Kate I Luka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 -.- --- -. .. . -.-. --.. - -.-- -- --. .- -.. .- -. .. . -- -... .- -... .. ... --.. --- -. -.-- :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 jutro Ewcia coś wstawię, teraz już ide spać bo Menrzuś już na 3 wątkach mnie obgaduje:evil_lol::cool3: różowy mu się nie podoba:mad::evil_lol: Miłych snów wszystkim życzę, a specjalnie dla Menrzusia tych z wisienkami:diabloti:;) Quote
zuzolandia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [COLOR=Indigo][I][B]Matyldooooo klachule łokropne ;-) hehehe KOCHOMY KOCHOMY ;-) NIE DO SIE UKRYC ;-) ehehehe [/B][/I][/COLOR] Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Imbir1']jutro Ewcia coś wstawię, teraz już ide spać bo Menrzuś już na 3 wątkach mnie obgaduje:evil_lol::cool3: różowy mu się nie podoba:mad::evil_lol: Miłych snów wszystkim życzę, a specjalnie dla Menrzusia tych z wisienkami:diabloti:;)[/quote] Już ja Ci dam wisienki :errrr: Dobrej nocki :loveu: Quote
Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [SIZE=4][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Magenta]DZIEŃDOBEREK[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE] :diabloti::multi::multi::multi::multi::multi: Menrzuś, jak tam wisienki?:evil_lol:;) Quote
simbik Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [IMG]http://img349.imageshack.us/img349/4044/pic0455ts2.jpg[/IMG] Jak fajnie chłopczyk pozuje do zdjęcia :lol: . Quote
Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 cześć Kasiu:multi::multi::multi::multi: chłopak utknął w koleinie:diabloti: i go dybnęłam:cool3: Quote
simbik Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Łeeee :eviltong: , a ja myślałam że z niego taki model :cool3: . Quote
Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 on jak stanie, to wygląda jak kupa nieszczęścia:cool3:, zawsze taki jakiś pokrzywiony:cool3::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Imbir1'][SIZE=4][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]DZIEŃDOBEREK[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE] :diabloti::multi::multi::multi::multi::multi: Menrzuś, jak tam wisienki?:evil_lol:;)[/quote] W kompociku sie moczą :diabloti: Cześć Imbirka Quote
Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 wolałabym, zby się gdzie indziej moczyły:cool3: nie przepadam za kompocikami może w trrciku lub hmmmm, czekoladce:p:diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Imbir1']wolałabym, zby się gdzie indziej moczyły:cool3: nie przepadam za kompocikami może w trrciku lub hmmmm, czekoladce:p:diabloti:[/quote] Mam jeszcze wisienki koktajlowe :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Danusia12']Mam jeszcze wisienki koktajlowe :evil_lol:[/quote] hmmmmmmm, a co do tych wisienek koktajlowych, same to tak jakoś nie bardzo:cool3: Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Imbir1']hmmmmmmm, a co do tych wisienek koktajlowych, same to tak jakoś nie bardzo:cool3:[/quote] Bo był tylko torcik czekoladowy bez wisienek :diabloti: Quote
Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 ech, same ograniczenia mi wprowadzasz i zakazy:cool3: nic nie mogę skrzydeł rozwinąć, a muszę się uczyć latać:cool3::diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Imbir1']ech, same ograniczenia mi wprowadzasz i zakazy:cool3: nic nie mogę skrzydeł rozwinąć, a muszę się uczyć latać:cool3::diabloti:[/quote] Jakie znów ograniczenia?? Masz wolną rękę :diabloti: Z tym lataniem to będzie ciężko po takiej ilości czekolady :evil_lol: :diabloti: Quote
Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 przecież bronisz mi czkolady:cool3: naprawdę dajesz mi wolną rękę, wow:-o, lece szukać Asiorka:diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Imbir1']przecież bronisz mi czkolady:cool3: naprawdę dajesz mi wolną rękę, wow:-o, lece szukać Asiorka:diabloti:[/quote] Nic Ci nie bronię - tylko się martwię o Twoje boczki i cholesterol :eviltong: Quote
Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 spokojnie, spokojnie, ja nie tylko siedze i się obrzeram, ja mam codziennie 1,5-2 godzinny spacerk z dwoma boksiami:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Imbir1']spokojnie, spokojnie, ja nie tylko siedze i się obrzeram, ja mam codziennie 1,5-2 godzinny spacerk z dwoma boksiami:evil_lol:[/quote] Pewnie - one ganiają, a Ty wlecześ się gdzieś tam z tyłu :eviltong: Quote
Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 wczoraj po parku biegali nasi zawodnicy z Widzewa:cool3: (chyba młodsza kadra), za pierwszym okrążeniem Imbir ich pogonił (widocznie za wolno biegali), musiałam go wziąść na smycz, przy drugim okrążeniu yglądało to już tak: bigli zawodnicy, później Imbir z Rokim i ja z Łukaszem za nimi, poprostu bomba:cool3: Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Imbir1']wczoraj po parku biegali nasi zawodnicy z Widzewa:cool3: (chyba młodsza kadra), za pierwszym okrążeniem Imbir ich pogonił (widocznie za wolno biegali), musiałam go wziąść na smycz, przy drugim okrążeniu yglądało to już tak: bigli zawodnicy, później Imbir z Rokim i ja z Łukaszem za nimi, poprostu bomba:cool3:[/quote] To trener powinien Was wynająć, a chłopaki nie tylko kondycję, ale i szybkość by poprawili :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Imbir1']wczoraj po parku biegali nasi zawodnicy z Widzewa:cool3: (chyba młodsza kadra), za pierwszym okrążeniem Imbir ich pogonił (widocznie za wolno biegali), musiałam go wziąść na smycz, przy drugim okrążeniu yglądało to już tak: bigli zawodnicy, później Imbir z Rokim i ja z Łukaszem za nimi, poprostu bomba:cool3:[/QUOTE] Julia... bys Ty wiedziala, jakim ja kiedy fanem Widzewa bylam... za czasow jak grali z Legia o mistrzostwo Polski... jak jeszcze Majak, Citko, Terclecki tam grali, a trenerem byl Smuda... Jak przegrywali to siedzialam przed tv poubierana w koszulki i skarpetki klubowe i plakalam :-( Ale czlowiek kiedys glupi byl :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Danusia12']To trener powinien Was wynająć, a chłopaki nie tylko kondycję, ale i szybkość by poprawili :evil_lol:[/quote] heh, Imbir jeszcz jak biegni za nimi to szczeka:diabloti: [quote name='Kate I Luka']Julia... bys Ty wiedziala, jakim ja kiedy fanem Widzewa bylam... za czasow jak grali z Legia o mistrzostwo Polski... jak jeszcze Majak, Citko, Terclecki tam grali, a trenerem byl Smuda... Jak przegrywali to siedzialam przed tv poubierana w koszulki i skarpetki klubowe i plakalam :-( Ale czlowiek kiedys glupi byl :evil_lol:[/quote] Wow:-o, Kasia ale wiedza:cool3: Na dziennych studiach w jednej grupie byłam z Boguszem z Widzewa. Mieliśmy darmowe ejścówki na stadion (oj działo się:evil_lol:) a jeśli chodz o nawiedzonego Citko, to jako zawodnik ok. ale facet do pogadania przy piwku, to poprostu załamka:cool3: Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Imbir1']heh, Imbir jeszcz jak biegni za nimi to szczeka:diabloti: [/quote] Hehe, to jeszcze bardziej zwiększa zaangażowanie w trening szybkościowy :evil_lol: Quote
Recommended Posts