Tia Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Czarnej trzeba by ogłoszenia porobić, może akurat znajdzie się domek dla niej:):) Quote
cicia1977 Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Wala napisz nowy tekst dla Czarnej. Mam wykupiony pakiet ogłoszeń to może ogłosimy Maleńką. Przecież u niej cisza straszna:-( Quote
Wala2006 Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 [quote name='cicia1977']Wala napisz nowy tekst dla Czarnej. Mam wykupiony pakiet ogłoszeń to może ogłosimy Maleńką. Przecież u niej cisza straszna:-([/QUOTE] Postaram sie cos napisać. Quote
Hala Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Całkiem ładna dziewczynka. Muszę poczytać jej wąteczek. Quote
ookami Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 [COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma]Przepraszam, że nie w temacie…[/FONT][/COLOR] [COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma]Oto piękny plakat zachęcający wszystkich do udziału w Dniu Kundelka w naszym schronie Serdecznie zapraszamy, naprawdę warto. Przewidywana moc atrakcji a największą będę oczywiście nasze rozkoszne psiaki UWAGA! Komplet szczepień (bez wścieklizny) za 35 zł [/FONT][/COLOR] [URL="javascript:void(0);"][IMG]http://i1209.photobucket.com/albums/cc382/wildwolfhowling/plakatA4.jpg[/IMG][/URL] Quote
Szyna13222 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Jak tu cichutko :( Czarna sie przypomina... [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-GM_v-_U9Fy4/TqmyqOMWRjI/AAAAAAAAAlg/9gysuaefxl0/s640/20110816204.jpg[/IMG] Quote
tamii Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 biedulka taka smutna ;( jej oczka tak proszą i wyczekują domku Quote
Bjuta Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Ło matko, ale ten wątek jest martwy... Czarna bardzo mi przypomina moje suczysko, dlatego zajrzałam, po banerku. Co u niej słychać? Czy dane do ogłoszeń z pierwszego postu są aktualne? Czy w ogł. mogę zamieszczać zdjęcia z ludźmi? I czy można liczyć na jakieś nowe fotki, robione w słońcu, z niskiej pozycji (żeby nie patrzyć na psa z góry, tylko np. z przyklęku, żeby korzystniej wyglądał)? Quote
Wala2006 Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 [quote name='Bjuta']Ło matko, ale ten wątek jest martwy... Czarna bardzo mi przypomina moje suczysko, dlatego zajrzałam, po banerku. Co u niej słychać? Czy dane do ogłoszeń z pierwszego postu są aktualne? Czy w ogł. mogę zamieszczać zdjęcia z ludźmi? I czy można liczyć na jakieś nowe fotki, robione w słońcu, z niskiej pozycji (żeby nie patrzyć na psa z góry, tylko np. z przyklęku, żeby korzystniej wyglądał)?[/QUOTE] U Czarnej wszystko dobrze jak na razie... Tak dane z pierwszego postu są dobre tylko e-mail podawać ten: [email][email protected][/email] Tak można dodawać zdjęcia z ludźmi. Oczywiście że można liczyć na nowe zdjęcia ale to dopiero jak już to w sobote chyba że uda się wcześniej. Quote
Madzik34 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Witajcie, w tym tygodniu z Piesią wykupimy 5 ogłoszeniowych pakietów - 1 przeznaczymy na Czarną - proszę wyślijcie tylko jakiś fajny opis i 6 najlepszych zdjęć na mój adres: [email][email protected][/email] i tak myślę, że w tym tygodniu umieszczę jej zdjęcie i opis w naszym cotygodniowym artykule - w gazecie - wszystkie psy tam umieszczane (z wyjątkiem Rudzi i Inez) mają już swój dom, może to jej też przyniesie szczęście... Quote
Bjuta Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 [quote name='Madzik34']Witajcie, w tym tygodniu z Piesią wykupimy 5 ogłoszeniowych pakietów - 1 przeznaczymy na Czarną - proszę wyślijcie tylko jakiś fajny opis i 6 najlepszych zdjęć na mój adres: [email][email protected][/email] i tak myślę, że w tym tygodniu umieszczę jej zdjęcie i opis w naszym cotygodniowym artykule - w gazecie - wszystkie psy tam umieszczane (z wyjątkiem Rudzi i Inez) mają już swój dom, może to jej też przyniesie szczęście...[/QUOTE] Oby się udało! Quote
Wala2006 Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 [quote name='Madzik34']Witajcie, w tym tygodniu z Piesią wykupimy 5 ogłoszeniowych pakietów - 1 przeznaczymy na Czarną - proszę wyślijcie tylko jakiś fajny opis i 6 najlepszych zdjęć na mój adres: [email][email protected][/email] i tak myślę, że w tym tygodniu umieszczę jej zdjęcie i opis w naszym cotygodniowym artykule - w gazecie - wszystkie psy tam umieszczane (z wyjątkiem Rudzi i Inez) mają już swój dom, może to jej też przyniesie szczęście...[/QUOTE] JA wyślę ci zdjęcia, tylko gorzej z opisem bo ja nie umiem pisać... Quote
Madzik34 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 [quote name='Wala2006']JA wyślę ci zdjęcia, tylko gorzej z opisem bo ja nie umiem pisać...[/QUOTE] Dzięki zdjęcia dostałam a co do pisania to na pewno dacie radę - przecież znacie ją najlepiej. Zastanawiam się czy ona jest już gotowa do adopcji - czy trzeba nad nią jeszcze popracować? Quote
Wala2006 Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 [quote name='Madzik34']Dzięki zdjęcia dostałam a co do pisania to na pewno dacie radę - przecież znacie ją najlepiej. Zastanawiam się czy ona jest już gotowa do adopcji - czy trzeba nad nią jeszcze popracować?[/QUOTE] Co do adopcji to chyba może iść ale do domu gdzie poświęci się jej więcej czasu bo ona płochliwa i nie ufna jest dla obcych.Postaram się coś napisać.Albo napisze a ktoś to ułoży jakoś ładniej :) Tak ona ma teraz około 3 lat Quote
Madzik34 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Dziewczyny po rozmowach z innymi wolontariuszkami zdecydowałyśmy, że w tym tygodniu do gazety pójdzie Emi - ostatnio była o krok od adopcji - ludzie wybrali Astrę, ale widziałam jak zachowuje się na spacerku z obcymi ludźmi i muszę przyznać, że jest już coraz spokojniejsza i jak się dobrze ją prowadzi to grzecznie szła i była usłuchanym psiakiem, więc może już śmiało iść do adopcji. Czarna jest chyba jeszcze ciut zbytnio wystraszona...ponieważ zwolniło się miejsce po Rokicie - może by ją przełożyć do tego wybiegu tu z przodu schroniska - nabrała by pewności tak jak Rokita, a przy okazji ludzie przychodzący po psiaki mieliby ją w polu swojego widzenia....musiałaby tylko być deklaracja z Waszej strony, że byście mocno nad nią popracowały - miejsce na tym wybiegu jest na wagę złota...pamiętacie jak szybko Żabka i Antek znaleźli domki... Proszę zastanówcie się nad tą sprawą...a miejsce w gazecie z jakiś czas się dla Czarnej znajdzie...staram się naprzemiennie umieszczać psy - w jednym tygodniu psiak w drugim suczka, za tydzień kolej na psa.... Quote
Madzik34 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Dziewczyny - nadal nie mam informacji w sprawie czarnej - do czwartku muszę wysłać opis Czarnej - ja nie chcę pisać wymyślonych opowieści o niej - nie znam jej zbyt dobrze...jak nie dostanę do czwartku tj. 8 grudnia opisu to umieszczę inną sunię i Czarna będzie musiała czekać kolejne 2 tygodnie!!!! Quote
Wala2006 Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Ja moge wypisać w myślnikach jak ona jest ale nie ułorze opisu niestety... Quote
piesia Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Wala2006']Ja moge wypisać w myślnikach jak ona jest ale nie ułorze opisu niestety...[/QUOTE] To napisz Wala w myślnikach , coś tam z Madzik sklecimy . Ja potrzebuję na jutro , bo jutro ostatecznie muszę przesłać dane do tych ogłoszeń wykupionych na bazarku . I jak byś mi mogła jakieś fajne zdjęcia wysłać na maila . Quote
Wala2006 Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Czarna: -ma około 3 lat -ma szorstkowłosą sierść -Do schroniska trafiła jako szczeniak z bratem który jest już w Ds -Jest dość nie ufna do obcych ludzi, ale gdy kogoś pozna ma dla niego wielkie serce -Nie wchodzi w konflikty z innymi psami,bawi się z nimi.Uwielbia długie spacery po lesie. -Lubi tak że pieszczoty. -Czarna jest psem który szybko się uczy. -jest wysterylizowana. -Może mieszkać z dziećmi w wieku szkolnym -Raczej nie lubi kotów jak potrzebujecie jakieś jeszcze jakieś info piszcie. Piesia jakiego masz e-maila?? Quote
Madzik34 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Wala2006']Czarna: -ma około 3 lat -ma szorstkowłosą sierść -Do schroniska trafiła jako szczeniak z bratem który jest już w Ds -Jest dość nie ufna do obcych ludzi, ale gdy kogoś pozna ma dla niego wielkie serce -Nie wchodzi w konflikty z innymi psami,bawi się z nimi.Uwielbia długie spacery po lesie. -Lubi tak że pieszczoty. -Czarna jest psem który szybko się uczy. -jest wysterylizowana. -Może mieszkać z dziećmi w wieku szkolnym -Raczej nie lubi kotów jak potrzebujecie jakieś jeszcze jakieś info piszcie. Piesia jakiego masz e-maila??[/QUOTE] Wala dzięki za opis, zdjęcia Czarnej, które mi jakiś czas temu przesłałaś dziś przesłałam dalej do Piesi. Quote
Recommended Posts