$andwich Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 No wydaje mi się, że lepiej, jeśli wystawa jest w Świętochłowicach;). Z Częstochowy masz bezpośrednie pociągi (osobowe) do Świętochłowic. Quote
Asiaczek Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='Lazarus']Nie chodze z foremka w brzuchu bo ja sprzedalem na zlom a za uzyskane pieniadze kupilem wino.Prezesi tak juz maja ze foremki sobie przywlaszczaja.[/quote] Kochaniutki Prezesie - nie czujesz jak rymujesz? A może to świadome działanie w celu zmylenia przeciwnika? pzdr. Quote
Czarne Gwiazdy Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote]No wydaje mi się, że lepiej, jeśli wystawa jest w Świętochłowicach. Z Częstochowy masz bezpośrednie pociągi (osobowe) do Świętochłowic.[/quote]Ano f.uckt ;) Dzięki wielkie. Quote
panienkabubu Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 a my nadal bez potwierdzenia mimo, ze w katalogu przedwystawowym jestesmy :( a my druga grupa no i nie ma :( Quote
Asiaczek Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [B]Panienkabubu [/B]- my też jesteśmy i też nie mamy... ale jedziemy! Pzdr. Quote
panienkabubu Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='Asiaczek'][B]Panienkabubu [/B]- my też jesteśmy i też nie mamy... ale jedziemy! Pzdr.[/quote] [B]Asiaczku[/B], my już mamy, a Ty?:cool3: :multi: Quote
Asiaczek Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 A my nadal NIC! Nie doc, że poczta nas nie lubi, to jeszcze i Pan Prezes...:placz: Pzdr. Quote
Tomex Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 Prezes - chyba lubi !!! :lol: Nie dość, że za ubiegłoroczną foremkę kupił sobie wino - to jeszcze ma nadzieję na powtórzenie tego numeru teraz :lol: Quote
Asiaczek Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Foremka - foremką, ale ja miałam też inny[I] deal[/I] do Pana Prezesa...:cool1: A tu cisza.:razz: Pzdr. Quote
Błyskotka Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Też nie mamy potwierdzenia :angryy: . Quote
JustynaJK Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 spokojnie napewno dojdą,ważne ,że można sprawdzić czy doszło zgłoszenie w katalogu:lol: Quote
Asiaczek Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 My jesteśmy ws katalogu , ale potwierdzeń jeszcze nie mamy... Pzdr. Quote
Lazarus Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Jutro moj Chevrolet wyrusza na droge i zaczynam rozwozic potwierdzenia osobiscie a potem udaje sie pod siedzibe Poczty Polskiej i przykuwam sie lancuchami do przyszlorocznej wystawy.Co ja moge za to,ze 5 dni idzie koperta np. z Chorzowa do Katowic.... W zwiazku z tym moze odwolac impreze? Prezes. Quote
Asiaczek Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Prezesuniu Kochany, my i tak, bez potwierdzeń, na Waszą wystawę przyjedziemy! A jak będziesz jeżdził tym swoim chevroletem, to zawitaj do W-wki, OK? Pzdr. Quote
BOŻENA Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Szukam transportu dla 1 osoby ewentualnie dla 2 osób z okolic Ustroń ,Bielsko-do Chorzowa Quote
cockermanka Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Jest dobrze - potwierdzenie przyszło...zresztą i tak bym przyjechała do Chorzowa :-) Quote
EluniaFoksik Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Spokojnie dostaniecie :lol: Ja że mieszkam 10km od związku to dostałam już dawno :eviltong: Dużo psiaków jest :p Pochodzę sobie i popodziwiam pieseczki :loveu: Pozdrawiam :cool3: Quote
Xavier88 Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Witam. Chciałem sie zapytać co zrobić, jak wejść na wystawę, jeśli numer i potwierdzenie jednak nie przyjdzie? no nie mieszkam daleko ale jeszcze nic nie mam. Został jeszcz tylko piątek i ... Wejdę bez numerka???? Quote
Asiaczek Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Panom na bramce mówisz, że nie dostałeś potwierdzenia i idziesz do sekretariatu. Tam wszystko wyjaśniasz, dostajesz numerek i juz. Weź ze sobą dowód wpłaty. A, i sprawdź w katalogu przedwystawowym, czy na pewno jesteś w nim ujęty! Pzdr. Quote
panienkabubu Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [B]Asiaczku[/B] i jak tam? doszedł numerek? :) Quote
Asiaczek Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Niestety, we wczorajszej poczcie pan listonosz tylko uprzejmie doniósł liścik od Cioci.:lol: A od Pana Prezesa & Company - NIC.:placz: Pzdr. Quote
efra-husky Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 My już wczoraj potwierdzenie otrzymaliśmy tyle, że nie na adres pod którym mieszkamy ;) (znowu dostałam potwierdzenie tam gdzie jestem zameldowana a nie tam gdzie podałam jako adres do korespondencji) Quote
resuruss Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 A ja nadal nie mam poptwierdzenia.Mam nadzieje ,ze dzis przyjdzie ;) Quote
panienkabubu Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Dojdą na pewno, bez obaw jeszcze jest dziś i jutro :) Pogodę na niedzielę zapowiadają super słoneczną, choć patrząc za okno nie chce mi się w to wierzyć :cool1: miejmy jednak nadzieję, że się uda i będzie piękna pogoda oraz cudowna atmosfera na wystawie, bo zapowiada się naprawdę bardzo sympatycznie :loveu: obym tylko z suką doskonałą dostała :p to już będzie pięknie :) Pzdr. Quote
panienkabubu Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Aha i fotografów zapraszam na ring nr 8 ok 10:10, bo wtedy będziemy oceniane :p a chcemy duuuuuuużo fot :p plosię :) Quote
Recommended Posts