Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=#000000]Psy[/COLOR]
[COLOR=#000000]kl. szczeniąt[/COLOR]
[COLOR=#000000]Reggae Knight Fantazja Szpic-Moll [COLOR=red][B]BIS PUPPY[/B][/COLOR]

kl młodzieży:
Finch's American Gold O' Del Cantico - [B][COLOR=red]Zw MŁ. BOB JUNIOR[/COLOR][/B]

kl. otwarta:
Emir Wspólny Dom

kl. championów:
Powerpom Born to success [B][COLOR=red]BOB[/COLOR][/B]

SUKI
kl. mł:
Kontrapunkt Aparycja -[COLOR=red][B] Zw. Mł[/B][/COLOR]

kl. pośrednia:
Złote Gwiazdy Szkocji Fiona Little Girl -[COLOR=red][B] lok. II ocena doskonała[/B][/COLOR]
Handy-Dandy del Cantico delle Creature - [B][COLOR=red]lokata I ocena doskoła[/COLOR][/B]
Kasandra Bobrolandia
Finch's My Sweet Parti Dream

kl. otwarta:
Finch's You Made My Day Dream
Zuzia Bobrolandia

więcej nei wiem, ale uzupełnie wyniki ( albo Ula uzupełni).

WIELKIE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH
WIELK[/COLOR]
p.s. uzupełniam wyniki podane przez Błyskotkę poniżej

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[COLOR=#000000]Złote Gwiazdy Szkocji Fiona Little Girl dosk. lok.2
[/COLOR][COLOR=#000000]Kontrapunkt Aparycja dosk. lok.1 Zw Mł
[/COLOR][COLOR=#000000]Finch's American Gold O' Del Cantico dosk. lok.1 Zw Mł najlepszy Junior [/COLOR]

Posted

III Międzynarodowa Wystawa w Rzeszowie była dla mnie miłą okazją do spotkania potomstwa po moim JJ .
Kontrapunkt Aparycja to córka Kontrapunkt Metropolia i Powerpom Born to Success .
Handy-Dandy del Cantico delleCreature to córka Kontrapunkt Grafiki i Powerpom Born to Success.Składam gratulacje dla właścicieli obu suczek za zdbyte świetne oceny i rozpoczęte championaty.
Mój Reggae Knight Fantazja Szpic-Moll to trzecie i najmłodsze dziecko JJ na tej wystawie .
Jest to już po raz trzeci, gdy BOB na Wystawie w Rzeszowie zdobywa JJ.

Posted

Bardzo wam dziękuję .
Jestem szczęśliwa ,ze mogę prezentować już JJ dzieci które urodziły się w mojej hodowli .
Reggae ma kolor i wspaniały temperament swojej mamusi ,maciupeńkiej Ariel ,a reszta to uroda tatusia.Jestem bardzo wdzięczna hodowcy z Tajlandii Pongsakorn Pongsak właściciela hodowli Powerpom ,że sprzedał mi parę tak wspaniałych pomeranianów.

Posted

Nie badz-Karmo taka skromna.-Tajlandczyk sprzedal Ci "fundament" (szczeniaki),a reszta "budowy"(wychowanie,utrzymanie,opieka weterynaryjna,wystawy krajowe i zagraniczne itd.),to juz Twoja zasluga.

Posted

[quote name='kayli']Nie badz-Karmo taka skromna.-Tajlandczyk sprzedal Ci "fundament" (szczeniaki),a reszta "budowy"(wychowanie,utrzymanie,opieka weterynaryjna,wystawy krajowe i zagraniczne itd.),to juz Twoja zasluga.[/QUOTE]
Dokładnie popieram w 100%.

Posted

Dzieki Jacku-Ty to najlepiej wiesz,bo robisz to samo i rowniez osiagasz sukcesy na ringach polskich i zagranicznych.Mozna kupic dobrego psa i trzymac go w domu,gdzie nikt inny go nie widzi.Pokazac go,to tez rodzaj sztuki-ze o kosztach nie wspomne.-Dziwi mnie jednakt fakt,ze nie widzialam na forum kolejki ustawiajacej sie z gratulacjami.-Te psy(ich sukcesy) przynosza zarowno hodowcom,jak i Polsce zaszczyt.

Posted

Niestety taka jest mentalnośc ludzka,co do gratulacji miło je dostawac wiele osób bynajmniej do mnie pisze e-maile z gratulacjami a są zalogowani na forum...

Posted

Czytam forum i sobie zdanie juz wyrobilam-niestety.-Zadaje sobie jednak pytanie:co sie stalo z dobrym wychowaniem,z grzecznoscia,zdrowa rywalizacja?itd.Czy wszystko to jest na wymarciu?Myslalam,ze podczas mojej prawie 27-letniej nieobecnoscii w Polsce,ludzie zmienili sie na lepsze ale widze,ze nie-a szkoda...

Posted

Ja cieszę się ,że to pomeranian stanął na pudle na 1 i przez to w jakiś sposób przyczyniam się do popularyzacjii rasy ,a jestem tylko początkującym hodowcą i wystawcą.

Posted

[B]Kayli[/B]

może Ula prezentuję "nie tą opcję" - jakby pojechał na tą wystawę, kto inny i kto inny by wygrał być może pojawiły by się słodkie jak miód gratulacje :)

Z drugiej strony może lepiej , że jest tych gratulacji mało - bo wiadomo, że są szczere.
Lepiej mniej ale prawdziwych, niż więcej podsyconych jadem :)

Posted

[quote name='Karma']Ja cieszę się ,że to pomeranian stanął na pudle na 1 i przez to w jakiś sposób przyczyniam się do popularyzacjii rasy ,a jestem tylko początkującym [U]hodowcą i wystawcą[/U].[/QUOTE]

nie tylko hodowcą i wystawcą, ale "człowiekiem orkiestrą"
1. kierowcą - jakoś na wystawy trzeba dojechać (za granicę też)
2. groomerem - psy przygotowujesz na wystawę, (uczyłaś się od najlepszych)
etc etc

Posted

"Swiete slowa"-filonku.Ja do podobnych wnioskow doszlam juz dawno i musze przyznac,ze czesto robi mi sie niesmacznie,po przeczytaniu niektorych postow.Musicie wziac pod uwage,ze forum jest czytane przez wiele osob i jaka opinie osoby te wyrabiaja sobie o Waszym srodowisku-opinie te z pewnoscia nie sa pozytywne...

Posted

Oj jeśli chodzi o kierowcę to pogoda była poprostu straszna .Ja byłam bardzo, ale to bardzo przed wyjazdem zmęczona .Od kilku dni nie sypiałam ,bo mam absorbujące szczenięta . Wystawa była dla mnie szansą na odstresowanie się od urlopu wychowaczego .

Posted

Witam dziękuję bardzo za gratulacje dla mojej suni,a Pani wnusi Aparycji.Jestem bardzo dumna,że Aparycja na pierwszej jej wystawie otrzymała Zw.Mł. Chciałam serdecznie podziękować Neutralce za tak WSPANIAŁA sunię.

Posted

Pani Ulu WIELKIE GRATULACJE dla "MALUTKIEGO" za zajęcie 1-go miejsca NAJLEBSZEGO SZCZENIAKA Wystawy RZESZÓW 2010 oraz BOB-a dla ojca mojej suni.Pozdrawiam serdecznie.

• 2 weeks later...
Posted

[B][COLOR=Red]GRATULACJE [/COLOR][/B][COLOR=Red]dla JJ i wszystkich zwycięzców poszczególnych klas
[/COLOR]:laola:
- [I][COLOR=Blue]Tofipomki :)[/COLOR][/I]