Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 660
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lazarus']Nie chodze z foremka w brzuchu bo ja sprzedalem na zlom a za uzyskane pieniadze kupilem wino.Prezesi tak juz maja ze foremki sobie przywlaszczaja.[/quote]
Kochaniutki Prezesie - nie czujesz jak rymujesz? A może to świadome działanie w celu zmylenia przeciwnika?
pzdr.

Posted

Prezes - chyba lubi !!! :lol: Nie dość, że za ubiegłoroczną foremkę kupił sobie wino - to jeszcze ma nadzieję na powtórzenie tego numeru teraz :lol:

Posted

Jutro moj Chevrolet wyrusza na droge i zaczynam rozwozic potwierdzenia osobiscie a potem udaje sie pod siedzibe Poczty Polskiej i przykuwam sie lancuchami do przyszlorocznej wystawy.Co ja moge za to,ze 5 dni idzie koperta np. z Chorzowa do Katowic....
W zwiazku z tym moze odwolac impreze?
Prezes.

Posted

Witam.
Chciałem sie zapytać co zrobić, jak wejść na wystawę, jeśli numer i potwierdzenie jednak nie przyjdzie?
no nie mieszkam daleko ale jeszcze nic nie mam.
Został jeszcz tylko piątek i ...
Wejdę bez numerka????

Posted

Panom na bramce mówisz, że nie dostałeś potwierdzenia i idziesz do sekretariatu. Tam wszystko wyjaśniasz, dostajesz numerek i juz. Weź ze sobą dowód wpłaty.
A, i sprawdź w katalogu przedwystawowym, czy na pewno jesteś w nim ujęty!
Pzdr.

Posted

My już wczoraj potwierdzenie otrzymaliśmy tyle, że nie na adres pod którym mieszkamy ;) (znowu dostałam potwierdzenie tam gdzie jestem zameldowana a nie tam gdzie podałam jako adres do korespondencji)

Posted

Dojdą na pewno, bez obaw jeszcze jest dziś i jutro :)

Pogodę na niedzielę zapowiadają super słoneczną, choć patrząc za okno nie chce mi się w to wierzyć :cool1:
miejmy jednak nadzieję, że się uda i będzie piękna pogoda oraz cudowna atmosfera na wystawie, bo zapowiada się naprawdę bardzo sympatycznie :loveu:
obym tylko z suką doskonałą dostała :p to już będzie pięknie :)

Pzdr.