Jump to content
Dogomania

Znaleziono młodą suczkę husky/malamut - okolice Warki/Chynowa - MA DOM !!!

Recommended Posts

Posted

i wzjemnie AniaN :):)
Cudna ta sunieczka jest , cholerka zapomnialam jak sie bedzie teraz nazywala jakos cos Dżona , Dżoana .Dzenny ??? cos w ten desen :)
A Timon faktycznie oszalal na jej punkcie , az mu sie serduszka nad glowa unosza , probowal jakies bezecenstwa na naszych oczach uskuteczniac ku wielkiemu oberzeniu i protestowi Niyi , zreszta dzieki Niyi do rzadnych seksualnych aktow nie doszlo bo oszczekala chlopaka , ze ona na takie swinstwa patrzec nie zamierza ;p;p

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sunia ma sie dobrze :) , collak sie powoli poddaje i juz jej tak nie molestuje ,a nasza panna chodzila dzisiaj u Malgosi po stole hahahahahaha
AniaN ten dog byl z Niya w boksie na paluchu w styczniu 2007 roku
oto dowod :)

Posted

Wlasnie dostalam smsa ze hasiorka ma sie dobrze :) , cytuje " Hej1 Sunia ma sie bardzo dobrze. Ma dużo sily wiec to ona mnie wyprowadza na spacer, kilka razy zaliczyłam glebe :), jedyny problem to taki ze caly czas załatwia się w domu .Długo jest na dworze więc nie wiemy w czym problem. Ogółem to pieszczoch kochający spac w łóżku! Kupiłam jej szelki i może nie uwierzysz ,ale jest tak sprytna że potrafi sie z nich wyplatac:), wziełam sie na sposob i na długiej smyczy zapinam ich oboje i puszczam a Timon jej pilnuje :).Pozdrawiam !"

Posted

Witam, cieszę się, że są nowe wieści o suni rozmawiałam wprawdzie na drugi dzień po zabraniu jej do nowego domu i wiem że wszystko było ok , co do stołu to i u mnie jej się to zdarzało jak tylko wyszłam na krótki czas i miała możliwości samotnego buszowania po mieszkaniu, w mojej obecności nie miała takich zapędów, szybko kojarzyła co wolno a co nie ale jak nie ma "nadzorcy" to czemu nie skorzystaći trochę porozrabiać? Wiem, że minie kilka dni zanim nabierze nowych przyzwyczjeń i dostosuje się do domowników. Trochę mnie martwi,że załatwia swoje potrzeby w domu, bo będąc u mnie nie zdarzyło się to ani razu, zawsze sugnalizowała i to dość natarczywie, że chce wyjść a wieczorem ostatni raz wychodziła najpóżniej o 22 godz, ku niezadowoleniu moich psiaków,które o20 godz już zakopywały się w łóżeczku. Rano niestety już o 6 godz pierwsza waliła mnie łapą i wszystkie wychodziły na jedno siknięcie i z powrotem siup do łóżka. śtarałam się zrobić to pierwsza, bo w przeciwnym przypadku zostawał mi tylko skrawek miejsca i tak dosypialiśmu do godz 7 - 8. Myślę, że to jej siusianie w domu jest chwilowe przecież to bardzo mądra dziewczynka i szybko chwyta czego się od niej wymaga. Super, że ma kolegę, pewnie chciałaby go zdominować co niedługo może się jej udać. Niezależnie od tego jak sobie na razie poczyna, mam nadzieję, że jest kochana

Posted

Jest bardzo kachana :):) , Malgosia sie w niej zadurzyla i ma cierpliwosc do jej wybrykow:) a co do siusiania to mysle ze jeszcze kilka dni i sie nauczy ze siusiu to na dworzu

• 3 weeks later...
Posted

Jak czuje sie sunia w nowym domu ? Czy już sie zadomowiła?
NiJaSe czy dziewczyna już jest wysterylizowana?
Tam taki dostojny kawaler z niął mieszka . Co by ta wzajemna miłóść nie zakończyła sie dziećmi. Lepiej zawsze dmuchać na zimne.

Posted

Sunia ma sie swietnie , chociaz ostatnio udalo sie jej nawiac , mala potrafi sie wydostac z szelek tak wlasnie przy okazji :/,zdarza sie jej jeszcze nasikac w domu ,ale coraz rzadziej. A tak poza tym jest jak aniolek
Sterylke bede umawiala lada dzien ,razem z moim tymczasem Nikonem beda ciachani oboje tego samego dnia

Posted

Malgosi tel tez jest napisany , obroza jest podwojnie opisana , nie wiem czy tak zostawic czy nie ???
Poki co zamiast szelek doradzilam Malgosi obroze zaciskowa , to w jej przypadku bedzie bardziej skuteczne , ona sprytna jest skubaniutka. Mam nadzieje ze po sterylce sie troszke uspokoi , w srode albo w piatek bede u wetek konkretny termin umawiac ,napisze kiedy bedzie godzina "zero"

Posted

No to sterylka bedzie cos za okolo miesiac , mam prosbe moze uda nam sie chociaz czesciowo wspomoc Malgosie bo dziewczyna zostala bez pracy ,a koszt steryli niestety ze wzgledu na to ze wszystko podrozalo to nie tak jak mialo byc 100 zl tylko 200 zl , moje wetki rozloza to na raty z tym nie ma problemu ,ale jakby sie nam udalo cos dozrucic w tej sytuacji byloby fajnie.

Ach no i zdjecia dziewczyny :) , to takie duzo cos to nie noga od stolu tylko kosc , generalnie kazde ma swoja ale bija sie o jedna :D