerii.

Posted

[quote name='*kleo*']To jest ta, której w salonie używamy, ale do domu też sobie przywożę jak mi potrzebna. Jak chcecie zobaczyć to jest na stronie w galerii.[/QUOTE]
Zobaczyłam :)
Faktycznie jak odkurzacz :D
Mój Lucky by zawału dostał ,jakbym go chciała nią suszyć :eviltong:

Posted

[quote name='Borówka16']Zobaczyłam :)
Faktycznie jak odkurzacz :D
Mój Lucky by zawału dostał ,jakbym go chciała nią suszyć :eviltong:[/QUOTE]
Bez przesady ;) wszyscy klienci są nią suszeni, większe egzemplarze nawet dwoma na raz, i jeszcze żaden nie zszedł na zawał :eviltong:

Posted

[quote name='*kleo*']Bez przesady ;) wszyscy klienci są nią suszeni, większe egzemplarze nawet dwoma na raz, i jeszcze żaden nie zszedł na zawał :eviltong:[/QUOTE]
To była przenośnie :evil_lol:

Posted

Cześć:multi:

Hi hi bułeczkę z masełkiem to a uwielbiam:loveu: ale te moje pindki to by nie zjadły:shake: no może masełko by zlizały:evil_lol:

A wszelkich maszyn huczących też się nie boją:roll: Fibi nawet kosiarkę atakuje:mad:

Posted

[quote name='laurin']Cześć:multi:

Hi hi bułeczkę z masełkiem to a uwielbiam:loveu: ale te moje pindki to by nie zjadły:shake: no może masełko by zlizały:evil_lol:

A wszelkich maszyn huczących też się nie boją:roll: Fibi nawet kosiarkę atakuje:mad:[/QUOTE]
A moje zjedzą wszytko co ja jem...gorzej z suchą karmą :lol:
No właśnie ,zapomniałam dodać ,ż Luckuś rzuca się na kosiarkę :evil_lol:

Posted

[quote name='*kleo*']To jest ta, której w salonie używamy, ale do domu też sobie przywożę jak mi potrzebna. Jak chcecie zobaczyć to jest na stronie w galerii.[/QUOTE]

Tak właśnie mi się wydawało że to ten "odkurzacz" ze zdjęcia, bo kiedyś go widziałam:) i się nawet domyśliłam że to chyba suszarka:)

Posted

[quote name='Borówka16']No właśnie ,zapomniałam dodać ,ż Luckuś rzuca się na kosiarkę :evil_lol:[/QUOTE]
Mój się boi i nawet jak ostatnio sąsiadka trzepała dywan to się przestraszył i zwiał mi do domu, takiego małego tchórza mam;)

Posted

[quote name='chrupcia']Mój się boi i nawet jak ostatnio sąsiadka trzepała dywan to się przestraszył i zwiał mi do domu, takiego małego tchórza mam;)[/QUOTE]
No ,to mamy identyczne psy :lol:

[quote name='Aga&Dakar']Witamy się z wakacji :-)
Mój Dakar zjada wszystko a za bułeczką z masłem wręcz przepada...[/QUOTE]
Hej , hej :loveu:
Ja wakacje dopiero 14 poczuje ,bo wyjeżdżam nad morze :loveu:

Posted

[quote name='Borówka16']Ja wakacje dopiero 14 poczuje ,bo wyjeżdżam nad morze :loveu:[/QUOTE]
Ale Ci dobrze :p Ja pewnie w chałupie wakacje przesiedzę, a morze mi się uda zobaczyć przy okazji sopockiej wystawy ewentualnie.

Posted

[quote name='*kleo*']Ale Ci dobrze :p Ja pewnie w chałupie wakacje przesiedzę, a morze mi się uda zobaczyć przy okazji sopockiej wystawy ewentualnie.[/QUOTE]
No :p
A potem w góry jeszcze pod koniec sierpnia :)
Tylko ,że tam już się nie pobyczę ,tylko trenować będę :razz:

Posted

Cześć Borówko :multi:

ja jak Klaudia wakacje w domu spędzę raczej, miałam jechać do siostry, ale zapomniałam że mi się paszport skończył i musze nowy wyrobić :roll: :lol:

Posted

[quote name='chrupcia']Cześć Borówko :multi:

ja jak Klaudia wakacje w domu spędzę raczej, miałam jechać do siostry, ale zapomniałam że mi się paszport skończył i musze nowy wyrobić :roll: :lol:[/QUOTE]
Teraz z paszportem niestety może być kłopot i trzeba będzie długo czekać ,bo sezon urlopowy jest.

Posted

[quote name='Borówka16']Teraz z paszportem niestety może być kłopot i trzeba będzie długo czekać ,bo sezon urlopowy jest.[/QUOTE]

Ja musze jechać do innego miasta wyrabiać paszport, bo teraz sie cos pozmieniało i jest tylko jedno miejsc w woj. gdzie mozna składać wniosek czy jakoś tak.. :roll: i trudno mi się tam wybrac :lol:

Posted

[quote name='chrupcia']miałam jechać do siostry, ale zapomniałam że mi się paszport skończył i musze nowy wyrobić :roll: :lol:[/QUOTE]
A to siostra na wakacje nie zjeżdża do domu?

Posted

[quote name='*kleo*']A to siostra na wakacje nie zjeżdża do domu?[/QUOTE]

zjechała, chociaż tez miałam jechać tam na chwilę;) ale mam jeszcze jedną :p a żeby i do jednej i do drugiej pojechać to potrzebny paszport :roll:

Posted

[quote name='chrupcia']zjechała, chociaż tez miałam jechać tam na chwilę;) ale mam jeszcze jedną :p a żeby i do jednej i do drugiej pojechać to potrzebny paszport :roll:[/QUOTE]
To leć , wyrabiaj paszport :p
Dziewczyny , które z Was we wrześniu będą u mnie w Łodzi na "I love mój york " ? :)