Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

jutro Ewcia coś wstawię, teraz już ide spać bo Menrzuś już na 3 wątkach mnie obgaduje:evil_lol::cool3: różowy mu się nie podoba:mad::evil_lol:

Miłych snów wszystkim życzę, a specjalnie dla Menrzusia tych z wisienkami:diabloti:;)

Posted

[quote name='Imbir1']jutro Ewcia coś wstawię, teraz już ide spać bo Menrzuś już na 3 wątkach mnie obgaduje:evil_lol::cool3: różowy mu się nie podoba:mad::evil_lol:

Miłych snów wszystkim życzę, a specjalnie dla Menrzusia tych z wisienkami:diabloti:;)[/quote]

Już ja Ci dam wisienki :errrr:

Dobrej nocki :loveu:

Posted

[SIZE=4][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Magenta]DZIEŃDOBEREK[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE] :diabloti::multi::multi::multi::multi::multi:

Menrzuś, jak tam wisienki?:evil_lol:;)

Posted

[quote name='Imbir1'][SIZE=4][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]DZIEŃDOBEREK[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE] :diabloti::multi::multi::multi::multi::multi:

Menrzuś, jak tam wisienki?:evil_lol:;)[/quote]

W kompociku sie moczą :diabloti:

Cześć Imbirka

Posted

[quote name='Imbir1']wolałabym, zby się gdzie indziej moczyły:cool3: nie przepadam za kompocikami

może w trrciku lub hmmmm, czekoladce:p:diabloti:[/quote]

Mam jeszcze wisienki koktajlowe :evil_lol:

Posted

[quote name='Imbir1']ech, same ograniczenia mi wprowadzasz i zakazy:cool3: nic nie mogę skrzydeł rozwinąć, a muszę się uczyć latać:cool3::diabloti:[/quote]

Jakie znów ograniczenia?? Masz wolną rękę :diabloti: Z tym lataniem to będzie ciężko po takiej ilości czekolady :evil_lol: :diabloti:

Posted

[quote name='Imbir1']przecież bronisz mi czkolady:cool3:

naprawdę dajesz mi wolną rękę, wow:-o, lece szukać Asiorka:diabloti:[/quote]

Nic Ci nie bronię - tylko się martwię o Twoje boczki i cholesterol :eviltong:

Posted

[quote name='Imbir1']spokojnie, spokojnie, ja nie tylko siedze i się obrzeram, ja mam codziennie 1,5-2 godzinny spacerk z dwoma boksiami:evil_lol:[/quote]

Pewnie - one ganiają, a Ty wlecześ się gdzieś tam z tyłu :eviltong:

Posted

wczoraj po parku biegali nasi zawodnicy z Widzewa:cool3: (chyba młodsza kadra), za pierwszym okrążeniem Imbir ich pogonił (widocznie za wolno biegali), musiałam go wziąść na smycz, przy drugim okrążeniu yglądało to już tak: bigli zawodnicy, później Imbir z Rokim i ja z Łukaszem za nimi, poprostu bomba:cool3:

Posted

[quote name='Imbir1']wczoraj po parku biegali nasi zawodnicy z Widzewa:cool3: (chyba młodsza kadra), za pierwszym okrążeniem Imbir ich pogonił (widocznie za wolno biegali), musiałam go wziąść na smycz, przy drugim okrążeniu yglądało to już tak: bigli zawodnicy, później Imbir z Rokim i ja z Łukaszem za nimi, poprostu bomba:cool3:[/quote]

To trener powinien Was wynająć, a chłopaki nie tylko kondycję, ale i szybkość by poprawili :evil_lol:

Posted

[quote name='Imbir1']wczoraj po parku biegali nasi zawodnicy z Widzewa:cool3: (chyba młodsza kadra), za pierwszym okrążeniem Imbir ich pogonił (widocznie za wolno biegali), musiałam go wziąść na smycz, przy drugim okrążeniu yglądało to już tak: bigli zawodnicy, później Imbir z Rokim i ja z Łukaszem za nimi, poprostu bomba:cool3:[/QUOTE]

Julia... bys Ty wiedziala, jakim ja kiedy fanem Widzewa bylam... za czasow jak grali z Legia o mistrzostwo Polski... jak jeszcze Majak, Citko, Terclecki tam grali, a trenerem byl Smuda... Jak przegrywali to siedzialam przed tv poubierana w koszulki i skarpetki klubowe i plakalam :-(
Ale czlowiek kiedys glupi byl :evil_lol:

Posted

[quote name='Danusia12']To trener powinien Was wynająć, a chłopaki nie tylko kondycję, ale i szybkość by poprawili :evil_lol:[/quote]
heh, Imbir jeszcz jak biegni za nimi to szczeka:diabloti:
[quote name='Kate I Luka']Julia... bys Ty wiedziala, jakim ja kiedy fanem Widzewa bylam... za czasow jak grali z Legia o mistrzostwo Polski... jak jeszcze Majak, Citko, Terclecki tam grali, a trenerem byl Smuda... Jak przegrywali to siedzialam przed tv poubierana w koszulki i skarpetki klubowe i plakalam :-(
Ale czlowiek kiedys glupi byl :evil_lol:[/quote]
Wow:-o, Kasia ale wiedza:cool3:
Na dziennych studiach w jednej grupie byłam z Boguszem z Widzewa. Mieliśmy darmowe ejścówki na stadion (oj działo się:evil_lol:) a jeśli chodz o nawiedzonego Citko, to jako zawodnik ok. ale facet do pogadania przy piwku, to poprostu załamka:cool3: