e.v.a Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Imbir1'] [IMG]http://img349.imageshack.us/img349/4044/pic0455ts2.jpg[/IMG] [/quote] :evil_lol: jak łapki w pomiedzy "zaspami sniegu" ustawil:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Kate I Luka']Menrzuś..nowy avek wymłodziłeś widzę :cool3:[/quote] A z okazji 300-ej stronki tak coś mnie wzięło :p Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='evaxon']:evil_lol: jak łapki w pomiedzy "zaspami sniegu" ustawil:evil_lol:[/quote] Wygląda jak jakaś lelyja :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Danusia12']A z okazji 300-ej stronki tak coś mnie wzięło :p[/quote] 300 stronka to już dawno temu była:cool3:, zaraz bedzie 400:diabloti: Quote
Imbirka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Danusia12']Wygląda jak jakaś lelyja :evil_lol:[/quote] lub cycuś:eviltong::p Quote
Kiłi Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [IMG]http://img349.imageshack.us/img349/4044/pic0455ts2.jpg[/IMG] :loveu: :loveu: a u mnie znowu biało... Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Imbir1']lub cycuś:eviltong::p[/quote] Ale trzeba było wybrać zdjęcie, obrobić, zmniejszyć..... to dużo czasu zabiera:lol: Zdecydowanie wygląda jak lelyja :eviltong: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Kiłi'] :loveu: :loveu: a u mnie znowu biało...[/quote] Oj tak, u mnie też :multi: Quote
Imbirka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Kiłi'] :loveu: :loveu: a u mnie znowu biało...[/quote] a u nas szaro nadal:cool3: ale wy jesteście fanie walentynkowi:multi::multi::multi::multi: [quote name='Danusia12']Ale trzeba było wybrać zdjęcie, obrobić, zmniejszyć..... to dużo czasu zabiera:lol: Zdecydowanie wygląda jak lelyja :eviltong:[/quote] czyli avek jest na 400 stronkę:evil_lol: no niech ci bedzie:cool3::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Imbir1']a u nas szaro nadal:cool3: ale wy jesteście fanie walentynkowi:multi::multi::multi::multi: czyli avek jest na 400 stronkę:evil_lol: no niech ci bedzie:cool3::evil_lol:[/quote] A wy jesteście co?? Nie, ten był od 308 - na 400 już zacznę przygotowywać:lol: Quote
Imbirka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Danusia12']A wy jesteście co?? Nie, ten był od 308 - na 400 już zacznę przygotowywać:lol:[/quote] :hmmmm::hmmmm::hmmmm: nie wiem, naprowadz nas:cool3: a na jaką literę?:cool3: to się pospiesz, bo 400 już niedługo:diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Imbir1']:hmmmm::hmmmm::hmmmm: nie wiem, naprowadz nas:cool3: a na jaką literę?:cool3: to się pospiesz, bo 400 już niedługo:diabloti:[/quote] No napisałaś: ale wy jesteście [B]fanie walentynkowi[/B] Spieszę się, spieszę :lol: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Imbir1']miało być fajnie:cool3::oops:[/quote] Domyślam się :loveu: Tylko nie rozumiem tego stwierdzenia - fanie Quote
Imbirka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 co ześ się uczepił tego fanie:cool3:, tego nie ma Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: To za trudne dla mnie :shake: Quote
zuzolandia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [IMG]http://img349.imageshack.us/img349/474/pic0460gz1.jpg[/IMG] ......SAMOLOCIK IMBIRKOWY W SNIEGOWEJ SCENERII ;-) Boszzzzzzz przebiłam sie w koncu przez te gadulstwa i dotarłam do fotek ;-)......fajne wspomnienie zimy heeheheheh ;-) Quote
Kiłi Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [SIZE=6][COLOR=magenta]DOBRANOC!:cool3: [/COLOR][/SIZE] Quote
Imbirka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 hehe, jakie różowe dobranoc:loveu::loveu::loveu::evil_lol: to do mnie:cool3:, czy ty idziesz już spać:cool3::evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='zuzolandia'] ......SAMOLOCIK IMBIRKOWY W SNIEGOWEJ SCENERII ;-) Boszzzzzzz przebiłam sie w koncu przez te gadulstwa i dotarłam do fotek ;-)......fajne wspomnienie zimy heeheheheh ;-)[/quote] boszzzzz i boszzzzz:cool3: co ty myślisz, ze tak łatwo:cool3:, na przyjemność sobie trzeba zasłużyć:diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Imbir1']hehe, jakie różowe dobranoc:loveu::loveu::loveu::evil_lol: to do mnie:cool3:, czy ty idziesz już spać:cool3::evil_lol:[/quote] Mówiłem, że tutaj panuje zaraza i chyba mnię się wątki z lekka pomyliły - myślałem, że jestem u siebie :oops: Quote
zuzolandia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [COLOR=Indigo][I][B]Taaaaaaa zasłuzyc ;-) ..... zagadaja Imbirka na maxa ;-) jedna strona gadulstwa jedna foteczek i tak na przemian ;-) a nie 4 gadu gadu a 1 foty .......prostestuje !!!!!!!!!! ;-)[/B][/I][/COLOR] Quote
Imbirka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Danusia12']Mówiłem, że tutaj panuje zaraza i chyba mnię się wątki z lekka pomyliły - myślałem, że jestem u siebie :oops:[/quote] na tym wątku to wszyscy są jak u siebie, więc się nie wstydz:evil_lol: Ewka też mnie tu wita jaku u siebie:cool3::evil_lol: [quote name='zuzolandia'][COLOR=Indigo][I][B]Taaaaaaa zasłuzyc ;-) ..... zagadaja Imbirka na maxa ;-) jedna strona gadulstwa jedna foteczek i tak na przemian ;-) a nie 4 gadu gadu a 1 foty .......prostestuje !!!!!!!!!! ;-)[/B][/I][/COLOR][/quote] nie protestuj, nie protestuj kochaniutka, bo foteczki wstawiam codziennie, a że czasem są troszkę zagadane postami to tylko ciekawość wzmaga:diabloti::evil_lol: przecież ja wiem, że i tak nas koffacie:diabloti: Quote
e.v.a Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 haha czy ktos wymawial moje imie??:evil_lol: Julia bys jakies fotyu dala bo zagadaliscie wszystko:evil_lol: Quote
Recommended Posts