gosia_sara Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Zapraszamy na wspólne treningi z psiakami. W weekendy najczęściej jesteśmy w Łagiewnikach (parking przy Wycieczkowej) w tygodniu trenujemy w parkach. Quote
chicken Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 A moze chcielibyscie przyjehac pod Łódź? Ja jeżdże ze swoja na rowerze w lesie kraszewskim. Las jest ogromny i jadac bocznymi sciezkami mozna sie swietnie bawic (pies ciagnie przez wielkie kaluze :D) Glowne sciezki sa za to szerokie i wozek a nawet 2 sie tam spokojnie zmieszcza :P Ja niestety auta nie mam wiec do was nie dolacze :( Quote
marzata Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Madzia zapraszmy na Karnak Cup... 19.06 w Arturówku... a co do wyjazdu do Ciebie to ja w wakacje bardzo chetnie, natomiast teraz nie za bardzo, nawał pracy i szkoły Quote
chicken Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Ok, to po sesji musimy sie koniecznie jakos zgadac :) Quote
marzata Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 i mamy juz listopad a my nadal się nie spotkałyśmy... jak mielibyśmy jechac do Ciebie to pewnie w weekend, ale sa teraz zawody i trudno będzie się zgadać. Jak ktoś miałby ochotę spotkać się nawet towarzysko to dajcie znać. Jeżeli chodzi o treningi to najczęstsze miejsca to Brus, Łagiewniki i co raz rzadziej Park 3-go maja. Nowe łódzkie propozycje mile widziane :) czy trening czy spacer. Quote
Recommended Posts