Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 776
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o nie protestuje co za armani noo Macius w niedziele jak ci pisalam przyjedzie sasiadka. to pani w srednim wieku. 2 tygodnie wczesniej pzed moja sara odszedl jej kubus ktory byl z nia 15 lat. do tej pory po nim rozpaczala ale mysli o piesku - mam nadzieje ze jakis futrzaczek zawladnie jej serduszkiem jak ja bym chciala zeby to by wlasnie macius:) ale nic na sile to jej serduszko musi zabic nie moje:)

Posted

[quote name='matahari81']o nie protestuje co za armani noo Macius w niedziele jak ci pisalam przyjedzie sasiadka. to pani w srednim wieku. 2 tygodnie wczesniej pzed moja sara odszedl jej kubus ktory byl z nia 15 lat. do tej pory po nim rozpaczala ale mysli o piesku - mam nadzieje ze jakis futrzaczek zawladnie jej serduszkiem jak ja bym chciala zeby to by wlasnie macius:) ale nic na sile to jej serduszko musi zabic nie moje:)[/QUOTE]

byłoby wspaniale gdyby sie zdecydowala na jakiegos futrzaka:)

Posted

[quote name='wojtuś']Dabusia:-) i Martusia:-) będę trzymał mocno kciuki:loveu:[/QUOTE]

trzymaj mocno, bo Macius jest naprawde kochanym psiakiem i bardzo nieszczęśliwym w obecnej sytuacji. musi szybko znaleźć domek.
teraz musi sie użerac z wredna suczką, która zamieszkała z nim i jego przyjacielem:(

Posted

noo naprawde mieszka z wredota... az mi go bylo ostatnio żal.. Maciuś juz ma alegratke dzis zrobie mu jeszcze na adopcji psa i morusku jest super ieskiem. osobiscie jakbym nie miala mieci to wziela bym go pewnie jak nie Glutka kochana przylepke

Posted

[quote name='Momo']Piękne psy.
Danal, jak uzyskałeś/aś taki efekt jak na zdjęciu Glutka chyba, taki kwadratowy? :)[/QUOTE]

ja jestem zielona w tych sprawach, mnie nawet zdjecia nie wychodza... to dzieło matahari81:)