chrupcia Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='*kleo*']Ale Ty masz suszarkę taką normalną, a ja mam stacjonarną, która wygląda i warczy jak odkurzacz ino nie jeździ, więc tym bardziej mnie fascynuje dlaczego jednego się boi a drugiego nie.[/QUOTE] Co to za suszarka taka.. (?) czy to taka w Twoim salonie:) Quote
Borówka16 Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 [quote name='Viky i Ja']Ja też bym czekała aż wyschnie ;) Następny leń na dogo :evil_lol:[/QUOTE] Kolejna bratnia dusza :evil_lol: [quote name='Pegaza']Cze:) a ja nie wiedzialam ze Ty masz 2 psy:roll: albo zle cos doczytalam;) jee moje psy bulki z maslem nie tkna:roll: takie wybredne.. fajnie ze Cie mozna zobaczyc :loveu: przynajmniej wiem kto sie tam kryje za nickiem;)[/QUOTE] Bo jak zakładałam galerię to Greya nie miałam. Greycia znalazłam dopiero 3 maja tego roku ,a właściwie to nie ja go znalazłam - on mnie znalazł :eviltong::eviltong::eviltong: Teoretycznie jest tymczasem ;) [quote name='chrupcia']Co to za suszarka taka.. (?) czy to taka w Twoim salonie:)[/QUOTE] Właśnie ,co to za suszarka ? :oops: Quote
*kleo* Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='chrupcia']Co to za suszarka taka.. (?) czy to taka w Twoim salonie:)[/QUOTE] [quote name='Borówka16']Właśnie ,co to za suszarka ? :oops:[/QUOTE] To jest ta, której w salonie używamy, ale do domu też sobie przywożę jak mi potrzebna. Jak chcecie zobaczyć to jest na stronie w galerii. Quote
Borówka16 Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 [quote name='*kleo*']To jest ta, której w salonie używamy, ale do domu też sobie przywożę jak mi potrzebna. Jak chcecie zobaczyć to jest na stronie w galerii.[/QUOTE] Zobaczyłam :) Faktycznie jak odkurzacz :D Mój Lucky by zawału dostał ,jakbym go chciała nią suszyć :eviltong: Quote
*kleo* Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='Borówka16']Zobaczyłam :) Faktycznie jak odkurzacz :D Mój Lucky by zawału dostał ,jakbym go chciała nią suszyć :eviltong:[/QUOTE] Bez przesady ;) wszyscy klienci są nią suszeni, większe egzemplarze nawet dwoma na raz, i jeszcze żaden nie zszedł na zawał :eviltong: Quote
Borówka16 Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 [quote name='*kleo*']Bez przesady ;) wszyscy klienci są nią suszeni, większe egzemplarze nawet dwoma na raz, i jeszcze żaden nie zszedł na zawał :eviltong:[/QUOTE] To była przenośnie :evil_lol: Quote
Borówka16 Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 [quote name='FREDZIU']Pozdrawiamy:loveu:[/QUOTE] Hej , hej Fredziule :loveu: Quote
*kleo* Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='Borówka16']To była przenośnie :evil_lol:[/QUOTE] Toż wiem :eviltong: Quote
laurin Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Cześć:multi: Hi hi bułeczkę z masełkiem to a uwielbiam:loveu: ale te moje pindki to by nie zjadły:shake: no może masełko by zlizały:evil_lol: A wszelkich maszyn huczących też się nie boją:roll: Fibi nawet kosiarkę atakuje:mad: Quote
Borówka16 Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 [quote name='laurin']Cześć:multi: Hi hi bułeczkę z masełkiem to a uwielbiam:loveu: ale te moje pindki to by nie zjadły:shake: no może masełko by zlizały:evil_lol: A wszelkich maszyn huczących też się nie boją:roll: Fibi nawet kosiarkę atakuje:mad:[/QUOTE] A moje zjedzą wszytko co ja jem...gorzej z suchą karmą :lol: No właśnie ,zapomniałam dodać ,ż Luckuś rzuca się na kosiarkę :evil_lol: Quote
chrupcia Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='*kleo*']To jest ta, której w salonie używamy, ale do domu też sobie przywożę jak mi potrzebna. Jak chcecie zobaczyć to jest na stronie w galerii.[/QUOTE] Tak właśnie mi się wydawało że to ten "odkurzacz" ze zdjęcia, bo kiedyś go widziałam:) i się nawet domyśliłam że to chyba suszarka:) Quote
chrupcia Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='Borówka16']No właśnie ,zapomniałam dodać ,ż Luckuś rzuca się na kosiarkę :evil_lol:[/QUOTE] Mój się boi i nawet jak ostatnio sąsiadka trzepała dywan to się przestraszył i zwiał mi do domu, takiego małego tchórza mam;) Quote
Aga&Dakar Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Witamy się z wakacji :-) Mój Dakar zjada wszystko a za bułeczką z masłem wręcz przepada... Quote
Borówka16 Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 [quote name='chrupcia']Mój się boi i nawet jak ostatnio sąsiadka trzepała dywan to się przestraszył i zwiał mi do domu, takiego małego tchórza mam;)[/QUOTE] No ,to mamy identyczne psy :lol: [quote name='Aga&Dakar']Witamy się z wakacji :-) Mój Dakar zjada wszystko a za bułeczką z masłem wręcz przepada...[/QUOTE] Hej , hej :loveu: Ja wakacje dopiero 14 poczuje ,bo wyjeżdżam nad morze :loveu: Quote
*kleo* Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 [quote name='Borówka16']Ja wakacje dopiero 14 poczuje ,bo wyjeżdżam nad morze :loveu:[/QUOTE] Ale Ci dobrze :p Ja pewnie w chałupie wakacje przesiedzę, a morze mi się uda zobaczyć przy okazji sopockiej wystawy ewentualnie. Quote
Borówka16 Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 [quote name='*kleo*']Ale Ci dobrze :p Ja pewnie w chałupie wakacje przesiedzę, a morze mi się uda zobaczyć przy okazji sopockiej wystawy ewentualnie.[/QUOTE] No :p A potem w góry jeszcze pod koniec sierpnia :) Tylko ,że tam już się nie pobyczę ,tylko trenować będę :razz: Quote
chrupcia Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Cześć Borówko :multi: ja jak Klaudia wakacje w domu spędzę raczej, miałam jechać do siostry, ale zapomniałam że mi się paszport skończył i musze nowy wyrobić :roll: :lol: Quote
Borówka16 Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 [quote name='chrupcia']Cześć Borówko :multi: ja jak Klaudia wakacje w domu spędzę raczej, miałam jechać do siostry, ale zapomniałam że mi się paszport skończył i musze nowy wyrobić :roll: :lol:[/QUOTE] Teraz z paszportem niestety może być kłopot i trzeba będzie długo czekać ,bo sezon urlopowy jest. Quote
chrupcia Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 [quote name='Borówka16']Teraz z paszportem niestety może być kłopot i trzeba będzie długo czekać ,bo sezon urlopowy jest.[/QUOTE] Ja musze jechać do innego miasta wyrabiać paszport, bo teraz sie cos pozmieniało i jest tylko jedno miejsc w woj. gdzie mozna składać wniosek czy jakoś tak.. :roll: i trudno mi się tam wybrac :lol: Quote
Aleksandra:) Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 hejka :) Lucky ma piękną fryzurkę :) chyba ładniejszej u yorka nie widziałam:) Quote
Borówka16 Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 [quote name='Aleksandra:)']hejka :) Lucky ma piękną fryzurkę :) chyba ładniejszej u yorka nie widziałam:)[/QUOTE] Hej Olu - moja imienniczko :loveu: Dziękuję :oops: :) Quote
*kleo* Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 [quote name='chrupcia']miałam jechać do siostry, ale zapomniałam że mi się paszport skończył i musze nowy wyrobić :roll: :lol:[/QUOTE] A to siostra na wakacje nie zjeżdża do domu? Quote
chrupcia Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 [quote name='*kleo*']A to siostra na wakacje nie zjeżdża do domu?[/QUOTE] zjechała, chociaż tez miałam jechać tam na chwilę;) ale mam jeszcze jedną :p a żeby i do jednej i do drugiej pojechać to potrzebny paszport :roll: Quote
Borówka16 Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 [quote name='chrupcia']zjechała, chociaż tez miałam jechać tam na chwilę;) ale mam jeszcze jedną :p a żeby i do jednej i do drugiej pojechać to potrzebny paszport :roll:[/QUOTE] To leć , wyrabiaj paszport :p Dziewczyny , które z Was we wrześniu będą u mnie w Łodzi na "I love mój york " ? :) Quote
Recommended Posts