Gosiara Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 Nie trzeba dziękować,urodziłam się żeby pomagać:)Postaram się zrobić fotki i wkleje tutaj:) Psiak szczęsliwy w domu siedzi i dupe grzeje na spacerki tyko na smyczy;)Przeważnie biore znajdy na tymczas i znajduję im domki ale w obecnej sytuacji jestem zakocona i pisona...:diabloti:Miesiąc temu adoptowałam szczeniaka z Wawy:loveu:http://www.dogomania.pl/threads/174693-6tygodniowe-szczeniaki-za-dwa-dni-trafia-do-schronu-Warszawa-POMOCY Raczej na tymczasowy dom się nie nadaję:evil_lol:bo 3 koty i szczeniak poszły do domków stałych ale do mnie:lol: Quote
halbina Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 fajnie, że ma już domek... i że nie u Gosiary :P hi hi Quote
Gosiara Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 taaa jeszcze mi tylko drugiego psa trzeba,o NIE! Quote
Gosiara Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Mam info że ppiesek czuje się wspaniale w nowym domku:) Quote
Mysia_ Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 cieszę się, że wszystko w porządku, czekam na zdjęcia :) Quote
Gosiara Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Puki co muszą się nim nacieszyć a on nimi,narazie chodzi na krótkie spacerki bo jest mróz,śpi w łóżku z synem państwa:) Quote
Recommended Posts