zibby Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Miło mi powiadomić wszystkich, którzy interesują się groomingiem, że w Październiku 2010 odbedzie się w trójmieście (mam nadzieję) międzynarodowy konkurs groomigu. Więcej na ten temat na stronie [URL="http://www.grotpro.com"]www.grotpro.com[/URL] , zakładka Konkurs Groomingu Euro-Groom 2010 W razie dodatkowych pytań wysyłajcie maile na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Serdecznie zapraszam. Zbigniew Lenarcik Quote
Lilki16 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Przeczytalam regulamin ,bardzo się ciesze na ten konkurs:) Quote
Lilki16 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Przeczytalam regulamin ,bardzo się ciesze na ten konkurs:) Quote
Porrter Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 fajna sprawa :) z ciekawości, jaka jest minimalna ilość uczestników konkursu? Quote
zibby Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 [quote name='Porrter']fajna sprawa :) z ciekawości, jaka jest minimalna ilość uczestników konkursu?[/QUOTE] Witam, w takiej formie jak bym chciał to widzieć i miało odpowiedni poziom powinno stanąć do konkursu nie mniej niż 20 groomerów. Narazie potwierdzają obecność absolwenci mojej szkoły groomingu - mam nadzieję, że internetowym ekspertom od groomingu również nie zabraknie odwagi, by zaprezentować swoje umiejętności. Quote
Aszita Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Zibby, a gdzie Ty prezentujesz swoje umiejetnosci? Czy gdziekolwiek mozna obejrzec jakakolwiek Twoja prace? Najlepsi groomerzy jezdza na zawody, Ty nie? Quote
jedyneczka Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Aszita']Zibby, a gdzie Ty prezentujesz swoje umiejetnosci? Czy gdziekolwiek mozna obejrzec jakakolwiek Twoja prace? Najlepsi groomerzy jezdza na zawody, Ty nie?[/QUOTE] A Ty Aszita , gdzie prezentujesz twoje umiejętności? Quote
Aszita Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 :-) jakby dobrze pogrzebac, to nawet tu na Dogomanii by sie znalazly moje prace. A poza tym zapewne tam, gdzie Ty nie bywasz ... wezmy chocby Warsztaty. Ale to przeciez [B]nie ja[/B] sie reklamuje, ze jestem jednym z dwudziestu najlepszych groomerow na swiecie i nie ja egzaminuje eksternistycznie, wiec skad to pytanie... Quote
jedyneczka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='Aszita']:-) jakby dobrze pogrzebac, to nawet tu na Dogomanii by sie znalazly moje prace. A poza tym zapewne tam, gdzie Ty nie bywasz ... wezmy chocby Warsztaty. Ale to przeciez [B]nie ja[/B] sie reklamuje, ze jestem jednym z dwudziestu najlepszych groomerow na swiecie i nie ja egzaminuje eksternistycznie, wiec skad to pytanie...[/QUOTE] Ja napewno sie tak nie reklamuję..... A moje pytanie stąd, że czytając Twoje posty mam wrażenie , że Ty jjesteś wielokrotną zwyciężczynią konkursów, bo wszystko i wszystkich krytykujesz...... I o takie Twoje prace mi chodzi - z kokursów a nie z praktyki salonowej Quote
Aszita Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [B]jedyneczka[/B], oczywiscie, ze nie Ty sie tak reklamujesz, chociaz faktycznie z mojego tekstu moglas to wywnioskowac - sorry. Reklamuje sie ten sposob organizator EuroGroom 2010.Usiluje sie dowiedziec kto, gdzie i kiedy mu te range nadal ;-). Moich postow nie czytasz uwaznie. Ja nigdzie i nigdy nie pisalam o wlasnych startach w konkursach. Nie mam takiej potrzeby.Jezdze na konkursy dla przyjemnosci i checi poszerzania wiedzy. Zdobywanie trofeow mnie nie kreci. Jestem calkiem zadowolona z efektow wlasnej pracy, klienci podobnie. Niczego nikomu nie musze udowadniac. Mam prawdziwy dyplom wydany przez prawdziwa szkole, nie mam tu kompleksow. A co do krytyki... sa tu na forum osoby, ktore zle sie czuja czytajac krytyczne uwagi. Zastanawiam sie po co w takim razie sie jej poddaja. Quote
jedyneczka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 W Polsce nie ma "prawdziwych" szkół...... No ale jakoś sobie radzimy Quote
Lilki16 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='Aszita'][B]jedyneczka[/B], oczywiscie, ze nie Ty sie tak reklamujesz, chociaz faktycznie z mojego tekstu moglas to wywnioskowac - sorry. Reklamuje sie ten sposob organizator EuroGroom 2010.Usiluje sie dowiedziec kto, gdzie i kiedy mu te range nadal ;-). Moich postow nie czytasz uwaznie. Ja nigdzie i nigdy nie pisalam o wlasnych startach w konkursach. Nie mam takiej potrzeby.Jezdze na konkursy dla przyjemnosci i checi poszerzania wiedzy. Zdobywanie trofeow mnie nie kreci. Jestem calkiem zadowolona z efektow wlasnej pracy, klienci podobnie. Niczego nikomu nie musze udowadniac. Mam prawdziwy dyplom wydany przez prawdziwa szkole, nie mam tu kompleksow. A co do krytyki... sa tu na forum osoby, ktore zle sie czuja czytajac krytyczne uwagi. Zastanawiam sie po co w takim razie sie jej poddaja.[/QUOTE] Aszita napisz w jakiej szkole (prawdziwej) zdobyłaś dyplom??? Quote
Aszita Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='Lilki16']Aszita napisz w jakiej szkole (prawdziwej) zdobyłaś dyplom???[/QUOTE] Flandryjska Agencja Ksztalcenia Zawodowego Krolestwa Belgii w Antwerpii. W chwili obecnej czas nauki, to 3 lata... Quote
Aszita Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='jedyneczka']W Polsce nie ma "prawdziwych" szkół...... No ale jakoś sobie radzimy[/QUOTE] Zdecydowana wiekszosc z naciskiem na "jakos" jednak ... Chociaz znam wielu polskich groomerow, ktorzy juz dawno przerosli swych mistrzow i to jest bardzo pocieszajace :-). Quote
Lilki16 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='Aszita']Flandryjska Agencja Ksztalcenia Zawodowego Krolestwa Belgii w Antwerpii. W chwili obecnej czas nauki, to 3 lata.. odp;. :) Quote
Aszita Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [quote name='leepa']jak z ceną takiego kształcenia?[/QUOTE] Rok nauki, kosztuje ca. 1/3 tego, co w Polsce placi sie za 5 dniowe kursy, ale to chyba informacje nieistotne w tym watku. Quote
Lilki16 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 No kochani kto wybiera się na konkurs do Gdyni???no i z jakimi psami się wybieracie??? Quote
Guest GROT * Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 ZAPRASZAMY WSZYSTKICH SERDECZNIE !!!! szczegołowe informacje na naszej stronie Quote
Negrita Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Bardzo bym chciała sie wybrać, ale na razie się waham. Baardzo. Na wszelki wielki nie ruszam mojego czarnucha, niech zarasta.... Quote
Negrita Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 A Ty Lilki16 jedziesz? Jak sie wahasz, to wiesz , czemu i ja się waham. Wiesz, ''ciapać'' dla siebie, to nie ''ciapać'' na konkursie. Quote
Lilki16 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Ja się wybieram i bez wahania, Negrita odwagi:) Quote
Negrita Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 No to żeś mi teraz dowaliła. I chyba trzeba będzie pojechać. A z jakim psem? Quote
Recommended Posts