bonita Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [B]Wnusia :loveu: Z okazji imieninek babcia Ci życzy samych piątek w szkole:evil_lol: i Wszystkiego najlepsiejszego, no i żebyś zawsze mamusi słuchała:cool3::diabloti:[/B] [B]A poza tym, to wszystkiego czego sobie życzysz:Rose:[/B] Quote
Imbirka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [SIZE=5][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=DarkOrchid]Wow, dziękuję, dziękuję, dziękuję bardzo [/COLOR][/FONT][/B][/SIZE][CENTER][SIZE=5][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=DarkOrchid]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE] [/CENTER] [IMG]http://img407.imageshack.us/img407/4198/morzehz4.jpg[/IMG] no i taka jeszcze jedna foteczka z helskiej plaży, echhhhh ale mi się nie chce siedzieć w pracy:cool3::cool3::cool3: Quote
Medorowa Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='bonita'] no i żebyś zawsze mamusi słuchała:cool3::diabloti:[/B] [/QUOTE] Święte słowa:loveu: :loveu: :diabloti: [quote name='Imbir1'][SIZE=5][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=DarkOrchid]Wow, dziękuję, dziękuję, dziękuję bardzo [/COLOR][/FONT][/B][/SIZE][CENTER][SIZE=5][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=DarkOrchid]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE] [/CENTER] [IMG]http://img407.imageshack.us/img407/4198/morzehz4.jpg[/IMG] no i taka jeszcze jedna foteczka z helskiej plaży, echhhhh ale mi się nie chce siedzieć w pracy:cool3::cool3::cool3:[/QUOTE] Ale cudna:razz: A kiedy reszta...?? Quote
Imbirka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='madzia i medor'] Ale cudna:razz: A kiedy reszta...??[/quote] może wieczorkiem, chyba ze będę miała ciąg dalszy imieninek:cool3::evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Imbir1']może wieczorkiem, chyba ze będę miała ciąg dalszy imieninek:cool3::evil_lol:[/QUOTE] Córcia, ty się tak nie imieninkuj;) :evil_lol:Bo głowa będzie boleć :evil_lol: :diabloti: Quote
Imbirka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='madzia i medor']Córcia, ty się tak nie imieninkuj;) :evil_lol:Bo głowa będzie boleć :evil_lol: :diabloti:[/quote] mamcia ja mam taki cały tydzień:cool3: a weekendu to aż się boję:evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Imbir1']mamcia ja mam taki cały tydzień:cool3: a weekendu to aż się boję:evil_lol:[/QUOTE] Ojj córciu, ciekawe po kim tak masz:razz: :shake: :diabloti: Quote
Imbirka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='madzia i medor']Ojj córciu, ciekawe po kim tak masz:razz: :shake: :diabloti:[/quote] po mamusi, po mamusi:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::loveu: Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:...a co imprezka nas ominęła....;)[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Medorowa Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Imbir1']po mamusi, po mamusi:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::loveu:[/QUOTE] Ze niby po mnie:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ależ w żyyyyciuu:diabloti: Quote
zuzolandia Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [IMG]http://img373.imageshack.us/img373/5431/ggg05ix0.jpg[/IMG] [COLOR=DarkOrchid][I][B]NO TO MY ROWNIEZ BIEGNIEMY Z ZYCZENIAMI WSZYSTKIEGO CO W ZYCIU NAJLEPSZE !!!!! KOCHANA !!!! A u nas imienin sie nie obchodzi;-) i w sumie całe szczescie eheheh;-) bo pijanstwu nie byłoby konca;-) .....buziaczki IMBIRKOWA!!! [/B][/I][/COLOR] Quote
g_o_n_i_a Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Heeej :multi: :buzi: Julciu, wszystkiego naj naj z okazji imieninek (przepraszam, ze spóźnione) :multi: Quote
e.v.a Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 dziendoberek Julcia i Imbirciu:multi: :multi: :multi: Quote
Imbirka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [FONT=Fixedsys][B][COLOR=DarkOrchid]cześć Wszystkim:multi::multi::multi::multi:, już nie imprezuję, w weekend dopiero poimprezuję:diabloti:, ale zarobiona jestem strasznie:cool3:[/COLOR][/B][/FONT] [B] Przed ślubem.......[/B] On: Hura! Nareszcie! Już się nie mogłem doczekać! Ona: Możesz ode mnie odejść? On: Nawet o tym nie mysl!!! Ona: Ty mnie kochasz? On: Oczywiście! Ona: Będziesz mnie zdradzać? On: Nie, skąd ci to przyszło do głowy? Ona: Będziesz mnie szanować? On: Będę! Ona: Będziesz mnie bić? On: W żadnym wypadku! Ona: Mogę ci ufać? [B]Po ślubie..... - czytać od dołu do góry.[/B] Quote
e.v.a Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='Imbir1'] [B]Przed ślubem.......[/B] On: Hura! Nareszcie! Już się nie mogłem doczekać! Ona: Możesz ode mnie odejść? On: Nawet o tym nie mysl!!! Ona: Ty mnie kochasz? On: Oczywiście! Ona: Będziesz mnie zdradzać? On: Nie, skąd ci to przyszło do głowy? Ona: Będziesz mnie szanować? On: Będę! Ona: Będziesz mnie bić? On: W żadnym wypadku! Ona: Mogę ci ufać? [B]Po ślubie..... - czytać od dołu do góry.[/B][/quote] :grin: buahahah dobre!!!:lol: :evil_lol: witanko:multi: Quote
Kate I Luka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 :D :D :D Hello Bimberki pourlopowe i poimieninowe :multi: Quote
Kiłi Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='Imbir1'][FONT=Fixedsys][B][COLOR=darkorchid]cześć Wszystkim:multi::multi::multi::multi:, już nie imprezuję, w weekend dopiero poimprezuję:diabloti:, ale zarobiona jestem strasznie:cool3:[/COLOR][/B][/FONT] [B]Przed ślubem.......[/B] On: Hura! Nareszcie! Już się nie mogłem doczekać! Ona: Możesz ode mnie odejść? On: Nawet o tym nie mysl!!! Ona: Ty mnie kochasz? On: Oczywiście! Ona: Będziesz mnie zdradzać? On: Nie, skąd ci to przyszło do głowy? Ona: Będziesz mnie szanować? On: Będę! Ona: Będziesz mnie bić? On: W żadnym wypadku! Ona: Mogę ci ufać? [B]Po ślubie..... - czytać od dołu do góry.[/B][/quote] Dobre dobre:modla::modla: Quote
Jagoda1 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Nie zapracowuj się tak okrutnie, bo ci się dowcip stępi:evil_lol: ... Quote
Recommended Posts